⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 44 066
  • 740
  •   2
Отговори
# 105
Може ли препоръка за златарски магазин, зареден с модерни и актуални модели. Благодаря

# 106
От мол Варна имам много хубаво колие бяло злато и диамант, много красиви бижута имат. На първия етаж е магазинът

# 107
  • Варна
Здравейте! Препоръчайте ми тапицер от който сте доволни.

# 108
  • Варна
Някой пазарувал ли е от Corso Italia, защото в събота купих една дрешка, но в нас нещо не успях да се възприема и днес отидох да я върна и правели само замени, като замяната трябва да се случи веднага на място… а не примерно под формата на ваучер или най-малкото връщане на сума. Като цяло все тая, ще заменя с нещо, но просто ми е странна тази политика при положение, че когато се поръча онлайн сумата се връща, а когато е на място - не..

# 109
Много благодаря за насоките за ледници с капак. Отидох до Росини (Пирин) и си взех два броя, прекрасни са от мека пластмаса със силиконов капак и отвор за наливане. Цената беше наполовина на тези от сайта на Икеа.

Паралелно взех от онези торби за пазарене  за дамска чанта/раница от промазан плат( но не от много плътните дето са като мушама), точно търсех такова нещо за синковеца. той на връщане от училище минава да напазари от магазина на спирката  каквото ми потрябва и му трябваше нещо такова, леко с малък обем да му седи в чантата за някакви дребни покупки. Бях купила подобна от Лидл но се оказа че дръжките са направени по един много специфичен напълно неприемлив начин. Торбата ти стои перпендикупярно на тялото. Тези на Росини  са точно каквото търсех!

Златни сте!

# 110
Някой пазарувал ли е от Corso Italia, защото в събота купих една дрешка, но в нас нещо не успях да се възприема и днес отидох да я върна и правели само замени, като замяната трябва да се случи веднага на място… а не примерно под формата на ваучер или най-малкото връщане на сума. Като цяло все тая, ще заменя с нещо, но просто ми е странна тази политика при положение, че когато се поръча онлайн сумата се връща, а когато е на място - не..

Няма общо с конкретният магазин, това е тяхно право. За съжаление по закон са длъжни да връщат само при покупка онлайн, когато е закупено на място е въпрос на добра воля на магазина. Те явно нямат тази практика.

# 111
  • Варна
Качествена козметика с българска роза или лавандула е на фирма Алтея. Всичко е био продукти. Освен в нета най-случайно  открих магазин с техни продукти на ул. Русе (зад синия пазар) Отивах до сувенирния точно търсейки нещо дребно и типично бг за подарък. Намира се ок
 19 номер.

# 112
Може ли препоръка за златарски магазин, зареден с модерни и актуални модели. Благодаря
Златар Варна на Христо Попович

# 113
  • София
Може ли да ми препоръчате фирма за изработка на щора за спалнята,само  за вратата към терасата ще ми е нужна.
Надявам се да имат избор на цветове,тъй като ще напасвам цвета с този на пердетата.

# 114
Да си знаете, ако решите да пътувате от Златни към града или обратно!

https://www.moreto.net/novini.php?n=483712&fbclid=IwAR3UCtoPDWnd … xs2WCh9KkrGZC9FJo

# 115
Знаете ли някъде да има курс по начална компютърна грамотност за възрастни хора? В библиотеката са спрели по време на ковид и не предлагат. Виждам школи онлайн, които обаче на практика не предлагат такива.

# 116
  • Под Слънцето
Аз търся ново предизвикателство. Нещо щуро. Хрумна ми да пробвам кростфит, ама тази зала чак на Траката ми идва далече.. Някой знае ли друга ?

# 117
Аз търся ново предизвикателство. Нещо щуро. Хрумна ми да пробвам кростфит, ама тази зала чак на Траката ми идва далече.. Някой знае ли друга ?
Тук няма ли https://www.facebook.com/mygymboxvarna

# 118
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря в книжарница или ателие за изработка - красиви картички с плик. Нужна ми е за подарък на лекар. Благодаря

# 119
  • Варна
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря в книжарница или ателие за изработка - красиви картички с плик. Нужна ми е за подарък на лекар. Благодаря
Здравейте, магазин Клер Климентина Павлова - много е добра с хартията, ще останете доволна - ул Генерал Паренсов 41 - това е пресечка от Генерал Колев към градинката на Медицинския

Общи условия

Активация на акаунт