Коремът вече си личи, ДЕКЕМВРИйче в него спи. - ТЕМА 10 (2023)

• 52 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Like Smoke, твърде възможно е 🙂 Аз затова съм решила началото на октомври да си скъся косата до раменете, та дано и това помогне после.
Maria, космонавтчето е много сладко. Стерилизаторът също изглежда добре. Аз за момента събирам само препоръки от вас и screenshot-вам 🙂 Много ни е готина групичката и много полезна ❤️

# 511
  • София
От хормоните е косата така. Моята по бавно се омазнява, ама сега е направо невероятна. Не се лъжете.

Excousia аз също не падах по гръб за Сайбекс, бях решила Муци, ама толкова ми промениха мнението... Дано не останем разочаровани

# 512
  • Somewhere beyond the moon and stars
За жалост, за много жени има косопад след раждането, докато хормоните се наместят. В различна степен е, при мен не е било нещо страшно, като при смяна на сезон.

Моята коса пък е твърде суха така, изглежда като метла, въпреки че я мажа всеки ден с масла. Grinning Предпочитам нормалното ѝ, по-мазничко, състояние.

Аз ще се опитам да удържа според бабините деветини и да не се подстригвам до раждането. После с удоволствие ще сваля една голяма част от дължината. Grinning

# 513
  • София, България
Моята коса си е все същата - на нищо не мяза Joy не се е променила грам, не расте по-бързо, не е станала по-здрава. Таман като опада след раждането ще съм като за перука Grinning макар че по спомен миналия път не ми е падала много много, та може и хормонално да не ми влияе толкова, не знам.

Девилче, появи се да кажеш какво стана с болките в корема?

Вчера бях на преглед аз, всичко е наред. Но определено си е голямо бебе. 25+3 ехографът го измери 1100 гр. Да ми е здравичък, но се притеснявам как ще го нося в деветия месец. Коремът ми вече щръкна доста напред, а съм едва още в шестия. Добре че ще са студени зимни дни, та няма много да мърдам от вкъщи.
За съжаление Б12 ми е много ниско и ще пускам контролно следващата седмица, ако пак е под 300, ще трябва да си слагам инжекции Б12. Четох за тях, че били болезнени и че след тях изведнъж се сдобиваш с енергия и трудно се спяло. Аз сега трудно спя, пък….. Neutral Face

# 514
Фъстъче, ами да е здрав юнакът 🙂 Носи поддържащо бельо или колани за бременни. Стискам палци да се вдигне В12 при теб и да не се налагат инжекции.
Аз вече се подстригвах малко края на юли и боядисвах, мисля началото на октомври пак да намина за боядисване и подстригване. Моята фризьорка използва безамонячна боя и правим само корените. Появиха ми се обаче оранжевите оттенъци и мисля да я правим цялата кестенява. За подстригването не съм суеверна, всеки човек си прави сам късмета 🙂

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 10:18 от elface

# 515
Какво мислите за това изследване на стерилната урина , утре съм на преглед 

# 516
Направих си иследвания и във урината ми откриха Klebsiella pneumoniae някои имал ли е това във иследването и как се лекува

# 517
  • София, България
Какво мислите за това изследване на стерилната урина , утре съм на преглед 

Няма нищо. Чиста си е.

# 518
Направих си иследвания и във урината ми откриха Klebsiella pneumoniae някои имал ли е това във иследването и как се лекува
Аз. При мен няма лекуване. Два курса с антибиотик (Аугментин 7 дни и Зинат 10 дни) + влизане в болница и 5 дни венозно вливане на Ампицилин. И все едно нищо не съм правила. Преглед при нефролог - всичко е наред с бъбреците. За понеделник записах час за уролог, да видим какво ще каже. Дано при теб се справят бързо, но в болницата ми казаха, че е много упорита и повечето антибиотици не й действат.

