Край на брака...или опит за спасяването му ОТНОВО

• 7 950
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
... Да вметна само, че до скоро бях по майчинство и в момента започнах да развивам собствен бизнес, който още не ми носи стабилни доходи, следователно съм почти изцяло зависима от мъжа си. Абе голяма каша...
Само да вметна, встрани от основната тема. Собственият бизнес може и да не започне да носи никога стабилни доходи, така че за една самостоятелност трябва план Б за стабилна работа, покрай бизнеса.

# 46
Акъл на глава не се пришива.

# 47
Така и не се разбра това дете кой го гледа, докато вие се праскате наляво и надясно.
Отвратително и гнусно поведение на родители.

На това ли ще си научите детето един ден?
Ясно, че никой не е вързан за никого в този живот, ама като сте създали “семейство” и се е появило дете, трябва да сте много по-отговорни и дисциплинирани .

Отвратително!

# 48
Ами детето?

# 49
Аз познавам една-единствена двойка, която ходи редовно по суинг клубове.
Мъжът е пълен идиот, жената е финансова зависима, която и го обича.
Имат три деца на по 18+ години.

За мен лично друга конфигурация, която да крепи такъв семеен живот е невъзможна.
Тя си е мислела “3 деца и е мой”
Той си е мислел “като станат на 18 се махам”
Е, намерили са компромисен вариант Grinning
Човекът е искал секс без ангажименти, пък се е натресал на предложение да гледа чуждо дете срещу секс.
Е, той и нейният любовник е огледален образ на ситуацията на мъжа й, ама още не го знае.

Вие защо се оженихте? За пари? Защото му е време? Или се харесахте, въпреки не страхотния секс?

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 20:22 от Linda*kiss

# 50
  • Melmak
Защо ти е да седиш и оправяш брак с мъж, който не те привлича сексуално и нямате близост?
Давай натам.

Защото плаща сметките и я издържа.

# 51
Къде такива мъже  които ще плащат и издържат жените си, а те ще си развяват благоверната , пък чак и с негово знание?
Нещо май  не сте нормални и двамата, ама моля ви не се наричайте брачни партньори и не осквернявайте така брачната институция.
Бракът не това, в което вие живеете.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 21:06 от happy doc

# 52
Къде е детето в тази история не стана ясно, другото ни се изясни. Нямаш стабилни финанси и няма как да скъсаш веднага, не си и наясно със себе си, голяма каша е...

# 53
Какво значи къде е детето? При кого ще остане ли?
Иначе все едно се е скрило. Пък те ще го видят и ще подскочат влюбено ли?

# 54
Ясна е работата, искал е да топи чушката на чуждо без да се лишава от сигурността на семейството. За това е предложението отворен брак. Вместо това всичко се е объркало, нагледен пример защо не може хем х....я до края, хем душата в рая. Авторката и тя се опитва да прави същото и тя ще получи същия краен резултат - още по голямо мазало.
Иначе браво, намерили са се и двамата лика прилика, аз съм за СПАСЯВАНЕТО на този брак, това да си намериш толкова сродна душа не е за изхвърляне

# 55
Grinning Grinning Grinning викаш кой друг ще им търпи гениалните идеи.

# 56
  • София
Важно е детето, защото те нито са били семейство, нито са, нито ще бъдат. Ама пък защо са го направили, когато единият ходи с приятели по нощите, а другият е по почивки със секс другарче? Кой го гледа, кой ще го гледа, кой го издържа, храни, облича, обича, завива и т.н.?
Те двойка не са, но защо се преструват, че и защо дете са създали?
Ако имат свестни баби, да го оставят с тях, да дават пари и да се чешат, където ги сърби. Пък дали ще се събират или разделят, няма много значение, нито файда.
Искрено се надявам, че не го водят с тях по време на интимните им приключения.

# 57
Това че те нямат акъл за брак на този етап или че не си допадат, не значи че и двамата не си обичат детето. Човек, ако изневерява на жена си/ мъжа си, не изневерява и на детето си.
Но разбирам откъде идва съмнението за зрелостта на грижите, които полагат за него.

# 58
На колко години сте?

# 59
  • София
Аз не се съмнявам. Само питам кога успяват това 2-годишно да го гледат,когато той излиза всяка вечер с приятели, а тя ходи по почивки с другарчето за секс.
И отделно той успява да ходи на работа, тя да започне бизнес.
Физически кога са с детето ми е интересно и заедно ли се правят пред него на семейство или поотделно го обгрижват?
Тя се чуди дали да се сдобрява с мъжа си само на база пари, дори не секс или любов. Ясно е, че нищо друго не е важно. Тогава какво се чуди, след като е финансово зависима.
Освен пък да тегли един кредит и да се разделят. Поне ще си спести чуденето.

Общи условия

Активация на акаунт