Нашите second hand находки- тема 48

• 81 087
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Само съм слушала за тези магазини в някои страни.Казват,че продават евтино.Тук има на 3 испански комуни,но не бих казала,че са евтини.Предимно мебели предлагат.За дрехи и обувки имало някакви регулации и избягват да продават.Интересно как в чужбина продават дареното без да тормозят с бюрокрации и не знам какви измишльотини.Ние какви ли не закони имаме и самите им създатели ги заобикалят.

# 661
Вчера дойдоха, заспаха ми, леки са и удобни. За 57 лв.нови с етикет, мисля, че са си находка.

# 662
  • Stuck in a moment
От днес. Отидох за зимно яке, но ги бяха обрали и така...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 663
  • Пловдив
За мен истинска находка DKNY /имам пуловер на марката, не е мръднал/

Взех го заради цвета 😍, голям ми е, но ще намеря как да го нося

За мъжо

За дребния

# 664
  • Stuck in a moment
Еха, супер!!! Open Mouth  За колко купи якето на Донна Каран, Деси?

# 665
Пуловера може с тънко коланче, въпреки, че за мен няма нужда. За зимата няма по-удобно от свободен пуловер.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 19:16 от Анонимен

# 666
  • Пловдив
Якето беше 19лв., изобщо нямах нужда, ама на тая цена...

# 667
Чудесни находки! Със здраве да се носят!

# 668
.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 12:10 от atenan

# 669
Идвам да потвърдя нещо, което се беше писало тук: че в нови профили, регистрирани в ремикс не излизат някои неща, и по-точно по-скъпите марки. Поредно разочарование от сайта за мен.

# 670
Идвам да потвърдя нещо, което се беше писало тук: че в нови профили, регистрирани в ремикс не излизат някои неща, и по-точно по-скъпите марки. Поредно разочарование от сайта за мен.
Аз направих,както ме посъветва PeacockLove ,за което благодаря,не се бях сетила.Споделям някъде линк,после се логвам с новия профил и "отивам" да отворя линка.Така става... 😊

# 671
Страхотно. Много благодаря 🤗

# 672
Това си плаче за сигнал до КЗП.

# 673
Цените в Мания-Димитър Петков-София за тази седмица
Скрит текст:

# 674
Днес нова поръчка от ремикс дойде
Блуза Шийн

Два еднакви чифта сандали. Черни и бели на Скечърс.

Чудя се на едно яке и не знам ще го връщам ли или не. И боти бях поръчала ама са ми тесни.

Общи условия

Активация на акаунт