⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 42 629
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Търся място където да продават къна за коса, но да консултират при въпрос от моя страна?

# 61
Знам че къна продават в магазин мазилото до окр болница. На ул генерал колев 68б. Но за консултиране не мога да отговоря.

# 62
Знам че къна продават в магазин мазилото до окр болница. На ул генерал колев 68б. Но за консултиране не мога да отговоря.
Да, мислех точно там да ида. Но не съм много запозната с цветовете, от гледна точка на това да ми хвърлят едно рамо исках 😬

Или ако има някой от Вас запознат и би искал да се разходим събота също може 😀

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 15:19 от ThankYou

# 63
Да, мислех точно там да ида. Но не съм много запозната с цветовете, от гледна точка на това да ми хвърлят едно рамо исках 😬

Защо не поръчате от зоя, марката е Кади. Много е хубава и качествена.

# 64
  • Варна и...духом на Босфора
Моля ,дайте насоки и центрове за курс за маникюр и педикюр около центъра,Червения,има ли още такива професионални школи?

# 65

Защо не поръчате от зоя, марката е Кади. Много е хубава и качествена.
Първо използване ще ми е и не съм запозната много с марки, тук има една темичка за къната и там ми препоръчаха някои марки. Затова исках физическо място и да видя те (работещите) какво биха препоръчали 😃

# 66
Да, аз си взех от тези по магазините, но не стана добре, затова направо ви насочвам. Имаше я преди в Килера, но спряха да я продават.
При къната е това, че на различни коси различно стои цвета.
Аз бях с жесток косопад след Ков*д, реших, че трябва да спра химията и затова започнах къна. Съвпадна със спирането на косопада и от тогава само нея използвам.
Ако искате да не занимавам темата може да ми пишете на лично.

# 67
Купувала съм къна от един магазин за турски стоки на Кооперативния пазар, намира се в уличката на агромагазина преди Билла. Къната беше на грамаж. Тези къни, които оцветяват са с прибавки, не е сигурно доколко са естествени.

# 68
  • Варна
Първо използване ще ми е и не съм запозната много с марки, тук има една темичка за къната и там ми препоръчаха някои марки. Затова исках физическо място и да видя те (работещите) какво биха препоръчали 😃
В магазин Зелен предлагат къна,  боите Култиваторс и други билки/бои, които се коментират в темата във форума. Но не мисля, че консултират. Може да прегледате блога в сайта на Hennafox, много е полезен.

# 69
  • Варна
Здравейте, имам направление за ехо на млечни жлези по НЗОК. Някой успял ли е да се запише някъде за преглед по каса ? Благодаря предварително!

# 70
  • Варна
Здравейте, имам направление за ехо на млечни жлези по НЗОК. Някой успял ли е да се запише някъде за преглед по каса ? Благодаря предварително!

Преди месец търсих, намират се. Понеже Майчин дом ми е наблизо, исках там, но при хвалените Янчева и Гърдевска нямаше часове (Янчева не работи по ЗК), та се записах при Валя Кирязова. После отмених часа и се записах при Янчева - гледа всичко, освен млечни жлези - щитовидна, коремни органи, яйчници. Доволна съм от прегледа, 60лв беше...

# 71
Здравейте!
Търся някой за миене на прозорци на сносна цена. Става въпрос за 7ми етаж и прозорците са доста.
Ако можете да препоръчате човек, който е внимателен и няма да остави след себе си кочина. След последната жена, която дойде, чистих терасите цял ден.

# 72
  • Варна
Да, при д-р Куцаров в Аспарухово.

# 73
Има ли в града магазинче(та), където има суперкачествен, вкусен и интересен шоколад и шоколадови бонбони, от марки, които не се намират в мас маркетите. Белгийски, швейцарски, или друг...? Нещо, което не можеш да купиш от супермаркетите, паркмарт или фрийшопа.

# 74
  • Варна
Знаете ли някой магазин около Тракия, откъдето мога да купя възглавничка за пътуване?

Общи условия

Активация на акаунт