Януарчета 2007

• 14 253
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Остава и някой да метне една рецепта за тази погача, че и нашата аз ще я меся... поне ще се пробвам!
Не знам до кога ще продължи това хубаво време, ама взе да ми харесва - по цял ден сме по улиците - топлят ми водата по барчетата и не се прибираме за храненията  Laughing така и аз нямам време да ям и ще си смъкна петте килца...

# 211
Здравейте и от нас с малката Деа! Simple Smile
Записвам се в темата и с интерес ще я следя!

# 212
Здравейте и от нас!!!Вече една седмица сме си в къщи с малкия Калоян и се опитваме да се гледаме!!Както чета много от вас имат нашия проблем със заспиването!!След като се нахраним ,един час се сърдим докато заспим!!!Отначало се опитахме да създадем някакъв режим на хранене на 3 часа,но се оказа,че просто е невъзможно!!!Той докато заспи трябва пак да става !!
И едната ми гърда е ужасно разранена!!Вие как се справихте с този проблем?
Засега е това от нас!!Когато имам време пак ще се включа!!

# 213
  • София
Заспиването при нас е малко по-добре - имам шезлонг, на който се люлеем и спим, а вечер е в хола с нас  Wink. Е, нощем сме си в леглото, ама ако е зор пак на шезлонга люш-люш Mr. Green.

ive, добре дошла в отбора на януарките!

И аз мисля питата да е на 17, на 14 ще си отидем и на църква. Мога само да допълня за обичая, че не се изнася нищо от вкъщи - "да не се изнесе късмета"

tsveta, да вземем да ти спретнем една "януарска" групичка жени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 214
Ние се храним когато се събудим, не я будя, че после заспиваме трудно. А вечер каква мъка е, но снощи спахме от 21 до 5.30 което си е супер. При нас се оказа, че Вики не яде достатъчно и е била гладна, вече хванах цаката на шишето, когато се откаже спираме за почивка и оригване и след малко пак продължаваме и така си изяжда всичко. Вчера на прегледа се оказа, че не наддаваме достатъчно, качили сме само 200 от изписването, почти 2 седмици.

# 215
Искам да си сложа снимка в аватара, кажете ми къде да я кача и как да я сложа.  newsm12

# 216
Искам да си сложа снимка в аватара, кажете ми къде да я кача и как да я сложа.  newsm12

Знам само, че трябва да е качена в интернет и да е 200 на 160 пиксела.
И аз имам въпрос - с каква програма намалявате снимките?

# 217
Аз знам много сполочлива рецепта за погача ако някои иска мога да му я дам.

# 218
  • София
Ние чак тази събота ще правим погача.  Wink Не знам колко ще спазим традициите, даже мисля че няма, по-скоро събирам приятелките на кафе и сладки . Laughing

# 219
  • София
«Даяна и Ники»

ж. к. Хаджи Димитър, ул. Ильо войвода, 30

Това ли беше складчето

Това е. Като слезете от моста посока Хаджи Димитър - на светофара в ляво.
Имай предвид, че във всички магазини по Витошка има 50% намаление. Спокойно можеш да купиш нещо и от там. Успех.

# 220
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=163571.0

Ето темичката, която пуснах за моето раждане. Тя е по повод стар спор за Мазнейкова между мен и едни назлобени форумки, които са виждали въпросната персона само по телевизията, но мнения имат и то крайно негативни. Някои от Вас си спомнят трази тема...

# 221
Стискайте палци-днес сме напрегле(ехография на главата ) на Тоти ,дано всичко е Ок и вече даспшрем хапове и сиропи и да се ваксинираме най-накрая,че нямаме нито една ваксина.

# 222
  • София
Стискайте палци-днес сме напрегле(ехография на главата ) на Тоти ,дано всичко е Ок и вече даспшрем хапове и сиропи и да се ваксинираме най-накрая,че нямаме нито една ваксина.

Успех. чакаме добрите новини!  Praynig

# 223
  • София
Мими, стискаме палци!  Hug
Иве, при нас май коликите се върнаха с пълна сила, ще копуваме Хамомилата, как се дава и колко струва?

# 224
  • София; Дружбето
Добро утро. Ние тази нощ не спахме изобщо. След като ме вдигна в 12 и в 2, към 3 се разхълца и мрънкахме до сутринта .Чак сега заспа Crazy а аз гледам като битов алкохолик.
Мими пожелават ти само хубави новини от доки да получите и повече да нямате никакви проблеми с малчо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт