Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 70 184
  • 910
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Понапръсках се днес със спрея. Горе долу добре, почистих после лицето от пръските.

# 421
Знам че от пресата така стои косата но не мога с такава коса да изляза на вън

# 422
  • Някъде там
viara1912, пресата гори много косата и я съсипва.Ако се използва трябва да е с термозащита. Използвате ли такава? Добре оформена не е необходимо да опъвате всеки ден.Т.е може да разредите използването по този начин.
Също така може със стилизиращи продукти да докарате хубава текстура на косата и тя да изглежда чудесно.
От снимката, която виждам косата се нуждае от възстановяващи терапии и хидратация, но от снимка е трудно да се прецени реално състояние на косата и може да ви подвеждам.

# 423
Вяра, спрете я тази преса.Доколкото разбирам не се грижите много за косата, освен базова рутина- затова е такава.Вземете си четка с горещ въздух и оформяйте прическа, Вашата коса права няма да стане.

# 424
viara1912, пресата гори много косата и я съсипва.Ако се използва трябва да е с термозащита. Използвате ли такава? Добре оформена не е необходимо да опъвате всеки ден.Т.е може да разредите използването по този начин.
Също така може със стилизиращи продукти да докарате хубава текстура на косата и тя да изглежда чудесно.
От снимката, която виждам косата се нуждае от възстановяващи терапии и хидратация, но от снимка е трудно да се прецени реално състояние на косата и може да ви подвеждам.

термозащита ползвам какви са тия възстановяващи терапии не я опъвам всеки ден а когато имам нужда чуплива е вижда се на снимката

# 425
Аз бих си я оставила чуплива и да израсте сухото и изгорено.
За терапии- инфо в нета много, от домашна грижа, до професионални продукти.Не е една терапията.

# 426
Аз бих си я оставила чуплива и да израсте сухото и изгорено.
За терапии- инфо в нета много, от домашна грижа, до професионални продукти.Не е една терапията.
не искам хората с тая чуплива ужасна коса като изляза да ми се смеят хората че ми е грозно

# 427
Не знам как е чуплива, но сега изглежда изгорена.

# 428
Изгорена ли е или е от подстригване така?  Слагайте продукти по краищата на косата. Защо не пробвате да оформяте с ролки?

# 429
Изгорена ли е или е от подстригване така?  Слагайте продукти по краищата на косата. Защо не пробвате да оформяте с ролки?
ако пробвам с ролки какви трябва да са и с какво да ги закачвам за косата може ли да ми покажете

# 430
Аз по- скоро бих взела по- тънка маша за коса за да добавя някакви чупки на някои места, избягвайки краищата.

# 431
Аз по- скоро бих взела по- тънка маша за коса за да добавя някакви чупки на някои места, избягвайки краищата.
това е че чупки сама не мога да правя а без преса косата ми така начупена и загоряла стои ужасно и мее срам да се покажа на вън в този си вид

# 432
Затова казах с тънка маша за коса, не са скъпи, и е по- добре от преса, защото може да я използваш повече към корените и да избягваш краищата.
С този прав мини бретон и по- къдрав вид на късата ти коса всъщност може да се получи доста приятна за окото прическа. Следващия път само отиди при фризьор да го направи както трябва, защото си личи че не е направен от професионалист. Като цяло изобщо не бих посягала към никакви ножици докато косата не израсте на една дължина до рамото, но за да се случи това трябва да поддържаш краищата здрави. Искаш косата да расте добре- намали пресата за изправяне.

# 433
Затова казах с тънка маша за коса, не са скъпи, и е по- добре от преса, защото може да я използваш повече към корените и да избягваш краищата.
С този прав мини бретон и по- къдрав вид на късата ти коса всъщност може да се получи доста приятна за окото прическа. Следващия път само отиди при фризьор да го направи както трябва, защото си личи че не е направен от професионалист. Като цяло изобщо не бих посягала към никакви ножици докато косата не израсте на една дължина до рамото, но за да се случи това трябва да поддържаш краищата здрави. Искаш косата да расте добре- намали пресата за изправяне.
може ли да ми кажете какво представляват тези Мали за коса не съм имала никога ще отида поне бритона да ми оформят дължината и като цяло косата не съм я подстригвала от четири месеца можеби пет

# 434
Защо не оставите косата да порастне малко и да не отидете на фризьор за някаква прическа, която стои добре и на вълнисти коси?
Нещо такова например:

Общи условия

Активация на акаунт