АВГУСТинчетата пак не спят, зъбки бързат да се появят!

• 9 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Честита месечинка на Дари , да е слънчева и засмяна 
Честит рожден ден на Снежко и Пепеджинс.  bouquet
Ралка мила голям тормоз с тези доктори, дано малкия се оправи бързо.
Бланк, като влезеш във форума излиза прозорче за времето, което може да прекараш тук. Изтриваш минутите и може цял ден да стоиш във форума без проблем.
Блу, дано лечението протече леко и безпроблемно и скоро да се похвалиш с добри новини

# 121
Честит рожден ден pepejeans!  smile3525
Честит рожден ден snejko!  newsm51

Мамиии така се захласнах да ви чета, че забравих за картофите дето ги варя.  Mr. Green Ама че работа ми отворихте - отивам да си чистя кухнята сега.  smile3538
На мен ми дойде на гости Червената лелка - много ми е странно едно такова. Но поне не ме боли така както ме болеше преди. Но ми е ниско кръвното и ме обливат едни студени и топли вълни.

хайде до после!  Heart Eyes

П.П. Сега от срам можеше някоя от вас да дойде да ми помогне!     Crossing Arms  Joy

# 122
  • В ЛЮтеницата
Dreams, срамувам се - все такива дълги ги пиша, а нищо не казвам - трябваше адвокат да стана  Mr. Green Да идвам ли да чистя   chef?

Tedi79, сигурно мен си ме видяла - то друга такава луда, дето да си разхожда и детето и телето - няма! Защо не се обади?

blueeye® режима на храна на Лора е:
6:30 - АМ (в заспало състояние)
10:45 - АМ (будна, но яде насила)
13:45 - зеленчуково / а вече и месно/ пюре
16:45 - безмлечна каша смесена с АМ и половин плодово пюре
21:15 - АМ (току що изкъпана, освирепяла от глад и заспива почти докато яде)

# 123
Ето ме на пак и мен
Изобщо не бих могла и да си помисля, че някога ще успея да изчета всичко което сте изписали Simple Smile

Чета по хоризонталата само когато седна на компютъра

Прочетох за момичето с болния татко (извинявам се, че не съм запомнила ник-неймовете ви) Sad и аз и пращам кураж!

Чета и, че добре се захранвате

Ние сме още само на кърма (без вода и без биба)
Имам смелите планове да започна към 6 месец да предлагам оризова каша,
а и доста ме впечатли наскоро така нареченото "педагогическо захранване)
Имам още малко време и ще си мисля по въпроса

Иначе Ив гледа гладно в чинията ми и проследява пътя на храната до устата ми
Винаги е на масата с нас и седи или в мен или в тате
Още обаче не седи стабилно и затова си позволявам да поизчакам

Имам едно  питане

Абе много крещо това моето човече  Close
Незнам от къде се е научил, защото у дома никога никой не повишава тон, камоли да пищи...

Не е гладен, не е с мокро дупе, не му се спи...
Всъщност дори не плаче
Просто пище  ooooh!
Възможно ли е да е заради зъби?
На някой слънцето писка ли така? Sad

Сега се сещам, че в началото на темата четох и за една мама, дето съпружето я подвел за неделната разходка
Без малко и с мен да стане така, но реших да не се оставям и в крайна сметка разходката се състоя за моя огромна радост
Определено обаче разбирам как се е чувствала мамата, просто защото съм го изпитвала и аз

Ами засега не се сещам с какво друго да ви занимая Wink

Оссвен пискането Ив е здрав и не ме е тревожил с нищо от как се е родил
С педито сме се виждали два пъти - заради 2 ваксини

Желая на всички много усмивки и хубав ден!

# 124
  • София
Tedi79, сигурно мен си ме видяла - то друга такава луда, дето да си разхожда и детето и телето - няма! Защо не се обади?

Ами, аз помахах 2 пъти, като се чудех дали си ти, но нали съм недоскив, реших че или не си ти, или не си ме видяла. А  и ти така бързо ходеше, че се скри от хоризонта...

# 125
Честит рожден ден на Снежко и Пепеджинс!
      Честита месечинка на Дари,и на бебоците празнували тези дни Heart Eyes
   Вчера като четох колко лоши неща сте приживяли мами ми стана много мъчно SadНезнаех какво да напиша.Наистина дечицата ни дават сили за живот и нека им се радваме и им даваме цялата си любов.Чак не ми се мисли за времето,когато няма да ми дава да си го нацелувам както сега Tired
Dreams и аз така варих предния път картоф.Докото се занимавам с детето водата извряла и стана ужас в кухнята Shocked
  Иначе моят син много иска да става #CrazyСърди се,надига се на лакти .Незнам как ще издържим още два месеца докато можи да го сложа седнал.
 За проходилките според мен е до детето.Имам трима племеника.Двамата на 5м. ходеха в проходилка и няма никакъв проблем.Другата госпожица обаче ходеше на пръсти,но сега се оправи.Важно е нивото да не е много вдигнато и детето да стъпва хубаво с краче.Аз мисля като го сложа в проходилка да му обувам обувчици за прохождане.
    Стана дългичко Embarassedама не се знае кога пак ще се докопам до компа Laughing
   Лек ден и оздравявайте на всички болнички Hug

