За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 021
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Книгите на Кенеди от Офф Кампус ги четох миналата година . Ами и аз си виках след като ги взех ,, оо какви дебели книги '' . Ама ги прочетох за седмица и половина . Толкова интересни ми бяха, че трудно ги оставях . Най - много ми хареса ,, Грешката'' .
Крадецът на целувки и тя ми хареса . Останалите не толкова .

# 301
  • Бургас

На Мегън Марч нищо не съм чела. По едно време беше много модерна, но май сега не издава толкова често или поне аз не съм срещала скоро.

"Той не е моят Ромео" аз май реших да не я чета, заради негативните коментари. Може би имаш предвид друга книга, за Ромео не съм чела лоши отзиви.

Всички автори си издават книги. Просто не излизат на български. Например Ел Кенеди след Наследството има три книги от друга серия. Шен също.

# 302
Аз в goodreads четох отрицателни коментари за Ромео. Но пък мога да й дам шанс.

От "Порочни истории
" прочетох 3, но не мога да кажа, че много ми харесаха.

# 303
  • Разпиляна във въображението
Между по-сериозните книги намерих време и за тази

Лека, забавна и ме усмихва Simple Smile

# 304
  • София
В последно време правят доста цветни и приятни корици. Сега загледах книгите на Сара Джио. Добро оформление. Някой ден ще дам шанс на писатекалката.

Някой попита в темата за коледна тематика. Мернах "Коледа край фара". Не съм я чела, но за авторката, Джени Хейл, имаше добри отзиви (по спомени).

# 305
Сара Джио много я харесвам. Чета всяка нейна книга с удоволствие.

И на мен ми се четат коледни книги, но ще почакам още малко.

# 306
"Последният ерген милиардер" не ми се започва заради отзивите тук.
    Аз пък бих искала да дам едно различно мнение за "Последният ерген милиардер".
    И аз като всички останали, които не са я харесали, първоначално, още от първите няколко изречения, реших, че стилът на писане е твърде пародиен. Но... Реших да й дам шанс. И в защита на книгата и авторката ще кажа, че когато свикнах, след 20 страница примерно, почнах искрено да се забавлявам и да си се смея...
    Но ако някой си мисли, че книгата е пародия, се заблуждава. Това е само на пръв поглед, в началото. Някъде от към средата вече си се развива драмата... която макар и позната, и стотици пъти дъвкана от различни автори, на мен ми хареса как е развита пък и ми е една от любимите теми и никога не ми омръзва.
     За мен тази история беше свеж полъх в сравнение с една друга авторка, чието име повече няма да споменавам и нейната поредица, която ме отврати доста дълго след това да не искам да чета и бях изпаднала в дупка...
   За мен тази книга беше свежа, забавна и в нужните моменти - достатъчно сериозна, за да ми хареса.
    Ако знаех, че ще е такава, щях да почна да я чета със съвсем друга нагласа. Така че, в бъдеще ще й дам още един шанс и съм сигурна, че ще ми хареса дори още повече.
   Решите ли да я четете, се подгответе за стил подобен на чиклита. Аз за пореден път си потвърждавам, че харесвам чиклит, особено стил "Повелителката на метлата".
   Първоначално кучето ще ви дразни - мен много ме дразнеше, но после ми хареса.
Лично аз бих развила в повече детайли образа и характера му, за да накарам читателя, като затвори книгата, дълго да го помни и да търси още такива розови романи с кучета.
   За героите - главна, която уж е малко тъпа, а въобще не е така, просто е импулсивна и това многа ми хареса, защото ми напомня на мен преди няколко години, когато все още вярвах в доброто у хората и се стараех да харесвам всички. Главен, който е тотално различен милиардер от тези, които сме свикнали - представен като истински човек, не като извънземно, на което всички се кланят. И какво повече да искам от един мъж, който се влюбва още веднага и прави всичко за своята любима... Много ми стана любим този човек...
   В заключение, един съвет от моя гледна точка - прочетете я. Не се лишавайте от нея само, защото не на всички е харесала. Историята съвсем не е за изпускане и според мен е съвсем различно написана...

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 08:40 от ladychar86

# 307
  • Бургас
Извинявам се, но : " да развие още повече образа на кучето" ?!? В какъв смисъл ? Освен да беше поговорило?
Аз съм чела книгата. Още когато я обявиха,че ще излиза. И тогава и сега съм на мнение, че тази книга не ми харесва. Има достатъчно хубави книги за фалшиви връзке ,без неразвит образ на куче, което рови в чужди багажи, разнася вибратори и дава договора за връзка на журналистите.

# 308
  • София
Цитат
Решите ли да я четете, се подгответе за стил подобен на чиклита.
Аз не харесвам чиклит. Явно няма да е моята книга, но благодаря за анализа. Всяка гледна точка е полезна.

Цитат
За мен тази история беше свеж полъх в сравнение с една друга авторка, чието име повече няма да споменавам и нейната поредица, която ме отврати доста дълго след това да не искам да чета и бях изпаднала в дупка...
Споделете името и защо, доста мнения в тази тема са ми спестили време и пари, и друг път съм го писала.

lina_bs напр. ме отказа от поредица заради
Скрит текст:
тройките.
Не са моите истории просто.

Същото беше преди време с някаква нашумяла книга с
Скрит текст:
изнасилвания.
Имаше и една история, в която главната
Скрит текст:
спи с бащата и сина едновременно.

Та всяко мнение е ценно.

# 309
  • Бургас
Ами според мен и ladychar говори за същата авторка и поредица с тройките. Но може и да е прочела някоя друга, например книгите на Кейт Стюард

# 310
  • София
Ами според мен и ladychar говори за същата авторка и поредица с тройките. Но може и да е прочела някоя друга, например книгите на Кейт Стюард
Ясно. Ето, тази авторка съм я зачеркнала аз. Вчера щях да купувам нейна книга, и след твоето напомняне за сюжета, си спестих едни пари, които ще дам за друга книга. Flowers Cherry Blossom

За "Сватбата" на Люси Е. имаше един добър отзив. Някой друг да я е чел, че смятам да я купувам в ел. вариант?

# 311
Когато не ми се четат прекалено дългите описания на секс сцените ги пропускам или чета избирателно.

В Покварени беше само тази сцена, която май никой не одобрява, дори и аз, но пък книгите много ми харесват и това не ме отказа да ги прочета.  Grinning

Да попитам за книгите на Карън Суон какво ви е мнението? Чела съм само  Коледна тайна, но не ми хареса, а съм срещала положителни отзиви като цяло за нея. Чудя се да й дам ли шанс с останалите..

# 312
Когато не ми се четат прекалено дългите описания на секс сцените ги пропускам или чета избирателно.

В Покварени беше само тази сцена, която май никой не одобрява, дори и аз, но пък книгите много ми харесват и това не ме отказа да ги прочета.  Grinning

Да попитам за книгите на Карън Суон какво ви е мнението? Чела съм само  Коледна тайна, но не ми хареса, а съм срещала положителни отзиви като цяло за нея. Чудя се да й дам ли шанс с останалите..
На мен “Коледна тайна” ми хареса горе-долу, но пък “Римска тайна” много ми беше допаднала.

# 313
  • София
Цитат
Да, сигурно, ама аз, дори да я пропусна, като знам, че я е имало, и край. Relaxed

# 314
   Аз нарочно не казах коя е авторката, защото вече няколко пъти съм се оплаквала от нея и не е редно според мен да продължавам, но иначе да. Но не искам въобще да продължавам да изказвам мнение за нея, защото много хора си я харесват и това си е тяхно право, пък и може моето мнение да не е важно. Всеки си има вкус.
   За Милионерът - в темата се споделят мнения, не се опитвам на никого да налагам дали да чете или не някоя книга, а казвам само, че харесвам някоя книга и ако има колебаещи се, могат да я пробват.
    По отношение на кучето, за мен образа му беше някак много, как да кажа, изглеждаше ми далечен. Просто споменаване на белите му и някак не участваше в сюжета, което ме подразни. В смисъл, чудех се защо въобще е там, щом стои някак встрани и прави само някакви бели. Липсваше ми връзката между него и главната, и между него и главния... Не зная как да го изразя по-добре, който може да чете между редовете, ще ме разбере.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 00:38 от ladychar86

Общи условия

Активация на акаунт