⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 44 084
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Откъде може да се купи парти грил от качествена ламарина. Това, което предлагат в момента в billa е отвратително. Може да си нарежеш ръцете, а в същото време е толкова тънка ,че може да се среже с ножица

# 586
  • Варна
Издирвам телефона на козметичка Сержи, оформя вежди с конец. Много моля, ако някой го има да ми пише ЛС!

# 587
Издирвам телефона на козметичка Сержи, оформя вежди с конец. Много моля, ако някой го има да ми пише ЛС!
Звъня и в съвсем различни дни (различни месеци) и все не ми вдига... Не знам толкова ли е заета, че не може да върне едно обаждане .... Иначе мога да го пратя на лично.

# 588
  • ВАРНА
Аз съм много доволна от грила на Рубино https://e-domshop.com/product/869/parti-gril-pg-06i-800w.htmlСклада им е на булевард Република 10.От там си взехме и скарата.

# 589
Къде работи ?
Отдавна искам да пробвам тази услуга.

# 590
Над Лидл Битоля,
Много е добра, прекрасен човек.
Не работи неделя и понеделник.

# 591
Откъде може да се купи парти грил от качествена ламарина. Това, което предлагат в момента в billa е отвратително. Може да си нарежеш ръцете, а в същото време е толкова тънка ,че може да се среже с ножица
Имаме това от години !
https://www.skitia.com/bg/products/elektrouredi/parti-grilove/

# 592
  • ВАРНА
Здравен въпрос - къде правят електромиография ( на нервните влакна) по Здравна каса с направление ?

# 593
ЕМГ по ЗК при д-р Радева ДКЦ 4. Мисля че са в отпуск сега, но звъннете на регистратура. За други места вижте тук - сайта на НЗОК като кодът за ЕМГ е 93.08

# 594
  • Варна
ЕМГ др Аргирова Младост.Имам телефон,ако искате пишете ми.

# 595
  • varna
Вчера бях при д-р Радева за ЕМГ. От няколко места чух много добри отзиви за нея.

# 596
Къде да търся хубави кокетни дамски баретки ? Гледах в Парфоа и на още няколко места,но някак малки идват. Моята глава ли е голяма, китайските стандарти ли са по-малки ...

Скрит текст:

Най-хубави барети съм виждала в едно малко магазинче до фонтана на Операта.Там са наредени магазинчета до дюнерите.

# 597
  • Варна
Момичета, знаете ли дали Ойшо в гранд мол има намаления в момента?

Нали само там има? Да не са отворили и в Делта планет и аз да не знам.

Имам нужда от долни гащи ... помагайте на MissNoir да не ходи без гащи 😂😂😂😂😂

# 598
  • Deutschland/HE
МисНоир, аз лятото им гледах гащите на Ойшо, но не ми харесаха (тогава имаха някакви намаления), материята не я одобри и дъщеря ми, а тя е фен на марката, както и аз. Дъщеря ми си накупи от едно малко магазинче на Ген.Колев, до Санита. Продавачката е много добра и има голям избор. От сутиените на Ойшо и пижамите съм много доволна.

# 599
Сутиените на Ойшо са страхотни наистина. Гащи от Ойшо нямам, но имам от Заза, доволна съм от качеството и са удобни. 😀

Общи условия

Активация на акаунт