За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 584
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
На мен ми се стори, че се търси подобен автор със подобен стил на писане и истории. Марч и Ана Хуанг идват хард ,в някои моменти

# 571
Мисля да започна тази серия https://www.goodreads.com/series/377506-corsican-crime-lord
Първите три книги са издадени, четвъртата се очаква на 5 декември.
Някой дали я е чел, отзиви?

# 572
  • Бургас
На мен ми е в списъка за четене, но чакам да излезе и 4-тата книга.
Ето тази серия погледни, последната книга излиза другата седмица ,но са за отделни герои. Аз все още не съм стигнала до нея Simple Smile https://www.goodreads.com/book/show/199425194-ensnared
И тази. Пише че е издадена на 13.11, но все още не я намирам качена   https://www.goodreads.com/book/show/201357119-the-syndicate-s-arrangement

# 573
Ауу Heart Eyes това ще се чете Heart

💋💋Като ученичка Никол Адлър е ледената кралица на елитна частна гимназия. Острите токчета на дизайнерските ѝ обувки пробиват 💔сърцата и надеждите на всички, които са под нивото ѝ – тоест всички наоколо.
😎 Освен Даниъл Стърлинг. Под студената и арогантна маска Никол е обсебена от единственото момче, което не просто не я харесва, а откровено я мрази. 🔥🔥И все пак тя получава шанс за една страстна нощ с него, но след нея той я отхвърля грубо и жестоко.💥 А скоро и останалата част от живота ѝ се сгромолясва.
🕰Години по-късно, на ръба, бореща се да оцелее, Никол приема нова работа – а с нея и шанс за по-добро бъдеще.
👁👁И когато това я изправи очи в очи с Даниел, мания, ревност, привличане, ненавист и пагубна страст ще се преплетат в жесток водовъртеж.
❤🔥❤🔥 Все пак нима любовта и омразата не са просто две страни на една и съща монета?

Посочва ли се дата на издаване?

Да, на 27ми Ноември.

# 574
  • София
Копираш текста в гугъл преводач, превежда до 5000 символа наведнъж. Би трябвало основната идея да стане ясна. Има идиомни изрази, с които едва ли ще се справи и сигурно на бг ще звучи странно, но...
О, това ще е хамалогия яка! Представям си се напр. с книга на френски език. Кошмарно изживяване ще е, колкото и да си струва книгата. Smile (това в кръга на шегата)
Може би някои ел. четци имат варианти за превод.Thinking

# 575
Копираш текста в гугъл преводач, превежда до 5000 символа наведнъж. Би трябвало основната идея да стане ясна. Има идиомни изрази, с които едва ли ще се справи и сигурно на бг ще звучи странно, но...
О, това ще е хамалогия яка! Представям си се напр. с книга на френски език. Кошмарно изживяване ще е, колкото и да си струва книгата. Smile (това в кръга на шегата)
Може би някои ел. четци имат варианти за превод.Thinking
В гугъл преводача, ако думите са повече от 5000, атоматично отдолу се появява лента със стрелки и се мести на следваща страница докато свърши текста.
По-лесно е да се отваря през Google Chrome- има автоматичен превод. Върху текста с десен бутон на мишката и в менюто има "превод на бг"; или в лентата за търсене се появява иконка за превод; или горе в дясно в менюто  на Chrome /трите точки/също има за превод на бг. От рулит може да се четат много от книгите онлайн. Или пишете името на книгата на английски и read online. Излизат много сайтове, в които се чете онлайн.
Надявам се да съм помогнала, че писах преди малко и не знам как ми изчезна текста.

# 576
На спортна тема бих препоръчала тази серия, но не знам да я има на английски: https://www.goodreads.com/series/250396-chicago-blaze . Много ми харесаха историите във 2, 4 и 9.
Намерих си Misconduct на Дъглас. Някой я беше похвалил.

