Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможните решения за запек и каква продължителност на употреба препоръчвате?
Как да се справя със запека по време на бременност?
Какви са нормалните стойности на кръвното налягане на матката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможните решения за запек и каква продължителност на употреба препоръчвате?
За лечение на запек могат да помогнат сиропът Fruitalax, глицериновите свещички и консумацията на кафе с мед на празен стомах. Освен това се препоръчват крем супа от червена леща със зехтин, доматен сос с добавен зехтин и извара, смути от кисело мляко, овесени ядки с боровинки или къпини и меласа. Приемането на глицеринови свещички, ева кю, мелилакс може да се извършва ежедневно; въпреки това е важно да се консултирате с лекар за подходящата продължителност.
-
Как да се справя със запека по време на бременност?
За справяне със запека по време на бременност се препоръчва сироп Фрутилакс, глицеринови свещички, кафе с мед на гладно, крем супа от червена леща със зехтин, домати със зехтин и извара, смути от кисело мляко и млени овесени ядки с къпини или боровинки. Освен това разходките след вечеря и приемането на добавка от био водорасли като спирулина и хлорела също се препоръчва.
-
Какви са нормалните стойности на кръвното налягане на матката по време на бременност?
Нормалните стойности на кръвното налягане на матката по време на бременност се определят като налягането в лявата артерия трябва да бъде около 0,73, а налягането в дясната артерия около 0,61. Въпреки това е важно да се консултирате с лекар, тъй като стойностите могат да варират поради индивидуални характеристики и фактори на бременността.
-
Какви са необходимите приготовления, които една жена трябва да направи преди постъпване в болница за раждане?
-
Как се диагностицира уреаплазма и какви са нейните симптоми?
няколко пъти попитах АГ на прегледите, каза да си я пия и аз я слушам.
, а аз съм руса.... Вече няма как да скрия корема, но няма как, голяма еуфория беше. Гледам да се наслаждавам на почивните дни, да се радвам че съм жена. Не спя добре, не ми помага възглавницата за бременни, въртя се като тюлен цяла нощ
.