Отговори
# 510
От Оливърс - до срещата с Керем остава 1 ден.

# 511
Керем отдавна е  лице на здравословните храни Züber. Hands Ok Hand
Всички си спомнямме тази негова реклама за проетиновите блокчета.
Дори имаше негови "фенове" , които  се възмущаваха как можел да  стигнне
толкоова нисско и да зареже актьорския си талант...
За мен това също е талант - толкова световни фирми търсят Керем
за да прравят свои реклами на  продуктите си! Hands V
Защото той прилага и там своя  неповторим талант! Hands Ok Hand

Имла още една  интересна новина.

Придружаващият текст ни казва, че утре ще се съсстои поредният епизод
с въпроси и отговори с член  на новия клуб на Керем - журналистката
Кристина Гулон.
Да пожелаем и ние успех на Керем! Flowers Four Leaf Clover

И няколко снимки и колажи от днешния инсстаграм  и фенски  сторита.

ДОПЪЛНЕНИЕ:

Съжарявам, но нямам дрруг избор...
От приятелския клуб на Керем.

https://www.instagram.com/p/C04GaoXACLX/?hl=bg

И придружаващият го текст:

Керем и Тео.

Спомен от лятото... или за лятото!

И още нещо от днес..

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 17:01 от jupetrov7

# 512

Керем снощи:
"Понякога ще имате гривна, която няма да сваляте с години, но след това тази връзка ще приключи и тогава просто ще кажете: „Приключих с това“. Пораснах."

От въпросите отговори за Оливерс нищо ново като информация, организаторите са обещали да сложат запис.

✨️ Любимата книга на Керем е "Разчупете навика да бъдете себе си" на Джо Диспенза. Същата книга Хафса четеше по време на лятната почивка 🫠
✨️ Върху "Необичайна история" е работил 7 години и е предвиден за 6 епизода
✨️ С Хектор говори и на английски и турски, двуезично куче 😀

Хафса ще бъде лице на марката Beymen club, за списание Sober

# 513
Здравейте!  Blue Heart

Зимата при мен  настъпи с пълна сила!
Но и Коледа наближава!  Christmas Tree 

Едно прекрасно  албумче, посветено на любимите баба и дядо на Керем! Gift Heart

Щастливи са - всички! Hands V Flowers Four Leaf Clover

Към тази снимка на Керем и Хафса в горния пост на Мира, добавям клипчето.

https://www.instagram.com/p/C040KseI8wR/?hl=bg

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 14:33 от jupetrov7

# 514

Рекламата на Züber трябва да излезе тия дни. Дотогава Хафсанур за Beymen club

Празнично е!🎄

# 515
От испанския фенклуб на Керем.

И още няколко мннения за Керем от негови фенове.

От днешните фенски сторита. Hands Ok Hand

Мира, наистина ли Керем е решил да си свали гривните?
Нов период ли започва?
Желая му по-голяма решителност в пътя му напред и успех! Flowers Four Leaf Clover

В Коледно настроение!

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 16:23 от jupetrov7

# 516

Рекламата на Хафса Beymen club x Sober

https://www.instagram.com/reel/C09cAJZo9Ah/?igshid=MzY1NDJmNzMyNQ==

Въпросите отговори с Керем - Оливерс.
В скрит текст, защото е дълго...

Скрит текст:
1 въпрос:

- Ти изигра страхотно  сцената, където Али Смит научава истината за баща си. Как се подготвяте за драматичните сцени?

Телевизите в Турция –това е много бързо движещ се процес. Така че в един ден можете да имате сцени от драматично до щастие и всичко в този дух. За мен най-добрият начин да се влееш в емоциите на моя герой, това е музиката. Обикновено за всеки герой, имам списък с игри, където, ако героят е добър или се забавлява, звучи като Джими Хендрикс. Различно е. Което е лошо нещо, ако ще избера песен един ден, тогава никога няма да я използвам за друг герой. Това е важен избор. Има песни, които оставям настрана за бъдещето. Или ако вече са вътре, ще слушам нещо друго.

