⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 44 112
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Не знаех, че се предлага в ДМ. А под каква форма, има ли разтворим?

# 481
Този, който аз взех е на прах и се разтваря във вода. Виждала съм и такъв на ампули, тяхна марка.

# 482
Този, който аз взех е на прах и се разтваря във вода. Виждала съм и такъв на ампули, тяхна марка.
На вкус как е, че съм трудна с приемането на горчилки?

# 483
Скрит текст:
На вкус как е, че съм трудна с приемането на горчилки?
[/spoiler]
Не ми горчи, на вкус и мирис го оприличавам на бульон. Аз го изпивам на 3 глътки, много не му усещам вкуса и мириса.
Не съм пробвала ампулите, тях нямам идея как са на вкус.

# 484
За колагена и аз наскоро разбрах, че има в ДМ. Колежката ми пи, обаче не можа да каже усеща ли някакъв ефект. Доволни ли сте от приема на колаген?

Зависи за какво - Колаген тип 1 и 3 се пие за кожа, мускули, сухожилия. Колаген тип 2 се пие за ставен хрущял. И от двете зависи дозировката и курса е поне 2-3 месеца, за да се види отчетлив ефект. Аз съм доволна, правя си 2 курса годишно по 3 месеца Simple Smile
Да не я превръщам темата в здравна, обаче като се заинтересувах, прочетох, че е добър за здравето на червата. (мисля тип  1 и 2) А аз от години имам проблем. Просто съм много трудна в приемането на лекарства, витамини и добавки. Само се каня.

# 485
По темата за колагена и червата, да предупредя с повишено внимание!
Аз съм с проблеми с червата и след прием на колаген се влоших, в темата с чревните проблеми прочетох, че не съм само аз и други се оплакват, че не им понася.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 19:04 от deede

# 486
Значи ще си остана с добрите намерения. Wink

# 487
deede, какви са симптомите?

# 488
Здравейте, трябва ми добър учител по френски за индивидуални уроци за тийнейджър.

# 489
  • Бургас
Мили хора, извинете, че така нахлувам в темата, обаче не намерих подобна за лекари във Варна. Попадна ми тази информация за безплатни прегледи изследвания на гликиран хемоглобин при шефката на ендокринологията във Варна, която ми беше препоръчана и се чудя дали да не се възползвам от опцията. Има ли някой отзиви за нея или евентуално при нейния колега, не съм чувала за него - д-р Шишков?
https://bnr.bg/varna/post/101903733/diabet

# 490
  • Под Слънцето
Току що го снимах. Знам, че някой от тук го чакаше тва инфо.

# 491
Все още търся майстор който разбира от фурни. Мисля, че ми е изгорял единия реотан на фурната, а идат празници ще се пекат много неща Simple Smile

Коя е "шефката на ендокринологията" във Варна. За УМБАЛ Св. Марина ли става дума? За доц. д-р Мира Валентинова Сидерова ли става дума?

# 492
  • Бургас
Да, за нея. Доколкото разбирам, преглежда и в този МЦ "Сана Медик".

# 493
Все още търся майстор който разбира от фурни. Мисля, че ми е изгорял единия реотан на фурната, а идат празници ще се пекат много неща Simple Smile

088 824 6122 - Стефан
Миналата година имахме проблем с пералнята и му се обадихме. Бързо предположи какъв е проблема и беше прав. В разговора каза, че оправя и други уреди (всички, без бойлери, мисля). Може да му звъннете да проверите евентуално. Simple Smile

# 494
  • Варна
Да попитам тук, понеже в другата тема няма скорошни мнения - имате ли впечатления от Д-р Мая Горчевска и Росица Мурад? Може ли препоръки за добър гинеколог за преглед, не бременност? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт