Търся електронна книга - 44

• 90 164
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Не ,не може . Хубав ден Joy

Като не може, не може... Здраве да е!
Прочетете първи пост

# 451
Има ли някой живеещ в Германия да си поръчва книги по пощата от Бг? Бих се зарадвала, ако някой сподели мнение.
Мерси ☺️

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 19:31 от himbeer1904

# 452
Здравейте, търся “Безкрайният път към дома”.
Благодаря предварително!

xalime_86@abv.bg

# 453
Ще се гръмна вече. Дайте идея как и къде да я метнем тази революция, че да е видна и да престанат да питат за нея. Да си я закачим в подписите ли, що ли.

# 454
Не се връзвайте, явно са някакви тролове. То и питанията им са като под индиго, особено частта за линковете, които не работят. А може и един трол да е с няколко профила.

# 455
Аз просто ги скролвам, няма оправия. Или са тотални мързели, или имат проблем с четенето с разбиране, или тролове. Игнор и за трите варианта и това е.

# 456
В първи пост има един-единствен линк, който работи. Току-що го пробвах.
Всеки трол, споменаващ неработещи линкове, очевидно лъже и изобщо не е чел първия пост.

# 457
Хайде и да не е точно първия пост, при написано в Гугъл "Глюкозната революция бг мама", първият резултат от Търся електронна книга е 47 страница от миналата тема с линк към РУЛИТ, другите са активни линкове от МЕГА. Стига толкова от мен.

# 458
  • Бургас
Освен това все още я има в Рулит въпросната книга.
Най-лесно е да изпляскаш това,което търсиш без да си направиш труд да провериш дали това,което ти трябва въобще съществува. Няколко пъти обяснявах как се търси дали има ел.вариант на книга , но не.... всеки път едно и също и все един и същ потребител

# 459
Между другото, да ви светна, че в интернет се продават електронни книги – дори такива, които официално са излезли само на хартия. Докато издателствата се натуткат да пуснат електронните версии, пиратите вече печелят от тях. При това ги продават доста по-евтино от цените, на които издателствата продават електронните си книги.
Плюс това се продават и фен преводи. Така че, ако някой е много на зор, може да се възползва.
Ама хем безплатно, хем бързо, хем да настоява и досажда... Нагло е.

# 460
  • Sofia
Дъщерята чете Глюкозната революция в Сторител. Пратих и книгата, която си изтеглих ит Рулит, Там е автоматичен превод. Каза, че преводът е ужасен и за две неща превежда въглехидрати, но не разбрах кои.
ПП все още я слуша.

# 461
В първи пост има един-единствен линк, който работи. Току-що го пробвах.
Всеки трол, споменаващ неработещи линкове, очевидно лъже и изобщо не е чел първия пост.

Извинявам се, че предизвиках чак такава дискусия...
Да, признавам че първия пост не го бях видяла, но след направена забележка го видях и от там си изтеглих книгата. За което благодаря!
Обаче! Когато написах в гугъл и в търсачката на бгмама името на книгата ми излезнаха резултати, но при мен не се отвориха. За това реших да попитам дали все пак някой отново би я качил. Мисля, че бях изключително любезна в искането си. Съжалявам, че ви затрудних (не казвам в частност Вас) и това не ми е била целта.
А за трол, не съм трол. А затрудненията ми идват от там, че от скоро следя някои постове тук, но това едва ли е оправдание. Но все пак не съм от години в бгмама като някои от вас. Да, може би регистрацията ми е отдавна, но не и пребиваването ми тук.
Благодаря все пак, че ме насочихте към мястото на книгата. Хубава вечер желая на всички!

# 462
Ами то е редно когато търсиш някоя книга да погледнеш в рулит, читанка, чети ме или из групите из фейсбук за ел. книги . А не да питате тук и да чакате на готово . Говоря за всички не само за дамата по - горе . А и е редно , когато следиш някоя тема все пак да хвърлиш един поглед на първата страница и на последните коментари . Рядко пиша тук за търсене на книги , но следя темата всеки ден .
ПС : Качете и линка от рулит на пътва страница или добавете нещо към заглавието да се знае и да не се пише за нея на всяка страница и тема . Половината тема е за тази революция ...

# 463
  • софия
Ами то е редно когато търсиш някоя книга да погледнеш в рулит, читанка, чети ме или из групите из фейсбук за ел. книги . А не да питате тук и да чакате на готово . Говоря за всички не само за дамата по - горе . А и е редно , когато следиш някоя тема все пак да хвърлиш един поглед на първата страница и на последните коментари . Рядко пиша тук за търсене на книги , но следя темата всеки ден .
ПС : Качете и линка от рулит на пътва страница или добавете нещо към заглавието да се знае и да не се пише за нея на всяка страница и тема . Половината тема е за тази революция ...
А дали не е направено? Обаче някой трябва и да чете, не само да дращи.

# 464
А дали не е направено? Обаче някой трябва и да чете, не само да дращи.

Силно се съмнявам някой да търси и да чете ? Повечето изтипосват едни коментари , че търсят без изобщо да положат някакъв труд да я намерят . И по горе има мой коментар и на 1 ва страница има сайтовете за ел.книги . Какво толкова му е трудното ? Проверявайте ги тия сайтове бе хора !!

Общи условия

Активация на акаунт