Ами тъжните сцени?

- Макс Рихтър, например. Той има добри неща, които са емоции.

2 въпрос от Бразилия:

Здравей. Имаш ли някакъв ритуал, нещо, което винаги правиш преди да си вземеш нов герой?

Не. Мисля, че зависи от героя. Мисля, че сега наближавам точка в живота, когато искам да поема повече рискове и да изследвам нови неща. Не можеш да отидеш на една и съща среща с различна жена, нали? Различно е. Виждам и героите трябва да се запознаете с тях, да ги познавате. Те могат или не могат да бъдат харесани. Но това е среща и след това се превръща в връзка. Не може да си един и същи във всяка връзка. Така че отначало тези герои бяха сложни, защото имах чувството, че трябва да живея или да надживея очакванията. Затова е много различно.

Кой би нарекъл най-трудния герой?

Беше ми трудно  в началото на кариерата си в Турция. И когато играех на публика, чиято култура все още се опитвах да разбера.

Трети въпрос от Чили:

Що за материална собственост има голяма емоционална стойност?

Мисля, че това е за връзката.  Понякога имаш гривна, която не сваляш с години, но тогава тази връзка свършва и чувстваш, че не я искаш повече. Мисля, че толкова често имам гривни, към които се чувствам емоционална привързаност по някаква причина. С неща, различни от дрехите, които нося. Много е интересно. Значи всички фенове го забелязват.

Въпрос от Украйна:

Играеш ли видео игри? Какви са любимите?

Аз играя. Не през цялото време. Наскоро минах втория Спайдър. Не е лоша игра, но имам любима война. Като цяло, да, аз играя.

Въпрос от Италия:

Най-големият ти страх?

Това е дълбок въпрос.  Да, не обичам паяци, но не бих казал, че това е най-големият ми страх. Това е труден въпрос. Да кажем, че са паяците. Не съм фен на паяците, но обичам змиите. Обичам влечуги и други насекоми.

Каква книга харесваш от последното нещо, което си чел? Това е шестият въпрос от Нидерландия.

Чел съм го няколко пъти и последно буквално наскоро е "Силата на съзнанието, или как да се промени живота за четири седмици" на Джо Диспенца. Наистина ми хареса, определено бих го препоръчал на много хора. Това е книга, в която обичам да се връщам.

Добре, ами песента, която обичаш през цялото време? Това е типичен въпрос, който трябва да зададе. Любимата песен за всички времена?

Те се променят много често. Дори не знам. Мислех си за това онзи ден, докато карах колелото. Мислех, че трябва да е песен, която мога да слушам завинаги. За съжаление, не помня каква беше песента. Имам много любими песни. Има много невероятни песни.

Въпрос от Швеция:

Мислил ли си някога да се преместиш в друга страна? Ако е така, какво и защо?

Така си и мислех. Мисля си за това. Наистина обичам Испания. И също така имам чудесни приятели, които просто обичам. Затова ще е хубаво да прекараме известно време там. На мен ми харесва всяко пътуване. Но чувствам, че част от мен винаги ще остане в Турция, винаги ще се върна тук. Но си мислех да се преместя.

Журналистката :Аз живея в Мадрид, ако някога решиш да дойдеш тук или някъде в Испания, ще се радваме да се срещнем.

Въпрос от Чехия:

Известен си с кулинарните си умения сред приятели.

Да, мисля, че всички знаят какво обичам да готвя. Ако ме посетят и знаят какво готвя, мисля, че са късметлии и се отказват от нещо вкусно.

Въпрос от Тринидад и Тобаго:

Има ли история след цитат в татуировката ти?

Да, мисля, че беше период от живота ми, когато имаше предвид много. И сега означава. Просто си помислих: "В 17 сутринта ще го направя.

Въпрос от Eквадор:

Ако имаше възможност за три желания, какво би искал?

