⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 42 653
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Хора, пазаруваме ли? Що няма отзиви кой какво купил от петъка? Wink
Аз-нищо. Изобщо не се поддавам на такива оферти. 🙂В повечето случаи са за заблуда, но всеки сам си преценява.

# 631
Аз следях някой неща в крайна сметка не си взех нищо от наблюдаваното, защото в моя случая по други промоции пускат с дори по хубави отстъпки.

Взех един робот за прозорци, но още не съм го пробвала.

# 632
Моля ви, кажете обущар в район Левски, Чайка, Технически университет...

# 633
Моля ви, кажете обущар в район Левски, Чайка, Технически университет...
Има на Чаталджа до банката.

# 634
  • Варна
По питането за зимно работно яке - има и в строителните хипермаркети. Ето пример от Практикер

Има магазин за работно облекло и на 3-ти март (преди обръщача на тролеите, посока Алати).

# 635
Аз следях някой неща в крайна сметка не си взех нищо от наблюдаваното, защото в моя случая по други промоции пускат с дори по хубави отстъпки.

Може ли линк?

# 636
И на мен ми е интересно. Пробвай робота и сподели мнение. Днес почиствах прозорци(не ги доизчистих), ами изгърбих се. Сега всичко ме боли, гръб, рамена, мазотих се с любимия ми гел с конски кестен, та така. Искам да ви кажа, че чистенето на прозорци е до време. От една определена възраст нататък си става мъчение.
Аз от килим имам нужда, постоянно ровя в сайтовете и нищо не харесвам.

# 637
  • In transit

Аз от килим имам нужда, постоянно ровя в сайтовете и нищо не харесвам.

Препоръчвам ти килимите на Н&М: https://www2.hm.com/bg_bg/home/pazaruvane-po-vid-produkt/kilimi.html
Памучните им с размер 140х200 се събират в пералнята и не се занимавам с почистване. Много е удобно. Simple Smile

# 638
Благодаря, изглеждат интересни, ще разгледам.

# 639

Може ли линк?

https://dedal-robot.com/product/robot-za-pochistvane-na-prozorci … unkciya-kvadraten

Като го изпробвам ще дам мнение.
Съгласна съм за чистенето на прозорците. Не ми се чекне през тераси хич.

# 640
Има тема за роботите за прозорци, от там се насочих какъв да си взема и вече няколко пъти го ползвах. Взех го и с -50лв. W55 е и с намалението беше около 300 лв. От мобисектор. Доволна съм.

# 641
Девойки, купихме на щерката кецки. Едната капса (не знам дали това е точното название) не е добре захваната. Понеже са купени онлайн, не ми се занимава да ги връщам и заменям само за това. Кажете къде в района на център, широк център, лятно, зимно Тракия, колхозен, че защо не и Чаталджа, червения, извършват такава услуга с такива джвъчки Thinking

# 642
На центъра до пощата в посока Пискюлиев от дясната страна има магазин за кинкалерия ( след сладкарницата и преди пилетата ). Имаха преса за поставяне на капси.

# 643
Сещам се къде е, ще отида утре ✌🏻

# 644
Здравейте! Не е много по темата, но реших да попитам вас. Препоръчайте ми човек който да ремонтира сушилнята ми. Намирам се в Провадия. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт