Февруарчета 2024 - Тема 4

• 42 559
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
В нея все пак ще имам дете, което след 6м започва да си тежи на мястото доста. След 1.5 г пък съвсем. Ще има и немалко багаж.
Моята стара лятна беше 6кг, със сина ми вътре, който беше +10кг едва успявах да я надигам по тротоарите последните месеци. Честно казано с повечето летни го има това усещане, че ще се обърне, но не си представям да е по-тежка от 6-7кг.
Мелио я има и вариант карбон.

# 121
  • София
Пробвах MIos i Easy Twist, малко по-тежки, но чувствително стабилни. Колкото и да съм влюбена в Mios, задните колела ми се сториха някак спънати, вероятното заради близкото разстояние и малък размер. Туиста доста маневрена количка. Чудя се само на дете на 1г примерно, дали няма да е като наказание вътре, свито. В магазина нямаше дете, че иначе щях да го сложа малко да поседи 😁 Иначе Миос беше с чувствително по-широка седалка.

# 122
кколкото иида тежи детето има бая отзиви от познати и в гуглето че се преобръща с се детето 😀ако е по тежко

# 123
Момичета, вие как ги ползвате тези фетални доплери?

Все още бебето е много ниско долу,в бикини зоната,някъде 2 пръста над срамната кост,така че там го търси и мести постоянно накрайника,защото понякога много бързо се мести.Пулса му в тези седмици варира между 140 и 160.

# 124
Аз тези дни бутах една Кикабоо и съм много доволна. Ще питам тези дни за модел и мисля тя да е. Беше 3 в 1 но кошчето за кола си го ползваха нашите приятели за детето в 6 + месец, така че струва ми се ще ни върши добра работа. Само да купим и колата хаха 😂😂 И аз мисля че ще е удобно детето да не се разбутва ако заспи в колата.

# 125
Сподели после тук, моля те, коя е количката Кикка Бу! 🍀🙏

# 126
Сподели после тук, моля те, коя е количката Кикка Бу! 🍀🙏

По-стария модел на тази:

https://kikkaboo.com/product/vicenza-premium-3-in-1-with-carrycot-grey/

# 127
Леле, мъжът ми се влюби в тази количка! И особени в черната с розовото злато! Направо иска да я поръчва 😀😀 Сега обикаля в нас и говори "Искам да си я купя". 😂
Вече и нея си записах да я видим наживо. Благодаря ти! 🙏❤️

# 128
Еха,чак ми стана интересно какви са тия мъже,дето се впечатляват от колички Grinning Моя въобще никога не се е вълнувал от вещи за бебето нито с първото,нито с това.Може би защото по принцип не се вълнува от вещи като цяло,той е над тия неща.Дай му отвертки и клещи и да майстори,а ако не му се скъсат дънките няма и да се сети да си купи Grinning Иначе много се грижи за детето още от бебе,ама не го търси да избира бебешки неща,още по-малко пък да се прехласва по тях и да обикаля по магазини Grinning

# 129
Ооо, той никога не се е вълнувал за вещи, но сега го е обвзело някакво бебешко вълнение. Даже днеска той ме е пазарил да ходим до един бебешки магазин. 😀😀😀

Аз днес влизам в 12 г.с. и се чувствам почти по същия начин. Имам повече сили и енергия, издръжливост, но гаденето си е ... тук. 🥺

# 130
Е той мъжа ти е млад най-вероятно,моя е на бая годинки вече,аз също де,но той е и 6 години по-голям от мен и явно му е от поколението.Гледам и другите мъже от неговото поколение са такива.

А иначе за гаденето съм чувала за жени,на които цяла бременност им се гади и повръщат.Аз съм от късметлийките,на които им се гадеше само от много силни миризми,препарати и т.н,иначе не и то до към средата на 3-тия месец.Вече съм в почти 16 седмица и дори от миризми вече не ми е гадно.Ама то си е до организъм.На всяка бременността й влияе различно.Аз съм от тези дето много им се яде Grinning

# 131
Ее младежи сме 😀😀
Аз на 25г, а той на 30г. 😀

# 132
Еми да,то затова има мерак за магазини.Ние сме вече предпенсионна възраст,особено ММ и други неща ни вълнуват Grinning

# 133
Анастасия, сподели впечатление като я видите на живо. Този която ние видяхме беше по-стар модел и теппърва ще видим тази по-новата, но до края на август се очертава да имаме малко други грижи и няма да можем. Аз вече отчаяно имам нужда от едни хубави джегингси за бременни! Все не ми остава време. Накрая се притеснявам, че с моя амбициозен план няма да свърша нища и ще пазарувам в последния момент.

# 134
Панталони за бременни си взех от ХМ. Много са хубави, меки и удобни! Леко дълги, но аз съм много ниска. А и това лесно се оправя при шивач. Погледни ги!

А за количката  - непременно ще споделя мнение! 🙏😘

Общи условия

Активация на акаунт