Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 91

• 55 524
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте , някой може ли да тълкува този резултат от имунологична биопсия?

Имаш завишени НК клети . Ще ти предложат PBMc

Да вече ми предложиха , според вас помага ли то и колко пъти се прави? Преди всеки трансфер ли е , аз вече имам поставяно един път , но сега чакаме заповедта за фонда и мисля че ще сложим пак

# 256
  • На изток от Ада
Аз имам хистероскопията, ЦС нищо че имам няколко аборта. Имам всички биопсии.. от хистероскопията излезе хроничен ендометрит. Не го лекувахме в Надежда. Сложиха ми Pbmc.

# 257
На мен при хисерото ми откриха, че канала е много стеснен и са ми го разширили. Това е много важно за трансфера, а отделно сега имам и по-обилен цикъл. Преди това почти не ми се налагаше да ползвам превръзки.

# 258
Здравейте , някой може ли да тълкува този резултат от имунологична биопсия?

Имаш завишени НК клети . Ще ти предложат PBMc

Да вече ми предложиха , според вас помага ли то и колко пъти се прави? Преди всеки трансфер ли е , аз вече имам поставяно един път , но сега чакаме заповедта за фонда и мисля че ще сложим пак

Ами при мен бяха паднали, но не беше уау резултата. Попитай за вливка по-добре. На мен ми поставиха 2 пъти.

# 259
Аз имам хистероскопията, ЦС нищо че имам няколко аборта. Имам всички биопсии.. от хистероскопията излезе хроничен ендометрит. Не го лекувахме в Надежда. Сложиха ми Pbmc.

Какво е Pbmc ? И този хроничесн ендометрит, той ли е " винаовен " за състоянието ви до сега ?

# 260
Момичета, а една вливка (или лепило беше) РВМС колко струваше

# 261
Здравейте, след колко време излизат имунологичните изследвания/кръвни/ и от регистратура ли ги искам? Правих ги на 27.09 днес питах доктора каза само, че не са готови всички…

# 262
  • На изток от Ада

Какво е Pbmc ? И този хроничесн ендометрит, той ли е " винаовен " за състоянието ви до сега ?
Pbmc е с кръв 2 пъти ти взимат и лекарство и в матката. Да от ендометрита уж.

# 263
Здравейте, след колко време излизат имунологичните изследвания/кръвни/ и от регистратура ли ги искам? Правих ги на 27.09 днес питах доктора каза само, че не са готови всички…

Кръвните имунологични излизат за 2-3 дни и се виждат в приложението. Освен ако не са някакви по-специфични.

# 264

И аз ги правих в този ден, казаха ми, че резултатите ще са готови с коментар другата сряда и ще ги видим в приложението.

# 265

И аз ги правих в този ден, казаха ми, че резултатите ще са готови с коментар другата сряда и ще ги видим в приложението.
[/quote]

Коментарът също ли излиза в приложението?

# 266
Доколкото разбрах ги разчитат и коментарът ще бъде изписан под резултатите.

# 267
Ще проверя отново.

Ако става дума за микробиологичната биопсия, аз не виждам никакъв коментар.

Знаете ли какво означава, ако пише това?

"Микроорганизъм: Цервикс+"

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 16:24 от Фрида

# 268
Става въпрос за кръвни имунологични изследвания, а не за биопсия. Биопсиите-имунологична и ИМПО не излизат в приложението. Микробиологичната и вирусологичната биопсии излизат в приложението, но са ми излизали само резултатите, не знам там дали има коментар и препоръки.

# 269
Благодаря, сега разбрах. В приложение, поне при мен, няма нито коментар, нито препоръка.

Общи условия

Активация на акаунт