Първото нещо, което бих искал е всеки човек на Земята да бъде самодостатъчен във всеки аспект: по отношение на здравето, парите, условията на живот, качеството на живот. Така че всички сме стабилни еднакво. Това ще е първото ми желание. Тогава мисля, че ще живеем на прекрасна планета. И сега живеем, просто не го виждаме заради всички глупости. Второто желание да може да се насладим изцяло на нашата планета. Казвам го защото не се тренираме и го унищожаваме.  И третото желание е просто искам да бъда Върколак.

Какво удоволствие имате.

Ще бъда честен. Обичам сладолед. Сериозно. Нещо специално е. Това е като специална връзка. Обичам сладолед. Така че удоволствие е  когато взема сладолед, бадемична паста, ги смесвам.

Въпрос от Аржентина:

Що за човек или герой (сега живее или не) би си говорил злна чаша кафе?

Определено един от тях ще бъде Ататюрк. Да, точно така. Ще се радвам да споделя кафето с него.

Обичам да пиша. Не знам дали съм добър в това, но ми харесва. Ако нещо, което съм написал, ще види светлината един ден, можем да оценим дали съм добър писател или не. Да се надяваме.

Както виждате, Керем, имаме въпроси с целия свят, но особено много сме били от Латинска Америка. Има много въпроси дали скоро планираш посещение.

Наистина се надявам. Има шанс. Има много добър шанс, така че се надявам.

Въпрос от Чили.

Харесва ми, когато казваш " мамка му". Искам да го чуя от теб. Колко пъти на ден казваш това? Мисля, че е добра дума, когато не се използва като обида. Понякога е необходимо.

Мисля, че зависи от деня, защото понякога има такива дни. Не го казвам толкова често, защото родителите ми се карат. Обещах им, че ще го използвам по-малко.

Те ти казват, нали? Като лошо момче, не се държиш добре.

Не, аз просто им обещах.
Добре, следващият проблем с чата. Питат те на какви инструменти свириш.

В гимназията свирех бас китара, когато бях в група. Все още е като аматьор, но аз играя на Укулал. Това са нещата, които мога да кажа, че мога да ги изиграя правилно. Но когато става въпрос за аматьорски умения, аз също играя на хармония, пиано.  Но да, обичам музиката, обичам инструментите.

Друг въпрос от Бразилия:

Любимият ти спомен от дете.

Имах цветно детство. Пътувах до интересни места и живея там. От дълго време живея в Индонезия, това е много важно място за мен, обожавах го. Беше страхотно там. Като детски сън, където имаш банани, дървета, маймуни. В цяла Индонезия беше невероятна и невероятна за мен.

Като дете мечтаем какво ще бъдем, когато пораснем. Сънуваше ли да си актьор? Ако не, каква професия си мечтал и какво те накара да промениш мнението си?

Честно казано, мисля, че съм голям късметлия в това отношение, защото сънувам да бъда актьор от дете. Имаше моменти, когато мислех, че няма да се случи, мислех за още един. Но откакто бях дете, винаги съм го мечтал.

Следващият въпрос. Говорихме за това, че не си твърде талантлив пеене, говорихме за барабани и други инструменти.
Имаш ли друг таен талант, който искаш да изненадаш феновете си?

Бих казал, че обичам да работя с ръцете си.Справям се доста добре. Обичам да поправям нещата и да изградя неща. Да, вероятно е готвене, строителство и ремонт.

Обратно в Испания:

Наистина ли ти харесва къщата на дърветата? Създавате ли мебели или скулптура от дърво? Какво беше последното нещо?

Да, така е. Но вероятно е било по-вярно в гимназията. Баща ми е много добър в това. И си спомням, че исках да направя нещо за приятелката си по това време. Затова отидохме в гаража, ето там започна всичко. Направих й килер и започнах да правя други неща. Какво направих за последно? Мина доста време. Трудно е да го направиш тук. И с всички движения и плътния график, е още по-трудно. Трябва да се върна в Тексас, да си взема няколко месеца почивка и да го направя както трябва.

Въпросът от Колумбия:

Кога се интересувахте от фотографията?

Това очарование винаги е било в семейството ми. Дядо ми, баща ми, сестра ми го направи. Сестра ми е  невероятен фотограф и получаваше подходящо образование. Затова тя е истинският фотограф в семейството ми. Но както казах, в семейството ми, винаги съм бил замесен в това. Наистина се увлякох с него преди осем години. Понякога обичам да представям сцената с статичен изстрел. Как би изглеждала тази снимка, за да опише цялата сцена? Тогава започнах да правя камера с мен и да снимам.

Въпрос от САЩ:

Какво искаш да правиш?

Марвел. Просто искам да съм Върколак. Това е моята суперсила. И аз искам да летя. Това не е зле. Харесвам самолетите, турски Еърлайнс. Шегувам се.

Въпрос от Русия:

Представете си да бъде изпратен в космоса за месец. Можеш да вземеш три неща с теб. Какво ще е това за нещата?

Ако мога да общувам със семейството си по телефона, тогава телефона ми.
 Монитор, който да се свърже със семейството и кучето ми. Вероятно е книга, "Силата на съзнанието, или как да се промени живота след четири седмици, защото ще бъде трудно в космоса. И неговия iPod. Да.

Въпрос от България:

Какво те вдъхнови да пишеш "Необичайна история"?

Нося тази идея от 7 години, това е седем-годишен процес, и минаха две години да седна и да сложа всичките си скици в сценария. Предположих, че ще бъде 6-сериен формат, исках да направя нещо, в което наистина искам да участвам, нещо, което още не сме виждали, но бих искал да видя и да си прекарам добре.

Въпрос от Канада:

Ако можеше да ядеш само една храна до края на живота си, какво би избрал?

Добре, знам отговора. Има плод в Индонезия, наречен Салак. Има кожа, която прилича на змийска кожа.
Това е най-любимото ми нещо на света. Не съм го ял от години, защото не е тук, но определено мога да го ям всеки ден,

Въпрос от Чили:

Най-забавният ти случай на комплекта?

Има много от тях.  Обичам да плаша хора, обичам шегите на площадката. Харесва ми. Имаше един човек, нещо като асистент на асистент-режисьор и го накарах да повярва, че съм пиян. Беше паникьосан. Той все още беше много велик и не искаше никой да знае, че съм пиян. Сложих си кафето и използвах лицето си. Стигнах до момента, в който го правя, все още се преструвам, че съм тук и всички около мен знаят, че се преструвам. Така го изиграхме. Така че да, обичам да се забавлявам на площадката.

Въпрос от Испания:

Ако ти бъде предложена роля в Холивуд, ще се съгласиш ли?

Зависи от ролята, разбира се. Наистина бих го харесал, но всичко зависи от сценария, характера и историята. В миналото има няколко възможности, но не се получи.

Още веднъж в Колумбия:

Мислиш ли, че животните имат акцент, отговарят ли в зависимост от това как говориш с тях? Как говориш с Хектор? На английски, турски или двата езика?

И на двата. Мисля, че говорим за турски, когато става въпрос за това, което иска. Опитвам се да разбера дали иска храна или кокал, тогава използвам турски думи. През повечето време комуникираме на турски. Но той разбира английски.

Най-добрите три неща са в бизнес списъка ти за живот.

Не знам. Не мисля, че съм достатъчно голям, за да направя списък с задължителни случаи.  Което се надяваме да се случи до 40 години. Но аз не съм толкова стар. Не мисля за това, съжалявам.

Какъв е любимият ти цитат?

Обичам цитатите, обичам. Има история за двама вълци. Ако искаш, ще ти обясня, това е история за индианци. Местно американско момче се качва при дядо си и го пита за двама вълци. Те говорят, дядо му му разказва за тях, че има безкрайна битка в човек, който изглежда като битка от двама вълци. Едното е добро, другото лошо. И момчето пита дядо си кой ще спечели. И той казва, че този, който храниш. Мислех, че е красива история.

# 517
Мира, безкрайно съм ти благодарна за преведеното видео
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ С КЕРЕМ-ОЛИВЪРС. Flowers Hibiscus  Hands Ok Hand

Моят въпрос е: Има ли видео или снимки от това събитие?
Може ли да ми дадеш поне линк? Hands Pray

Тука показвам видеото в YouTube с Кереем за представянето на новия му клуб
OLIVERSE. Открих го преди малко, докато търсех ново видео с ВЪПРОСИТЕ И ОТГОВОРИТЕ.

И няколко снимки от фенове на Керем от днес и вчера. Hands Clap

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 18:52 от jupetrov7

# 518
Керем с приятели, новогодишно парти

Хафса тази вечер е на церемонията "Мъж на годината" на списание GQ Turkey.

Джу, няма още качено видео. Това е от фенски профил, който го беше публикувал на английски.

# 519
И видеото от новогодишното (Коледното) парти на Керем с приятели.

https://www.instagram.com/p/C1ActrEPQzC/?hl=bg

И още снимки от мрежата със заразителната усмивка на Керем..

Накрая един подарък от мен. Christmas Tree

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 01:55 от jupetrov7

# 520
Хафсето е дала награда на един от наградените снощи а екранния ни брат от ШМ - Шюкрю който беше водещ се обърна към нея
с Хафсам :Което ми е ясно,че се познават от преди...

# 521
Розичке, кой стана мъж на годината снощи? Шюкрю ли?
Интересно ми е защо точно Хафса е отишла да го награди?
Може би той я е поканил? Странно...
Имаш ли снимки или гифче?

Аз имам няколкоо фенски снимки и клипче с Керем от днешния инстаграм и сторита.
Всичките са направени със сърдечни пожелания за празниците , които Керем
ще прекара очевидно в далечна Канада.  Christmas Tree

https://www.instagram.com/p/C0r9lamIsit/

А ето и няколко кадри от подготовката на Керем за награждаването му
с наградата на сп. GQ през 2014 г..

И един коледен подарък от мен за Керем - изпращам го сега,
защото го чака дълъг път до Канада... Flowers Four Leaf Clover Christmas Tree

# 522
Мъж на годината е Селяхатин Пашалъ
Шюкрю беше водещ на церемонията.

# 523
Здравейте! Blue Heart

Предколедно с оптимистичните усмивки на Керем. Gift Heart

https://www.instagram.com/p/C091iL3oE9F/?hl=bg

И от днес - изненадваща снимка - Керем на трактор - кога и къде - не знам...

И едно  клипче от вчера, но е старо - с бебчо Тео  и гласът на Керем,
а той е ивън кадър - много сладко! Gift Heart

https://www.instagram.com/p/C1CSD_xgQIH/?hl=bg

Позволявам си да ви зарадвам и с един зимен колаж
с любимото кученце на Керем - Хектор.
И за Добро утро на Керем - в Канада  вече е сутрин... Flowers Four Leaf Clover

Пожелавам и всички вие да сте изпълнени с оптимизъм
в тези предколедни дни! Flowers Four Leaf Clover Christmas Tree

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 12:34 от jupetrov7

# 524
Снимки от почивката на Керем и Хафса в Измир от началото на октомври. 😜
Били са заедно с Али Балджъ и компания.

Режисьорът на Ефлатун е казал в интервю пред културна медия, че филмът ще бъде достъпен за широката публика през 2024. А дано...

Нова реклама на Хафса
Sephora Turkiye

https://www.instagram.com/reel/C1CqbpYL3Uw/?igshid=MzY1NDJmNzMyNQ==

На събитие снощи

Сладураната расте ли расте 😍

Общи условия

Активация на акаунт