Край на брака...или опит за спасяването му ОТНОВО

• 7 938
  • 137
  •   1
Отговори
# 105
Имаш нещо против секса ли?

# 106
И майката на авторката ли е в течение на отворения брак? И идва да гледа детето, което е заспало, та авторката да отиде при любовника. А съпругът къде е в това време?

Някой си е пуснал въображението на воля и яко ни пързаля.
Ако мъж ни разправяше как майка му идва да гледа детето за да  ходи при любовницата веднъж седмично нямаше да намери такова разбиране Simple Smile

# 107
Съпругът е ходил при неговата любовница или при приятелите си, с които е излизал и преди това нон стоп. Не е толкова невъзможно, колкото изглежда, само не разбирам каква е файдата от цялото това упражнение?
Авторке, пак ще ти го напиша - мъжът ти е опитал хем да мушка при новата, хем да си имате семейство (по-скоро подобие на такова), очевидно добре се е прецакал. Ти искаш същото, което ти казвам- няма да стане. Или ще продължиш да се влюбваш в твоя любовник и бракът ти ще се разпадне окончателно, щото мъжът ти няма да го търпи, това което сам е предложил. Или режеш любовника и се връщаш да спасяваш квото е останало от брака ти. Средно положение няма.

# 108
  • Далечният изток
Нямал бил да го търпи Joy И какво, в позиция е да поставя условия ли?!

# 109
И колко мислиш ще изкарат така- тя да ходи да се опрашва с любовника, а той да бучи вкъщи и да плаща масрафа? Че се е прецакал здраво, ясно, ама да търпи неограничено време - трудна работа.

# 110
Той условията ги е поставил.
Отворен брак, уж равностойно
И през ум не му е минало, че невзрачната домакиня и майка на двегодишно, ще вземе да му покаже какво е равностойно, ама без демонстрации.

# 111
  • Далечният изток
Да търпи това, което сам е предложил. Не ми е много правилно в случая това "търпи". Ако той беше си намерил някоя,  как и какво щеше да "търпи". Търпял бил, айде...

# 112
Не виждам нищо чудно в това, когато един мъж не може да предложи редовен и качествен секс на жена си, да допусне, че тя ще го прави другаде.

# 113
И майката на авторката ли е в течение на отворения брак? И идва да гледа детето, което е заспало, та авторката да отиде при любовника. А съпругът къде е в това време?

Това е накратко историята на това семейство.
Иначе през девет призми в десета излиза, че работата не била толкова лоша, защото това е съгласуван отворен брак и липса на любов и финансова независимост.

Стига, моля ви се. Жена и мъж с малко дете се разбират да се чу*ат с други. На жената й харесва, ама на мъжът не. Жената се чуди да си тръгне ли, ама не може, ‘щото няма пари. Ама той пък взел, че я заискал обратно.

Детето не го гледа бабата за да отидат родителите на работа/лекар/кино/театър/вечеря. Гледа го за да си задоволят родителите сексуалните нагони и да ходят по почивки с любовници.

# 114
Бабата няма нищо против 👍.
Представям си да имам дъщеря с бебе, зет да не се прибира, да предлага на дъщеря ми да си хойкат поотделно, и аз да и кажа, аааа, не, той да си ходи, ти си стой. Естествено, ще си помогна на детето. Щото едва ли свекървата ще дойде да гледа внучето.

# 115
Дерек бабата знае, че гледа детето, докато майката е с любовника? 😃

П.П - Пропуснала съм го това..

# 116
  • France
Детето не го гледа бабата за да отидат родителите на работа/лекар/кино/театър/вечеря. Гледа го за да си задоволят родителите сексуалните нагони и да ходят по почивки с любовници.
Аз не виждам разлика дали ще го гледа баба му за да си задоволяват нагона заедно или поотделно. Все е гледано от трети човек. Ще кажете, че никога не сте оставяли потомството за уикенд за да се счупите от секс със съпругието.

# 117
Да се счупя от секс със съпруга си е едно. Ама да ми гледат детето, докато мъжът ми е нейде и аз на почивка с любовника, е съвсем различно.

# 118
  • France
И кое е различно от гледна точка на детето - все е при баба си.

# 119
И кое е различно от гледна точка на детето - все е при баба си.

Те ако продължават в същият дух, това дете ще порасне и ще започне да задава въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт