МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна 2 чаСТ

• 20 924
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • София
Дидкаа, разгледах снимките ви с удоволствие, страхотни както винаги! Мишока е невероятен бонбон, страхотен красавец е!!! вие само с него без Вики ли бяхте?

и честито фото, много е яко!

# 227
Дидко страхотни снимки мила, много сте ми хубави всички! Hug Нацелувай "близнаците" от нас с Ивата Heart Eyes

# 228
  • София, Младост
Дидка, по принцип знам, че на 3 години ги местят, но в нашата градина си пише ясла от 1 до 2,5 г. и ДГ от 2,5-. Целия набор 2004 го местят сега  Thinking

# 229
здравейте и от нас!днес много ми дожаля за малкото ми момче!беше се изпуснал в гащите и се беше свил в един ъгъл.само дето не заплака.а аз не му се карам-и друг път се е изпускал.явно вече осъзнава какво става...не знам.беше обаче тъжна картинка.
днес на всичкото отгоре и заспа на обяд.не е спал от 3 седмици по това време.странен ден!вашите дечица спят ли наобяд?

# 230
  • София
моят Никчо винаги следобед по 2-3 часа си спинка Wink

# 231
Ива от 2 месеца не спеше на обед, понеже ставаше сутрин в 10ч и я слагах вечер в 20.30-21ч, от скоро обаче ми се буди раничко, около 8ч и следобед я оставям да поспи 1-2 часа.

# 232
  • София
ехаа, да се събуди Ники в 10 е мечта за нас с таткото Mr. Green
той става около 6, наааай-късно в 7 Laughing

# 233
  • София, Младост
Ирина става в 7 и спи 2-3-4  Laughing часа на обяд

# 234
Рори Ива винаги  е спяла много, в първите месеци съм имала случаи да спя до 12-13ч на обед, тя си суче и си дреме, а за мен беше рай понеже лягах на разсъмване като свърша всичко у дома. После като поотрасна започна да спи до 9-10ч, понякога и до 11.

# 235
митко си лягаше вечер към 22ч. и ставаше сутрин към 8.30.сега вече го слагаме към 21ч.,защото му се спи и е крив.сутрин пак става към 8.30ч.но отказва да спи наобяд.той и като бебе не спеше много-още от 10 -м. възраст спеше веднъж на ден.сега се притеснявам за градината.какво ги правят там като  не искат да спят наобяд?някой има ли идея?аз имам много неприятни детски спомени от това обедно спане./не,че няма на кого да прилича детето/.

# 236
Весел празник на всички малки и големи дечица  ura newsm18

Пожелавам им късмет  Flowers Four Leaf Clover и весели игри 1swing

# 237
Рори, Мери Hug Hug

Вики бе тук при майка ми Peace че ако бяхме и с него, трябваше да скачам от самолета Crazy

Иначе Викторио и той спи по 1-2-3 часа (в зависимост колко е уморен) следобед, иначе си става към 7 Wink

....тъкмо се наканех да пиша и дребчо реве...отивам

# 238
  • София
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА СЛАДКИТЕ НИ ДЕЧИЦА!!! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЕНИ!!!

много ми е мъчно, че съм цял ден на работа и не мога ад заведа моя сладкишчо никъде и ще прекара празника с бавачката...но това е, предполагам и на повечето от вас ви е тъжно за това.
да са ни весели дечицата и да растат здрави!

# 239
Честит празник на всички дечица! Да са ни живи и здрави, слънчеви и засмени!  Hug

Имам добавка в подписа  Party

Общи условия

Активация на акаунт