# 519
Тези, които сте с бактерии в урината, аз като човек, страдал от цистит с 3 различни бактерии, мога да ви кажа, че хомеопатията ми помогна много. Включително единия път развих пиелонефрит (инфекцията стигна до бъбреците) и се справих без антибиотик. На малкия ми син в 6 месец излезе бактерия в урината и я убихме само с пробиотици и хомеопатия също. За съжаление тея упорити бактерии стават резистентни към антибиотиците. Можете да опитате с хомеопатия, да се свържете с хомеопат или друг лекар, който разбира. Стискам палци!
Аз почти нищо не съм купувала, а май няма и да купувам. Имам 90% от нещата от батковците, а с женски дрешки направо ме зариват познати 😃 та дори да се наложи да взема, ще са някакви единични бройки. Предполагам вече към 3-6 месец ще почна да си купувам повече де, че най-вече за новородения период ми дават. Ама за момента няма какво толкова да купувам. Взех си хибридна носилка за бебеносене, че ми беше мерак, с батковците карах с тъкан слинг, ама сега реших да се улесня малко за зимното бебеносене. Също ще трябва да вземем кошче за колата, че с момчетата ползвах някакви дето познати ми бяха дали, ама като цяло не бяха хубави и не останах доволна, затова ги разкарах и сега ще търся по-хубаво.

# 520
Жирафче, можеш ли да споделиш каква хибридна носилка си взе?

# 521
Разбира се!
Hoppediz Primeo взех, от сайта на Сгушени, до края на месеца са даже на намаление там Simple Smile

Жирафче, можеш ли да споделиш каква хибридна носилка си взе?

# 522
А аз да попитам, към какви столчета за кола сте се ориентирали? 0-13 кг. малко време ли ще се ползва? Харесала съм едно на Cybex с изофикс база, но се чудя ще издържи ли поне до година и половина-две. Нещо малко ми се струва на снимката. Ето това харесах:

# 523
Фъстъче, ето ме,след 2 прегледа вчера-оказа се стара миома,която е пораснала сега и едното бебе или с глава или с крак я удря.. нищо притеснително,но болезнено за мен.
Иначе в 24+2 дни бяха по 660-670 всяко,та общо 1400 гр почти. Качила съм 7 кг и ме пращат на обременяване 😰 глюкозата ми беше 4,24 минала седмица,но явно започнах бързо да качвам и водите са ми маааалко повечко,затова и ще пия гадната глюкоза(дано не я повърна този път)..
Шийката ми е 41 мм с вагинален,затворена. Чат пат болки в кръста,но като почина минават. Започнаха и леко ръцете ми да отичат 🙄

# 524
Тези, които сте с бактерии в урината, аз като човек, страдал от цистит с 3 различни бактерии, мога да ви кажа, че хомеопатията ми помогна много. Включително единия път развих пиелонефрит (инфекцията стигна до бъбреците) и се справих без антибиотик. На малкия ми син в 6 месец излезе бактерия в урината и я убихме само с пробиотици и хомеопатия също. За съжаление тея упорити бактерии стават резистентни към антибиотиците. Можете да опитате с хомеопатия, да се свържете с хомеопат или друг лекар, който разбира. Стискам палци!
Аз почти нищо не съм купувала, а май няма и да купувам. Имам 90% от нещата от батковците, а с женски дрешки направо ме зариват познати 😃 та дори да се наложи да взема, ще са някакви единични бройки. Предполагам вече към 3-6 месец ще почна да си купувам повече де, че най-вече за новородения период ми дават. Ама за момента няма какво толкова да купувам. Взех си хибридна носилка за бебеносене, че ми беше мерак, с батковците карах с тъкан слинг, ама сега реших да се улесня малко за зимното бебеносене. Също ще трябва да вземем кошче за колата, че с момчетата ползвах някакви дето познати ми бяха дали, ама като цяло не бяха хубави и не останах доволна, затова ги разкарах и сега ще търся по-хубаво.
Съгласна съм за хомеопатията и сега ако препоръчаш добър специалист ще е супер, защото мисля, че там е разковничето🙃

Днес в 28 г.с бях при Аг - бебка е 1220 кг и върви с 5 дни напред. Слава богу всичко е наред с нея. Не ми мери шийката, последно преди три седмици беше 39 мм.
Говорихме за тъпото ми желязо, че хематолога иска октомври още една венозна вливка, въпреки добрите показатели на хемоглобин, феритин и желязо нещо в мен казва не и искам да пробвам с добавки. АГ също смята, че е крайно излишно предвид, че имам вече две вливки. Имам и страшен запек, болезнен и с тоя Сорбифер да не стане по зле (изписа по 1 т дневно). Знам, че последния месец бебето си дърпа най много , но ще видим дали ще успея със Сорбифера.
Истината е че нещо в мен не иска тази вливка, въпреки че тялото ми вече познава препарата…

Общи условия

Активация на акаунт