За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 567
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
От няколко дни цикля на "Огнената Грейс", толкова наивно-глуповата сякаш друг човек я е писал, а не Гаруд. Иде ми да я захвърля, защото ако заспивам така на всяка втора страница, ще я чета до нова година. Обаче нали е последната и все пак искам да си приключа поредицата, но адски ме изнервя.

# 586
evencee, и аз имах същия проблем докато я четях. Имах чувството, че е писана от ghostwriter, а не от Гаруд.

Току що видях, че Сиела са обявили, че ще издават Емили Макинтайър и съм много щастлива. Отново букток попадение, като тук злодейте от познатите ни Дисни приказки са главни герои. Първата книга е интерпретация по Питър Пан.

Той жадуваше само за отмъщение. Докато не срещна нея…

Джеймс има слава на безскрупулен човек, който не се бои да използва насилие, за да унищожи враговете си. А никой от тях не му е по-омразен от Питър Майкълс.

Когато една вечер вижда дъщерята на Питър, Уенди, в бара си, Джеймс сграбчва шанса. Ще съблазни наивното момиче, ще я накара да го желае безумно и да копнее за докосването му… а след това ще забие ножа си в сърцето на баща ѝ. Планът е добър, но Джеймс не подозира, че собствената му броня ще се пропука, а Уенди ще се превърне в нещо повече от пионка на дъската.

На Уенди ѝ е дошло до гуша. Цял живот е била момичето на татко. Закриляно. Пазено. Задушавано с подаръци, но копнеещо за истинско внимание. Срещата ѝ с Джеймс променя всичко. Мрачният арогантен мъж с британски акцент я привлича неудържимо, въпреки че по ръцете му има кръв, а името му буди страх из целия град.

Докато се впуска надолу с главата в една гореща и опасна връзка, Уенди започва да се пита дали я привлича мъжът, или чудовището.

И нещо ново от Ви Кийланд.

Изобщо не одобрявам щурото пътуване, на което е поела баба ми. Скокове от самолет, плуване с акули... казах ѝ, че не е никак добра идея. Сигурно затова ме блокира – мен, собствения ѝ внук! Сега единственият начин да се свържа с нея е чрез спътничката ѝ, Еленор.

Опитвам да убедя Еленор да спрат с тази лудост, но тя веднага ме поставя на мястото ми... и така започваме да си пишем, макар и само да се дразним един друг.

Когато разбрах за новия им безумен план, веднага отлетях натам. В бара неочаквано срещнах прелестната Нора, с която щяхме да си изкараме една чудесна нощ без обвързване... ако не ѝ бях вързал тенекия.

Не мислех, че ще я видя повече... до сутринта, когато се запознах с дразнещата Еленор, накратко Нора. Как бях решил, че Еленор е старица, а вместо това се оказа млада, невероятно красива и не можеща да ме понася?! Но няма да се откажа толкова лесно от плана си да ги придружа... и да пленя сърцето ѝ.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 12:49 от mi666i

# 587
Видях, че в goodreads не са с особено високи оценки  книгите от поредицата Never after и се разколебах. Та да попитам, ако сте ги чели, заслужават ли си?

# 588
  • Бургас
Вече не гледам оценките в гудрийдс. Чета коментарите отдолу. Има книги с ниски оценки,които много ми харесват, както и обратното.

# 589
Някой може ли да сподели впечатления за тази нова Емили Макинтайър? Написала са от Сиела, че феновете на Пенелъпи Дъглас и Шен ще харесат и нея. Nerd

# 590
  • В къщурката на хълма на феите
Ехаааа, нова книга на Сандра Браун! Юху! Heart Eyes

За тази на Ви Кийланд имаме ли отзиви вече от момичетата, четящи на английски?

# 591
Коя е новата книга на Сандра Браун?

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 20:41 от Не се сърди, човече

# 592
  • Бургас
Коя е новата книга на Сандра Браун?

Смъртоносна игра
Сандра Браун пише ли още? Едни от най-хубавите книги,които съм чела са нейни
Дойде ред на тази книга. На 45 %върви добре
Скрит текст:
Скрит текст:

# 593
  • Враца
Прочетох Tainted King, не помня дали някой я препоръча тук или във фейсбук, но много ми хареса.
Мафиотска любовен роман, много бързо се движеше историята, има и втора книга, но аз започнах друга на същия автор, която май трябваше да прочета първо Simple Smile - Stealth

# 594
  • в сърцето на един мъж...
Не видях да е спомената, но Лайза изкарва нова книга - не знам дали е от поредица или е самостоятелна

Любов, ела при мен
Лайза Клейпас

Скрит текст:
Това не можеше да се случва. Не и на Луси Колдуел, която беше пазена и закриляна цял живот. В изблик на паника, тя успя да се освободи от ръкавиците и започна да драска по леда, изкашляйки шепа вода. Тежестта на полите ѝ я теглеше надолу като олово и за един ужасяващ миг тя се оказа напълно под водата. Спасението идва от железните ръце и храброто сърце на Хийт Рейн, бивш войник, когото Съдбата е отвяла от победения Юг в хладния, високомерен Север на победителите в Гражданската война. Защо този южняк е дошъл сред доскорошните си врагове, където винаги ще е немил-недраг, неприеман и презиран?

Какви дръзки планове крои и как смята да постигне невъзможното? И какви тъмни тайни е заровил под пластовете горчиви спомени? Случайната му поява край брега на замръзналата река, в която Луси е на път да загуби живота си, и спасяването ѝ - това е знак от Съдбата. Защото Луси съвсем не е случайна мишена в плановете на този загадъчен и харизматичен мъж с пронизващи тюркоазени очи...

Объркана, стресната, тя усети устните му върху своите, вкусвайки я по начин, за който никога не бе мечтала. Тя трепереше, този път не от студ, а от топлина, която нахлу дълбоко в нея...

# 595
Вчера рових в сайта на Лайза Клейпас, след като я видях и аз, самостоятелен роман е, за първи път публикуван 1994г.

# 596
А ясно, нашите купуват стари книги.

# 597
  • Бургас
А ясно, нашите купуват стари книги.
Като не пишат нови.........
Много нисък рейтин, дори не ме изкушава за покупка, а историческите са любимият ми жанр

# 598
Аз й се чудя, ама докато се прибера, може и да ми мине желанието Simple Smile

# 599
  • Бургас
Аз пък на Hunting Adeline много се чудя. Да я чета ли, да я чакам ли? Или съвсем да я отписвам

Общи условия

Активация на акаунт