Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 75 956
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък много се кефя на бутилките тела на Готие - намирам ги за секси и ексцентрични и с удоволствие бих ги притежавала. Както се кефя и на бутилките на Били Айлиш и ми стоят като скулптурки да ми красят едно шкафче. Та явно има кой Wink

# 391
  • Melmak
Заинтригувахтв ме и утре май ще тичам да пробвам Готие Simple Smile

Аз отдавна съм си наумила да пробвам Montale Honey aoud. Обаче никъде не намирам мостри и не знам в кой магазин да го търся за проба. Има наличен в Нотино, но не ми се иска да стрелям на сляпо. Някой ако е запознат с аромата може ли да сподели впечатления? ☺

Виждала съм да попада някоя мостра/отливка в старкорп. Сега проверих и изглежда изчерпана, но пък те до вчера бяха в отпуск и не знам колко са актуални наличностите. Бих звъннала да ги питам дали нямат някоя някъде, която да ме чака. Друг вариант е отливка от фб група.

# 392
Може ли няколко думи за Creed iris tubereus? Много ли е "възрастен" или ретро?
Ретро си е отвсякъде и е доста лек белоцветен аромат. За мен не става.

# 393
# 394
Благодаря Densi.
Аз успях да пробвам Black vanilla Mancera. Доста ми хареса, но добре усещам виолетките, а вече имам Choco violet и така и не го поръчах.
После пробвах Day dreems и Infinity Montale. И двата с ужасен за мен мускус.
Dark vanilla - кошмар. Mukhalat има нещо еднакво с Oriental sweet dreems, като някакви много миризливи масла или бальзам, нещо такова.
Randez vous en París, много ми хареса. Красив и женствен без вредни съставки.😄

# 395
Ако трябва да избирате между Burberry Goddess и Libre EDT, кой от двата бихте предпочели? Имам си спомен малка отливка от втория от преди да го разменя, но сякаш вече и Бърбърито ми намига, макар и да не го виждам да е толкова с характер, като Libre-то. Липсва ми сладката лавандула сякаш. Скоро придобих отливка от Fucking Fabolous - TF, но той играе в друга лавандулова категория.

# 396
Аз започнах втора бутилка на Libre EdT, за мен е прекрасна лятна ванилия с чай ❤ който ми е много важен. Много любим аромат.
Бърбърито не е за жега, а за хладно имам по-любими ванилии.
Сега Shalimar Philtre е великолепен. За Бърбъри просто няма място. 😊

# 397
Libre EDT е един от най- красивите ми летни парфюми. Вчера бях с него, косата ми още мирише. Обожавам го, но Едп вече почти не нося.
Няма никакво сравнение с Бърбъри Годес.
И за Шалимар Филтър съм съгласна, утре съм го нагласила в голяма доза за родителска среща.

# 398
  • BG-DE
На мен много ми хареса Burberry Goddess, откакто го пробвах все го мисля и само го чакам на добра цена за да го отстрелям. Днес направих грешката да си пръсна щедро от новото Готие,  общо взето съм толерантна към всякакви аромати но този ми се видя ужасен 🤮 добре че бързо го отмих.

# 399
Ще взема и аз да пробвам Shalimar Philtre при тези температури, че май откакто се затопли не съм го носила, а имам цели 2 бутилки.
Мен още ме тресе Лютенската вълнá и днес бях с Feminite du Bois - голяма любов ще излезе 😍 Съвсем не е толкова немощен - пръснат сутринта в 7.00ч изкара добри 8-9ч. при мен и в момента след душ още го усещам на едната китка.
Утре го чакам заедно със Santal Majuscule и La Fille de Berlin.
Санталчето предизвиква едни много специални емоции у мен, не беше любов от първо подушване, нито от второ. Привлича ме неудържимо и отново и отново ме връща към себе си.
Относно Берлинската Дева - нямам аромати с изявени рози, освен лимитката на Montale Roses musk в която обаче аз усещам амбъра и ми дотежава. Него бих определила като edp на Intense Roses Musk. Трябва да си взема базовия- някак по- чист и ефирен.
Междувременно се сдобих и с Fils de Joie - признавам, подцених го малко и двата спрея в повече едва не ме умориха.
Вълнувам се като малко дете 🤗 Тази къща много здраво ми влезе под кожата и съм набелязала още някои за покупка.
Не препоръчвам покупки на сляпо - ще има разочаровани! Разкриват се поетапно и искат хубаво разносване поне няколко пъти, а често вероятно и не показват красотата си.

Пп. Пробвах новия J'adore - задуши ме, мисля, че не е за мен, но ще го пробвам пак. Стори ми се доста силен и някак пронизващ.
Харесах си Guerlain Ensence Mythique и Tom Ford Velvet Orchid, които ще стоят в списъка ми с желания.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 20:32 от •mimoza•

# 400
От днес имам нова любов - Скарлет Попи. Признавам си, че когато го пробвах, не очаквах много. Но буквално ми отвя главата, и то с женственост и елегантност, каквото скоро не бях срещала в парфюм. Мисля, че Денси беше писала за него и го описваше така вълшебно, че не можех да го подмина. Heart Кои други аромати са така на Малоун са така пленителни?

# 401
Mirh Tonka ❤
Аз пък много харесах новия Том Форд и го искам. Не мога да спра да го пробвам, откакто е излязъл.

# 402
  • BG-DE
Кой е новият на Том Форд, нещо съм го пропуснала 🙄

# 403
# 404
  • Бургас
Нещо да споделите за новия Si Eau de Parfum Intense Giorgio Armani? Имам няколко Si-та, няколко ванилии- Coco Vanille Mancera, Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels, дали си заслужава мястото в нечий ‘гардероб’?

Общи условия

Активация на акаунт