Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 75 968
  • 752
  •   2
Отговори
# 375
Страхотно е новото тяло на Готие! За мен това е най-хубавият парфюм от новите рилийзи и един от най-хубавите на марката изобщо. Усещам разбира се плодове и цветя, каквито са повечето нови парфюми, но блендирани по един уникален начин, ужасно секси и женствен, а трайността е покъртителна. Много добро попадение!

# 376
  • Пловдив
Кой точно е парфюма на Готие, който коментирате ?

# 377
Само аз ли не съм впечатлена от новия Готие?Не виждам нищо ново и неповторимо в него.А и трайността в сравнение с La belle и Scandal е доста посредствена.2 пъти го тествах и двата изкара около 3-4 часа.

# 378
  • Sofia
Новият Шанел е хубав като стария. Не долавям съществена разлика, за да притежавам и двата.

# 379
И аз не съм впечатлена от новия Готие. Бутилката е много красива, но ароматът някък не успява да ме грабне. Доста нови неща ми се струват предъвкани стари и ме разочароват до степен че си купих The One - D&G за есента, вместо някой нов релийз...

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 13:07 от Lale_Lili

# 380
Покъртително е новото Готие. С това поне мога да се съглася. Трайността му също е покъртителна, но това не е комплимент.

Аромат за деня: Pemier Figuier.

# 381
Аз днес съм с Jimmy Choo by Jimmy Choo. Нещо нищо ново не мога да си харесам тези дни и ще си пръскам наличните. 

Скрит текст:
Бутилките на Готие са ми отблъскващо кичозни. Само заради тях дори нямам желание да пробвам парфюмите.

# 382
Никак не ми харесва новото Готие, а бутилката, тя е просто ужас.

# 383
  • Враца
Gaultier Divine ми е много сбит аромат, няма открояващи се съставки, някаква какафония от цветя, плодове и сладост. Претъпкана торба. От морските нотки няма и помен, ако не съм прочела за тях, няма да знам , че ги има.  При мен седи близо до кожата и се полепва неприятно в носа.
Бутилката няма да коментирам - осакатено тяло , в златен корсет и садо-мазо верижка на обезглавения врат.

# 384
И аз никак не харесах новото Готие. До степен, че се наложи с мокра кърпа да си изтрия ръката. Плодов миш- маш, при това дразнещ. Бутилката е без коментар, не знам, кой би я харесал.

# 385
  • Melmak
Кой точно е парфюма на Готие, който коментирате ?

https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Gaultier-Divine-83889.html
Ако трябва да съм честна и аз не усещам морските нотки. Не бях гледала нищо за парфюма, дори пирамидата.
Ако я бях видяла, сигурно щях  да се зачудя как може да ми допадне този парфюм. Обаче с Готие явно имам някакво странно разминаване. Като излезе le parfum бях сигурна, че го искам, четох ревюта, гледах пирамидата и бях на бутона да го поръчам. Обаче реших да мина през мола да го помириша, поне го има навсякъде. Ами за мен се усеща миризма на лекарства. Нещо, което не можах да поврярвам и ходих пак в друг магазин да съм сигурна, че не е развален тестера и не си въобразявам. А пирамидата ми се виждаше топ като за моя вкус. Новото Готие на пирамида ми е.. meh.. но всъщност ми допада много.

# 386
Заинтригувахтв ме и утре май ще тичам да пробвам Готие Simple Smile

Аз отдавна съм си наумила да пробвам Montale Honey aoud. Обаче никъде не намирам мостри и не знам в кой магазин да го търся за проба. Има наличен в Нотино, но не ми се иска да стрелям на сляпо. Някой ако е запознат с аромата може ли да сподели впечатления? ☺

# 387
Не виждам прилика между амуаж и Нишане, Амуаж е повече гардения и сметана плюс малко тамян в драйдауна, нишане е прасковена дъвка, доста мощна
Благодаря!

# 388
Може ли няколко думи за Creed iris tubereus? Много ли е "възрастен" или ретро?

# 389
Montale Honey aoud не е за насляпо, при мен има неприятна нотка.
За тялото на Готие, не е нещо невиждано, аз усещам солената нотка. Напомня ми на Олимпея, ама една идея по-малко сладка.

Общи условия

Активация на акаунт