ОБЕЩАНИЕ (Тема 4) и новите проекти на Гьокберк Демирджи и Йозге Яъз

• 13 123
  • 153
  •   1
Отговори
# 60
Привет,
Да, започнаха повторение на сериала "Лявата ми половина". Аз го гледах, но не можа да ме хване чак толкова колкото "Обещание". Това беше първият й сериал след ролята на Рейхан и в началото ми беше трудно да свикна да я гледам в нова роля, но това е опит за нея определено.
Иначе чакам с нетърпение да започнат по Диема фемили сериите на "Три сестри", в които се включва Гьокберк. Мисля, че ще е сравнително скоро. Тогава може да започнем да коментираме по-сериозно.
"Обещание" между другото още го въртят по БТВ стори всеки делничен ден сутринта. Някъде след средата на сезон 4 са, Гюлпери още не е сгодена за Саваш. Хващам го отвреме навреме, когато работя от вкъщи.
Хубав уикенд на всички!

# 61
Лявата ми половина е много хубав сериал.

# 62
Ново от Йозге

# 63
Нови на Гьокберк

# 64
Нови на Йозге

# 65
Много грим за плажа Stuck Out Tongue Winking Eye , с лек грим е по-хубава , тя е естествена красавица и няма нужда от ''поправки ''
И понеже се изживявам като стилист в момента Grinning , да кажа и за Гьоберк - дългата рошава коса и неоформената брада го състаряват . С лека брада и къса подстрижка би изглеждал млад и красив .

# 66
След като Гюлпери стана част от сериала, уби всякакво желание в мен да гледам, но все пак гледам епизодите сутрин по БТВ Стори. Изключително отблъскваща роля има. Разбирам идеята и това какво искат да покажат с тази роля, но е доста преиграно (поне за мен). На моменти дори изглежда глупава. Сериалът, когато Йозге беше част от него, беше хубав и с  красива история.

# 67
По Диема Фемили от понеделник до четвъртък от 22:00 часа дават сериала “Три сестри”. Дават трети последен сезон.
Неговият герой се казва Картал и има много важна роля за сериала. Той се появи в последните епизоди от втори сезон.

# 68

Йозге с Бурак, все по често се появяват заедно на събития. Сладури са.
Много харесвах Демирджи и Йозге, като двойка. Щом пътищата им  се разделиха, дано да намерят щастието в лицето на новите си избраници.

# 69
Гьокберк Демирджи ще участва в новите епизоди на сериала “Лъжа”
(Yalan).

# 70
Нови на Гьокберк Демирджи

# 71
Браво на човека. Спорт! Така трябва.

# 72
Гьокберк Демирджи в сериала "Yalan" / "Лъжа" в ролята на главния прокурор Яман. Сериалът се излъчва в понеделник от 20.00 часа по Канал Д.
Междувременно Демирджи смени агенцията, която го представлява - JoinDijital.

# 73
Нови снимки на Йозге. Била е на сватба на свой приятели.

# 74
Страхотно тяло показва Гьокберк.
Нови

Общи условия

Активация на акаунт