# 126
Гвендолин, писъците са ...от радост LaughingСпокойно. И в къщи е така. Имам 4увството 4е съм в лудница или в джунгла. И се напъва да крещи все по-силно. #Crazy

# 127
Gvendolin то и моят син се мисли за Тарзан LaughingНяки казват,че детето си е открило гласа и му се радва ,ама при нас е и от недоволство.Надявам се и този период да отшуми,че главатами стана #Crazy

# 128
Pepper справих се сама - но другия път няма да ти се размине!  Joy Пък щом имаш и желание още по добре!  Laughing
Gvendolin и ние крещим много от няколко дни - крещим от кеф, крещим от инат, крещим когато сме гладни - абе само крещим. Дано да се нарадват скоро на гласовите си данни, че да си починат и нашит еглави.
Хайде излизаме на разходка

# 129
  • В ЛЮтеницата
Чета ви аз - AndyB, Gvendolin, Ralka Balka, Mama Igi, Kabiv и т.н. и си мисля: а, бе, защо само мъжките мами се справят така добре с кърменето - сигурно си е кеф мъж да се държи за циците ти  Blush . А пък и сега ми е ясно, защо мъжете цял живот си падат толкова по цици - ами като така са научени  Laughing!
Дотук се шегувах, но шегата настрана - браво на мамите, които все още кърмят - и така поне до 6 месеца, но Blueeye@ пусни една анкета - наистина ми се струва, че мъжките мами са по-загрижени, а мамите на принцеси - отсега ги подготвят за трудностите в живота  Twisted Evil . Много ми е любопитно какъв ще е резултата - би ли го направила, ако нямаш нищо против?

# 130
Ех вече съм по-добре и хоп пак съм тук hahaha
Ducheto кураж мила Praynigбъди много силна Peace
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДАРИ -ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ПАЛАВО ДЕТЕ  newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СНЕЖКО И ПЕПЕДЖИНС   bouquet
Gvendolin и ние си крещим по цял ден и то толкова силно,че се чудя откъде го вади тоя глас мойта щерка newsm78 Joy
Момичета моя позната,която е бременна и лежа в болница заради високо кръвно и албумин,преди 3-4 дни е изпаднала в кома и се е наложило да извадят бебчето/в първата седмица на 7-ия месец/ Sad,указало се е,че майката страда от рядката болест "хищник",при която плода изяжда майката SadСега бебчето е в кувьоз,а майката е на хемодиализа.
Моля се да  се оправят,защото на майката са казали,че повече няма да може да има деца,тъй като колкото и пъти да забременее,ще се случва същото и че този път е цяло чудо че е стигнала до 7-ия месец Close
Хайде приятни разходки и да няма повече болни Hug Naughty

# 131
  • гр.София
Пепър, влизам само за да те опровергая-ще кърмя до дупка!

# 132
  • гр.София
Хайде,пак аз. Ама много ми е добре бюстът да ми е поналят! Като знам какво ще стане като спра да кърмя ooooh!.Иначе,май статистиката ти ще излезе вярна,Пепър
Anni78-много ти благодаря,ама нещо не ми се показва опция за време. Но ще поогледам пак Peace

# 133
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕПЕДЖИНС И СНЕЖКО.

Ралка това е направо кошмар. Докъде ни докарах тия хора, да се молим за живота си, пък в скоро време за толкова болни дечица слушам.
Блу дано лекарството ти подейства добре, понякога евтините са по-добри.
Айла как се принцеските, подобряват ли се? При теб всичко е по 2.

За проходилката и аз се чудя. Засега няма да купуваме, защото има кой да ни даде, но мисля, че е още много рано. Между другото моят племеник не е бил в проходилка, но все на пръсти стъпваше и сега вече като тинейджър все пружинира, остана му нещо балеринско.
Преди няколко дена коментирахте онова пюре а ХИП с грах и карфиол. И аз купих от него, но реших да сваря отделно грах и да пробвам да го смеся с нещо друго. Резултата беше плачевен, сварих го не може да се пасира добре, тия люспи са навсякъде. Вие как се справихте? Ще се побъркаме с тия пюрета. Купих от кайсия и после се сетих, че я дават за алерген, а на етикета пише за над 4 мес. Май че най добре са тия дето нищо не четат и дават всичко на децата си.

Не сме излизали цяла седмица с изключение на неделята. Ивчо въобще не иска да стои в количката и спи 30-40мин, а вкъщи спи по 2 часа следобяд. Но днес мисля да направим едно кръгче на центъра, дано да стои мирен, ч вече времето наистиа ще се разваля.

Мис74 дано и бебчето оцелее и бързо възстановяване на майката.

Лек ден на всички.

# 134
  • София
miss_74, това направо се уби Sick Какво е научното обяснение?!? Горката жена! Дано всичко е наред и с нея и с бебето! Praynig Не са ли го разбрали д-рите по-рано? Shocked
Пепър, то тогава моя Ивчо ще е гей - хич и не пожела да засуче Sick hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт