Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 91

• 55 524
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
И при мен беше нормален. И въпреки, че продължих циклогеста още 6-7 дни след биопсията, МЦ подрани с една седмица.
Здравейте. Имам въпрос.

След ендометрална биопсия МЦ по-слаб ли беше? Четох, че при някои жени е като зацапване.
Аз обикновено нямам зацапвания преди цикъл и се чудя това сега дали е предвестник на истинския ми мензис или просто е бил първият ми ден.
При вас как беше?

Благодаря на отзовалите се.

# 286
Здравейте,

може ли някоя от вас , която е със заповед на ЕЦ да ми обясни дали заедно с 4-те пункции са включени и 4 трансфера или трансферите се плащат ?

# 287
Здравейте, предстоеше ми цветна снимка преди започване на инвитро процедура и въпреки, че лекарката не желаеше да ми пусне микробиология и пусках в друга клиника и съответно имам бактерия, която ще лекувам. Понеже си очаквам цикъла до ден два - след това ще е лечението (предполагам ще е вагинално) май ще изтърва този месец прозореца за цветната снимка. Казаха ми в първите чисти дни, че ве прави - но имате ли идея дали това е заради евентуална бременност, което може да е настъпила. Ние ще се лекуваме и няма да правим опити този месец - в такъв случая може ли да се прави в края на цикъла след овулацията и лечението? Благодаря

# 288
Здравейте,

може ли някоя от вас , която е със заповед на ЕЦ да ми обясни дали заедно с 4-те пункции са включени и 4 трансфера или трансферите се плащат ?

Покрива 4 пункции, но само 1 трансфер (свеж или замразен).

# 289
Всичко ли е наред с телефона на кол. центъра. Не чувам гласовото съобщение, че всички оператори са заети. Само-  абоната е зает.

# 290
Аз звънях преди малко, беше си ок. Дори разговорях с една дама...

# 291
Ами при мен не става, звъня и след минута прекъсва. Тези да са сменили номера си.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 21:16 от Фрида

# 292
Доста са натоварени линиите днес, аз звънях поне 5 пъти докато се свържа, но си чувам гласовото съобщение на телефонната централа.

# 293
Наистина ли са толкова натоварени? Аз оставих гласово съобщение преди 4 часа и никой не ми се обади. Май е по-добре на място да се запише час?

Дали някой е записвал час за 2/3 ден намясто в болницата?

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 16:53 от Фрида

# 294
Аз днес говорих с тях преди обяд, почаках около 10 минути, но се свързах. Мисля, че са с обща база данни за записване на часове - регистратура и кол център, т.е. и на място не би било проблем.

# 295
След 18 звънях аз и даваше свободно и нищо. На 4то или 5то позвъняване ми се включи съобщението от централата - това е болница Надежда, разговорът се записва и т.н. и тогава чак ми вдигнаха. Никога не съм звънила толкова късно мислех, че е заради часа.

# 296
Здравейте, на 20.07 имах блок.инжекция по дълъг протокол. 3 дни по-късно ми дойде цикъла. Започна стимулация,пункция и трансфер. След отрицателен тест и спиране на лекарствата цикъла веднага ми дойде. На чист ден правихме с доктора диагностична хистероскопия и се разбрахме на 7ми ден от следващия цикъл да се видим. Но вече 5 дни ми закъснява. Чудя се нормално ли е? От блок инжекцията ли е? Има ли някой с подобен случай? Смятате ли, че трябва да се притеснявам нещо?

# 297
На мен след дълъг протокол втория цикъл ми дойде на 45-ия ден, така че е напълно нормално.

# 298
По дълъг прогокол над 30 дни закъснява
Здравейте, на 20.07 имах блок.инжекция по дълъг протокол. 3 дни по-късно ми дойде цикъла. Започна стимулация,пункция и трансфер. След отрицателен тест и спиране на лекарствата цикъла веднага ми дойде. На чист ден правихме с доктора диагностична хистероскопия и се разбрахме на 7ми ден от следващия цикъл да се видим. Но вече 5 дни ми закъснява. Чудя се нормално ли е? От блок инжекцията ли е? Има ли някой с подобен случай? Смятате ли, че трябва да се притеснявам нещо?

# 299
Здравейте, момичета! Знаете ли д-р Чапанова тази седмица коя смяна е?

Общи условия

Активация на акаунт