Осмокласници - 2023/2024 - Тема 1

• 65 583
  • 816
  •   1
Отговори
# 555
При нашата, учителят по математика вече е качил в системата 40 задачи. Дано не очаква да ги решат до понеделник. Simple Smile

# 556
  • София
При нашата, учителят по математика вече е качил в системата 40 задачи. Дано не очаква да ги решат до понеделник. Simple Smile
Ентусиаст Simple Smile
Иначе ми направи приятно впечатление как група момчета дойдоха при нашата класна и много сърдечно се поздравиха с нея, а тя ги прегърна един и по един, явно бивши ученици. Много симпатично беше и как по-големите аплодираха класните на 8ми клас, когато им казваха имената.

# 557
Все пак идва от СМГ. Simple Smile

Не разбрах дали са си изяли морковите, без значение дали са били био. Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 16:22 от Le Vert

# 558
И при нас в прованса днес имаше такива аплодисменти към класните на осмокласниците - големи овации обраха Simple Smile.

# 559
  • София
Успешна учебна година на новите гимназисти!
Надявам се в следващите 5 години децата ни да срещнат вдъхновяващи учители, които да ги запалват да учението, да изградят много и добри приятелства и най-вече да са живи и здрави.

Нищо не разбрах от Тържеството за първия учебен ден. Единствено зайците се бяха строили и поне се правеха че слушат речите (озвучаването беше много зле). Големите, (поне тези които бяха дошли на двора) имаха по интересни занимания - разхождаха се, говореха си 😂
Оказа се, че в новия клас има познато дете (беше в съседен клас в Света София), моята не го е поздравила, разбира се 🤨.  Каквато ми е “общителна” очаквам около Коледа да е разменила по едно-две изречения със съучениците си.

Понеделник, първи час започват с контролно - входно по Математика 😎

# 560
  • Б
Хайде, успех на всички ученици . Да се учат и постигат мечтите си, там където са избрали! Ще има ли списък на първа страница , кой къде учи?

# 561
  • ВАРНА
Хайде, успех на всички ученици . Да се учат и постигат мечтите си, там където са избрали! Ще има ли списък на първа страница , кой къде учи?
Кому е нужен такъв списък ?

# 562
  • София
Все пак идва от СМГ. Simple Smile

Не разбрах дали са си изяли морковите, без значение дали са били био. Simple Smile

Ако не е тайна, как е името на господина по Мат 😆

# 563
Илия Костов.

# 564
Честита нова учебна година на гимназистите ни! Flowers Four Leaf Clover Wear Mortar Board
Нека да са ни здрави, щастливи и успешни. Нека следват и постигат мечтите си!

# 565
  • София

Ехаа! Детето ви, а и всички, нa които ще преподава, са невероятни късметлии.

Началото на кариерата в СМГ на този млад учител не тръгна гладко и безоблачно
Скрит текст:
беше класен на най-добрата приятелка на голямата ми дъщеря. За съжаление две дечица от поверения му клас починаха нелепо в рамките само на една година
и въпреки всичко е изключително странно, че СМГ изпускат такъв преподавател.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 17:22 от rosi_ta

# 566
  • София
Успешна учебна година на новите гимназисти!
Надявам се в следващите 5 години децата ни да срещнат вдъхновяващи учители, които да ги запалват да учението, да изградят много и добри приятелства и най-вече да са живи и здрави.

Нищо не разбрах от Тържеството за първия учебен ден. Единствено зайците се бяха строили и поне се правеха че слушат речите (озвучаването беше много зле). Големите, (поне тези които бяха дошли на двора) имаха по интересни занимания - разхождаха се, говореха си 😂

В кое училище сте? Че и моята е много “общителна”, да вземем да ги запознаем 😂

# 567
  • София
Илия Костов е прекрасен учител. На негово място в СМГ от днес е Даниела Петрова, която идва от 91.НЕГ- също прекрасен учител.
Дано в 91.НЕГ й намерят достоен заместник!

# 568
Ентусиаст Simple Smile
Иначе ми направи приятно впечатление как група момчета дойдоха при нашата класна и много сърдечно се поздравиха с нея, а тя ги прегърна един и по един, явно бивши ученици. Много симпатично беше и как по-големите аплодираха класните на 8ми клас, когато им казваха имената.

Привет от мен! Hug На предната страница прочетох, че децата ви са във 2 АЕГ, та затова се хващам за вашите постове и се вмъквам в редиците на доволните родители. Нашата дъщеря също е там, в паралелката с руски език. Някой друг да има дете там?
 И, на нас ни беше мило и драго, а тя беше толкова притеснена...не е от най-общителните, но се надявам да се отпусне и да си намери среда.
Успешен старт на всички дечица и здрави нерви за нас! Wine Glass

# 569
Жалко за СМГ, Илия Костов е прекрасен преподавател. А в кое училище преподава сега?

Общи условия

Активация на акаунт