Нашите second hand находки- тема 48

• 81 089
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Днес взех няколко неща.
Една раничка , защото на детето му предстои нещо като екскурзия. Малка, лека и удобна е

Туника

Дрешки за момче

# 76
Четири сезона нямат никакви страници или сайтове (поне аз не намирам). Знам че има във Враца, Монтана, Сандански, Велико Търново и в София.
Като са различно зарежданията на едни в понеделник, други в сряда. Килограмът също е различен. Например във Велико Търново има и фиксирани цени (поне така съм чувала.)

Моля за жокер  - адреса на Четири сезона в София какъв е? Благодаря предварително!
Точни адреси не мога да ти дам, но ще те ориентирам. Пазара “Димитър Петков”, между Стамболийски и Тодор Александров и има магазин на Стамболийски след мола, ако знаеш магазина на Вис Виталис, точно там е. Аз лично рядко си намирам нещо читаво в този на Д. Петков, но дамите тук го харесват.

# 77
Четири сезона нямат никакви страници или сайтове (поне аз не намирам). Знам че има във Враца, Монтана, Сандански, Велико Търново и в София.
Като са различно зарежданията на едни в понеделник, други в сряда. Килограмът също е различен. Например във Велико Търново има и фиксирани цени (поне така съм чувала.)

Моля за жокер  - адреса на Четири сезона в София какъв е? Благодаря предварително!

Копирано е от Римонна на 2-3 страница и е коментара

В София са:
1) бул. Стамболийски 135, най-ниски цени неделя.
2) пазар Димитър Петков, ул. „Димитър Петков“ 98, най-ниски цени понеделник.
3) бул. Мария Луиза 9, най-ниски цени четвъртък.
Цената е падаща на повечето неща, но е различна във всеки магазин. Има и фиксирани цени.

# 78
Раничката и потниците са много симпатични.
Аз днес минах много набързо през последен ден на зареждане в мпулс. Беше доста пообрано при дрехите, затова се насочих към домашните текстили. Е, намерих едно вълнено одеало, очите ми и сърцето ми останаха в него. Размер 120*120 см.,  6 лева струва, фиксирана цена днес.
Прибрах се, веднага го изпрах с течния перилен препарат за вълна от ДМ, двойна доза + дезинфектант. Сега съхне на сушилник на терасата. Норвежко е, но не знам кой е производител. Отдъхнах си. Отново намерих нещо готино!

# 79
Kid са много хубава марка за домашен текстил. Каквото съм взимала от втората, всичко е с много добро качество. За мен е непозната марка, няма ги много често обаче и по ровети магазините.

# 80
Благодаря за информацията. Аз мислех, че KID означава, че е детско одеало. А то било марката!

# 81
Ох вълненки одеалца ми дай на мен
Аз си купих тия дни покривка с бродерия за 2,50
Накупих си и текстилни салфетки.
Кефят ме

# 82
  • Бургас
През Хумана минах ,по 2 лв/бр са днес
Скрит текст:

# 83
И при нас хуманата е на 2 лв днес и си взех едно бабешко каренце (като плетено на една кука) за маса. Ми, харесва ми.

# 84
  • Stuck in a moment
И при нас хуманата е на 2 лв днес и си взех едно бабешко каренце (като плетено на една кука) за маса. Ми, харесва ми.

Мечта ми е да си намеря плетена покривка за легло или за маса. Каренца също харесвам и ме е яд, че не си купувах когато ги имаше много в едно местно кило.

# 85
През Хумана минах ,по 2 лв/бр са днес
Скрит текст:

Мноооого са готини! 🤩
Честито!

# 86
И на мен! Честито!

# 87
  • София/Севлиево
И аз харесвам такива каренца.И даже имам от бабата на ММ,но той не ги харесва и седят прибрани в един шкаф(имам дори покривка за средно голяма кръгла маса).

# 88
Има ли в момента активен код за ремикс?

# 89
Влез в приложението. Има едни вратички за отваряне. Имам за 15%, който мога да дам

Общи условия

Активация на акаунт