За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Аз стигнах точно до по-съществените моменти. Малко са ми странни, признавам си. Ако не беше книга на Рина , няма да захвана  да чета за ММ двойка.
Wa_wa ,в края на месеца ще излезе още една книга от серията за Дом. Не знам дали си стигнала до момента, в който се появява следващия главен герой, затова нищо няма да ти пиша

# 616
Обичам историческите любовни романи и реших да спра да препрочитам любимите ми поредици и да дам шанс на нещо ново. Голяма грешка- “Наръчник на младата дама за лов на богат съпруг”. Тегава ми е,  бавна, без емоция, без драма, без хумор. Не обичам да оставям недовършени книги, но и време за губене нямам, така че да попитам ако някой я е чел. На 20-тия процент съм да продължавам ли 🤔

# 617
Обичам историческите любовни романи и реших да спра да препрочитам любимите ми поредици и да дам шанс на нещо ново. Голяма грешка- “Наръчник на младата дама за лов на богат съпруг”. Тегава ми е,  бавна, без емоция, без драма, без хумор. Не обичам да оставям недовършени книги, но и време за губене нямам, така че да попитам ако някой я е чел. На 20-тия процент съм да продължавам ли 🤔
И на мен не ми беше интересна. Пробвах и другата книга, но и нея я зарязах още в началото. Не знам защо си мислех, че ще са от типа книги на Джулия Куин, но нищо такова.

# 618
  • Бургас
Прочетох God of fury на Рина Кент.....
Хареса ми всяка една дума, написана  от тези повече от 500 страници! Това ,определно е книгата, от тази серия ,която за мен е най-добра.
Любими са ми тези моменти, в които дават гледната точка на родителите. В случая ,на Леви. Харесват и общите чатове на родителите -героите от Royal elite
Последно....не мисля че двойките ММ са моето нещо. Няма да чета повече такива книги

# 619
Помощ! Пак съм в дупка. Някой да помогне с предложения на български!

# 620
  • Велико Търново

Преди година четох тази книга много ми хареса:

# 621
  • Бургас
По това време на годината някакви Коледни. В Рулит пишеш в търсачката Коледа и излизат много предложения. В читанка също може да проверите

# 622
  • София
"Сватбата" на Люси Е. се оказа приятна за четене. Нищо особено, но за преди сън става.
Набелязала съм "Роуксби" и "Неочаквано" засега.

# 623
  • Бургас
Аз пък отворих гуудрийдс да проверя коментарите за "Пленена" Емили Макинтайер и първия коментар беше нещо в стил,че книгата  била по-добра, ако всички герои брутално умрат в гъмжащи от акули води...Та ще я поотложа във времето Simple Smile

# 624
"Сватбата" на Люси Е. се оказа приятна за четене. Нищо особено, но за преди сън става.
Набелязала съм "Роуксби" и "Неочаквано" засега.
И аз тъкмо Сватбата започнах, но съм доста в началото още. Нещо се разболях и докато легна да чета и заспивам

# 625
  • София
Аз пък отворих гуудрийдс да проверя коментарите за "Пленена" Емили Макинтайер и първия коментар беше нещо в стил,че книгата  била по-добра, ако всички герои брутално умрат в гъмжащи от акули води...Та ще я поотложа във времето Simple Smile
Зачерквам. И тази М-М я зачеркнах.

Ioana_g, и аз бая време я влачих, че все заспивам, ама не е хич лоша историята.

# 626
Аз съм голям фен на Люси Елеазар, така че съм сигурна, че ще ми харесат. Чела съм всичко нейно, което е написала

# 627
  • Враца
Последното ми четиво беше отвратително тъпо и пошло. Беше си все едно филмче 18+, но на книга. Прескачах, прескачах, прескачах, само защото първите страници бяха обещаващи и после мъката беше огромна - Tate.

Не обичам да слагам 1 или 2 звездички, защото смятам, че в повечето случаи проблемът е в моето възприятие на книгата и тя вероятно има друга група читатели, в която не попадам. Но просто не мога да и дам 3 или 2.5. Мъка Sad

# 628
  • Бургас
Wa-Wa хвърли едно око на тази серия https://www.goodreads.com/book/show/199425194-ensnared
Тя ми е следващата в списъка. Сега чета тази ,книга https://www.goodreads.com/book/show/195764199-savage-king

# 629
  • в края на града
Аз съм на Сойер Бенет, серията за хокеистите, май ѝ е първата поредица, личи си... Нямам много време за четене, за приспиване стават. Не че са особено лоши, но един и същи сюжет се върти при всеки герой. Първата "Алекс" я имаше в Рулит и подхванах и останалите, ама след 5-тата мисля да спра. По-горе препоръчвахте тип коледни, точно такова нещо ми се чете, леко, неангажиращо, като ми се приспи да си заспя, не да чета до ранни зори. Проблемът е, че повечето коледни на български вече съм ги изчела, ако се сещате нещо на английски (непревеждано) да препоръчате, ще съм много благодарна. Не знам дали го обясних добре, нещо в стил Холмарк, ама ако може да не е съвсем тъпо Simple Smile))

А иначе, когато имам повечко време да избирам, в  гуудрийдс и аз чета мненията, дори предпочитам тези с ниски оценки и искрено се забавлявам с тях. Но честно казано, така най-реално си правя преценка за книгата.

Общи условия

Активация на акаунт