⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 44 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Момичета помагайте! Налага се да купя нови електроуреди, но не знам какво да правя старите. Живея и в блок без асансьор. Има ли фирма за  извозване на стара бяла техника?

# 376
Момичета помагайте! Налага се да купя нови електроуреди, но не знам какво да правя старите. Живея и в блок без асансьор. Има ли фирма за  извозване на стара бяла техника?

Макметал идват до вратата на апартамента.

# 377
  • Под Слънцето

Можеш също да ги дариш на нуждаещи се, ако работят.

# 378
  • Варна
Здравейте, къде трябва да ида за да си сменя синята здравна книжка, с която ходя на зъболекар?

# 379
  • Варна
 РЗИ

# 380
  • Варна
Здравейте, къде трябва да ида за да си сменя синята здравна книжка, с която ходя на зъболекар?

Преди няколко години я сменях в сградата на НОИ на Проектантска.

# 381
В РЗОК на партера, в ляво, деловодство. Там ходих аз тази година за нова здрава синя книжка, че бях си я загубила и ми изкараха нова.

# 382
  • ВАРНА
Здравейте, личната лекарка ми каза, че по НЗОК се полага преглед мамография. Не съм запозната с процедурата - съвети къде, при кого ? Каза, че на рентген се снима ... Ако има вариант по-добър на частно, бих платила за по-добро изследване, ще съм благодарна за препоръки, благодаря Simple Smile

И за здравна книжка за започване на работа - каква е процедурата ?

# 383
  • Варна
По ЗК се полага Ехография. За Мамография направление дават само на жени над 50г.
Лятото бях платено при Янчева в Майчин дом. Иначе с направление има на много места, но трудно се записва час. Една колежка звъня къде ли не, накрая каза че най-лесно е станало в МЦ Младост.

# 384
По ЗК се полага Ехография. За Мамография направление дават само на жени над 50г.
Лятото бях платено при Янчева в Майчин дом. Иначе с направление има на много места, но трудно се записва час. Една колежка звъня къде ли не, накрая каза че най-лесно е станало в МЦ Младост.

А всъщност какъв доктор прави тази ехография на млечните жлези?

# 385
Трябва ти специалист мамолог.

# 386
  • Варна
Трябва ти специалист мамолог.

Образна диагностика

# 387
  • Варна
Съвсем скоро дъщеря ми си прави... купувате си книжка, слагате снимка и тръгвате:
1. При личния за печати
2. Носите материалите в някоя лаборатория
3. Манту - има на няколко места в града, тя ходи на Чаталджа в МЦ"Св.Стилиян".
4. Последно с всички резултати в ХЕИ за заверка - имайте впредвид, че работят понеделник, сряда и петък - сутрин, вторник и четвъртък - след обед.
Всичко около 60 лв излезе.

# 388
Ако става въпрос за книжка, на която са свършили страниците - не се издава нова, а се слага притурка към настоящата.
Задължително се носи заедно с документ за самоличност, за да може да закрепят притурката към нея.

# 389
  • In transit
Здравейте, личната лекарка ми каза, че по НЗОК се полага преглед мамография. Не съм запозната с процедурата - съвети къде, при кого ? Каза, че на рентген се снима ... Ако има вариант по-добър на частно, бих платила за по-добро изследване, ще съм благодарна за препоръки, благодаря Simple Smile

Препоръчвам ти, преди да вземеш направление от личната за ехография на млечни жлези, да си запишеш час някъде. Защото часовете са обикновено за след месец и ще ти изтече направлението. Д-р Стойчева е много добра. Препоръчвам я. В МЦ "Русев", в двора на окръжна болница.

Общи условия

Активация на акаунт