Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 68 797
  • 910
  •   1
Отговори
# 825
Точно този е. И аз само негативни отзиви съм чела за него, но жената качва в профила си резултатите и косите изглеждат добре уж само от премахването на цъфтежите.

# 826
Точно този е. И аз само негативни отзиви съм чела за него, но жената качва в профила си резултатите и косите изглеждат добре уж само от премахването на цъфтежите.
Аз знам, че не е добре да се ползва, най-добре е ножица.

# 827
Някой ползвал ли е машинка за сплитане на плитки? Обмислям дали да  купя една, сега ще търся клипове как става и дали може с вплитане на допълнителни кичури, като тези,  цветните плитки по морето.

https://www.emag.bg/ured-za-plitki-cheren-2383/pd/D0VNZSBBM/#product-gallery

# 828
Дами, попадна ми един сайт, където намерих розмарин, отделно имат -10% отстъпка на продуктите и ми се сториха доста изгодни. Шампоани на Милва по 2.70лв, при нас няма на такава цена. Само за справка показвам на два продукта разликата в цените.

Не съм сигурна дали е позволено да спомена името на сайта, затова ако някоя има интерес нека пита на лично, за да го кажа и съжалявам, ако изглежда като някакъв вид реклама просто исках да споделя. Ако има нещо нередно в поста ще го редактирам.
Има теми, в които се пише за промоции и се постват продукти, така че се надявам да не нарушавам нещо. В случай, че е позволено ще напиша и тук сайта. Може нещо да си харесате.

# 829
А какъв ефект има дарсонвал върху косата?

# 830
Противовъзпалително, дезинфекциращо, стимулира растежа. Не знам самостоятелно като се ползва дали действа, ама аз от 1 г някъде го ползвам него и маските, които си правя, къната и серуми, наистина имам бърз растеж. Правила съм почивки по няколко месеца без нищо и едва ми мърда на дължина.

# 831
Това не е ли лекарство?

# 832
Дарсонвал ли??

# 833
Да. За него питам.

# 834
Дарсонвалът е уред, не е лекарство.

# 835
Мацки, нали Ви казах, че ще покажа снимки след навиването с онези джаджи от шейн.
Ето с това :

Това е по-тъничкото, понеже косата ми е до раменете.
Това е веднага след разплитането, а следващата снимка е от днес, тоест понеделник вечерта се сплетох, вторник сутринта се разплетох и днес изглеждам ето така.
Не съм слагала нищо стилизиращо.

Но и съм била и с вързана коса през деня 😄
Първия ден бяха по-ситни, защото много бях стегнала косата 😄 обикновено не стягам чак толкова.

# 836
На мен по-ситните ми харесват повече.

# 837
Азара.,
А отгоре, където е самата "диадема" не ти ли смачква косата? Веднъж опитвах, мисля, че с колан, и точно там ми беше супер смачкано. Иначе добре стана надолу като къдрици.

# 838
Азара.,
А отгоре, където е самата "диадема" не ти ли смачква косата? Веднъж опитвах, мисля, че с колан, и точно там ми беше супер смачкано. Иначе добре стана надолу като къдрици.
Не, аз не съм го вдигала толкова, започвам настрани от бретона и докрая. Не съм имала фалове досега.

# 839
Азара, косата ти само с къна ли е боядисана и ако да, каква ти е естествената коса? Хубав цвят се е получил.

Общи условия

Активация на акаунт