# 577
  • Варна
Да не би да отбелязвате направо като прочетена книгата?
Ако не сте я отбелязали първо като "currently reading" не ви се отчита като четена към този момент. Може да сте я чели отдавна и просто сега да си отбелязвате (на мен ми се случва да ми излезе някоя книжка, която съм чела и не съм оценила/отбелязал като прочетена и го правя към дадения момент, но не е четена в тази година) и съответно не ви се брой към предизвикателството.
Аз моето предизвикателство отдавна го минах. Но, не знайно защо не ми отчитат всички книги и си седя на 98%

И при мен е така - не ми отчита всички прочетени книги. Дава ми, че съм минала само 49 % от предизвикателството, а те са повече.

Чете ми се нещо подобно на серията "Чикаго Старс" на СЕФ. Да препоръчате нещо? НА бг да е, моля.

# 578
  • Бургас
Ами преди ме питаше тази книга през коя година е прочетена и аз отбелязвам. Обикновено чета най-новите -тези от 2023. Сега ще пробвам са отбележа коа чета в момента и после като прочетена.

# 579
  • в сърцето на един мъж...
Или отбелязвайте, че пускате ревю, тогава ви се отбелязва книгата

# 580
  • Варна
Сиела ще издават

Това да не е по един испански филм, който излезе тази година Thinking

Това не знам дали не е преиздаване 

Звездата на американския футбол Зак Бриджър не иска да има нищо общо с бившата си съпруга Ребека, с която са разделени от години. Но неочаквано научава, че тя е в критично състояние в болницата в Атланта след опасна еротична игра и именно той трябва да реши дали животът й да бъде поддържан въпреки нищожните шансове за подобрение. Зак не може да поеме подобна отговорност, затова оставя избора на родителите й.

Четири години по-късно Ибън – мъжът, отговорен за състоянието на Ребека, е освободен преждевременно от затвора. Прокурорът Кейт Ленън се заканва да го върне зад решетките, но се нуждае от помощта на Зак. Амбициозната й правна стратегия обаче го поставя в поредната безизходна ситуация: за да вкарат Ибън в затвора, трябва да го обвинят в убийство, а Ребека все още е жива. Свободата на арогантния богаташки син е гарантирана единствено докато тя продължава да живее, а това превръща Зак и Кейт в основните му мишени.
Година: 05.12.2023

# 581
Сиела ще издават

Това да не е по един испански филм, който излезе тази година Thinking

Това не знам дали не е преиздаване 

Звездата на американския футбол Зак Бриджър не иска да има нищо общо с бившата си съпруга Ребека, с която са разделени от години. Но неочаквано научава, че тя е в критично състояние в болницата в Атланта след опасна еротична игра и именно той трябва да реши дали животът й да бъде поддържан въпреки нищожните шансове за подобрение. Зак не може да поеме подобна отговорност, затова оставя избора на родителите й.

Четири години по-късно Ибън – мъжът, отговорен за състоянието на Ребека, е освободен преждевременно от затвора. Прокурорът Кейт Ленън се заканва да го върне зад решетките, но се нуждае от помощта на Зак. Амбициозната й правна стратегия обаче го поставя в поредната безизходна ситуация: за да вкарат Ибън в затвора, трябва да го обвинят в убийство, а Ребека все още е жива. Свободата на арогантния богаташки син е гарантирана единствено докато тя продължава да живее, а това превръща Зак и Кейт в основните му мишени.
Година: 05.12.2023

Здравейте, Хриси,

Книгата на Сандра Браун, която сте постнали е нова (издадена е под заглавие "Overkill" 2022 г. в чужбина), а у нас сега явно е първо издание. Тоест новичка е. Този сюжет звучи много интересно.
Simple Smile

# 582
  • Бургас
Браво на Сиела,  че издават книги ,които са хит в момента.
Да, това е по филма от тази година. Догодина излиза втора част

# 583
Браво на Сиела,  че издават книги ,които са хит в момента.
Да, това е по филма от тази година. Догодина излиза втора част

Как се казва филма ?

# 584
  • Бургас
Culpa mia е на испански,  ако напишеш в ютуб излизат много клипчета.
На български е Моята вина.

Общи условия

Активация на акаунт