За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 139
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не съм я чела, но понеже помня като слон и не беше ли за
Скрит текст:
едно момиче, което е в една къща с двама братя и баща им. Тя спи с всички тях, но не помня дали по отделно, или заедно. Накрая май остава с един от братята.
Точно тя е, да.

# 196
  • Бургас
Тя беше девствена,
Скрит текст:
първо спа с бащата, после с двамата братя едновременно. Не беше обаче това, което възмути драгия читател, а че секса с брата който си избра изглеждаше малко като насилствен.
И все пак, книгата не беше лоша

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 14:08 от . Яна .

# 197
  • Варна
Тя беше девствена,
Скрит текст:
първо спа с бащата, после с двамата братя едновременно. Не беше обаче това, което възмути драги читател, че секса с брата който си избра изглеждаше малко като насилствен.
И все пак, книгата не беше лоша
Абе опознали са се хората. Явно рода ще стават и няма скрито покрито Laughing

# 198
  • Бургас
Аз затова избягвам такива книги, защото обикновено не харесвам избора

# 199
  • София
Да ви питам някой успя ли да прочете тази – https://www.goodreads.com/book/show/198602387-the-tithing

А тази на Силвия Дей – https://www.goodreads.com/book/show/29763838-so-close

П.П. Реших да се пробвам със Силвия Дей – Кросфайър ми беше харесала.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 13:12 от milenaka

# 200
Айде с братята мога да го преглътна сюжета но и бащата да е замесен ми идва в повече ..

# 201
  • Варна
Айде с братята мога да го преглътна сюжета но и бащата да е замесен ми идва в повече ..
Радвай се че не са замесили и някой чичо, дядо, или друг роднина Laughing

# 202
Момичета вие ме хвърлихте в чудо с тази книга Уединение.Не,че съм чак такава моралистка,но според мен за този тип книги вече,които явно ще заливат пазара,би трябвало да има отделна категория.Категорично не се вписва в романтичният жанр,според мен.И аз обичам книгите да са горещи,да има драма,интересни сюжети ,ама чак пък толкова Simple Smile

# 203
  • София
Книгата си е романтична. Нека всеки да уважава чуждия избор и чуждите представи за романтика.

# 204
  • Варна

Тя е неговата противоположност във всяко отношение... И най-голямото изкушение, което някога е срещал.

Сдържан, въплъщение на аристократичната изисканост, Кай Юнг няма нито времето, нито желанието да живее в хаос – а Изабела, с лилавата си коса и неуместните шеги, е негово олицетворение.

С предстоящо решаващо гласуване за позицията на главен изпълнителен директор и медийна империя, заложена на карта, милиардерът наследник не може да си позволи разсейването, което младата жена носи.

Изабела е всичко, което той не би трябвало да иска, но с всеки поглед и всяко докосване Кай е изкушен да хвърли по дяволите всичките си правила и да я направи своя.

Дръзка, импулсивна и изпълнена с живот, Изабела Валенсия никога не е посещавала парти, което да не хареса, и не е срещала мъж, когото не би могла да очарова... с изключение на Кай Юнг.

Което не би трябвало да има никакво значение. Той изобщо не е нейният тип – мъжът превежда класически произведения на латински за забавление, а членството му в изключителния клуб, където тя е барман, означава, че е строго забранен.

Но Изабела не може да отрече, че под хладната му външност се крие мъж, който може да я накара да се разтопи само с едно докосване.

Книга втора от поредицата ГОСПОДАРИ НА ГРЕХА

Планираната дата на издаване е 30 септември 2023.

# 205
  • Бургас
Не ми пречат в какви конфигурации се развиват книгите, важното е те да се разбират.В пак героите не живеят в къщи Simple Smile

О, Ана Хуанг. Добре, добре. Препоръчвам я.

# 206
Хм, не си спомням тези герои в предната част или въобще в предната поредица. Споменавали ли са ги?

# 207
  • Бургас
За книгата на Ана Хуанг ли става дума?
Първата книга и за Данте Русо -появява се в предната серия -основно в историята на Стела и Кристиян. Вече от историята на Данте и Вивиан се показват и другите двойки

# 208
Явно съм ги забравила. Спомням си историтя на Стела и Кристиян, където тя наемаше апартамент при него, но нямам спомени за героите. Помня обаче, че много ми харесаха всичките книги, така че с нетърпение ще прочета и тази.

# 209
Аз си спомних Данте ... чак учудващо за мен и при все, че само Омразата съм чела на Хуанг. Но пък не беше никак лоша и ще прегледам и останалите ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт