МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна 2 чаСТ

• 20 783
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
привет Simple Smile нали знаете аз кога пиша ... когато сме у нас  Confused
танини е с ангина от вчера и по цял ден лежи милата, но то с тая температура...
отдавна не ми беше вдигала 40, но дошло му времето явно

мари - честито племениче! да е живо и здраво и да расте много щастливо Simple Smile рая на снимките е супер сладка  Heart Eyes
и се влюбих в едната блузка  Heart Eyes

мими - как е марти след операцията? скоро май не съм питала  Rolling Eyes
всичко наред ли е сега... ако си е ОК го пускай наистина, то като знам колко енергия имат тия деца, аз надали бих издържала на темпото с таня, представям си марти как е  Laughing
а таня милата, нали е много послушна, като се случи да направи някоя беля и й се скарам и започва да плаче  Rolling Eyes
добре че рядко се случва Simple Smile

дид - танини като беше с варицела  имаше Т три дни, но нямаше разстройство Rolling Eyes а и пъпките бяха толкова много и такива специфични, че трудно би се сбъркало с нещо друго - отначало са дребни и червени, после стават малко по-големи и на балончета
ако мога да видя тези на вики веднага ще ти кажа дали е варицела  Wink
мери не съм чувала скоро  Cry селката трябва да се включи да каже...

имам малко снимки качени, ако на някой му се гледа да ходи, че след ден два ще ги трия....
http://family.webshots.com/album/558120262WbjDna
целувки на всички  Heart Eyes

# 76
ЗОРИ РОДИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!МЪЪЪЖ!!!КАЛОЯН, 4180, в 9 часа
УХААААА много се радвааааааааам newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 77
T o n i, голяма красавица имаш!

# 78
T o n i, голяма красавица имаш!
Жено, ноемврийчетата са най-красивите, не знаеше ли Wink

# 79
Честит юнак на Зорката

Да им е жив и здрав и само щастливи моменти им пожелавам  bouquet

Тони, Таничката е голяма сладуранка - дано бързо се оправя Peace

# 80
да пожелая и онлайн на зори да им е жив и здрав малкият юнак!! много много да ги радва, да се слушат с баткото и да са много щастливи цялото семейство  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

момичета, благодарско за комплиментите за таня  Hug
нещо много трудно върви оздравяването тоя път, не знам защо така Sad цяла нощ почти си държа към 40... еле към 4 сутринта спадна малко, та можахме всички да поспим за няколко часа...
ако до утре така продължава, сигурно ще я заведа пак да я види лекарката  Rolling Eyes

# 81
Честито на Зори за малкия Калоян (въпреки че 4180 хич не е малко, ама тя все едри ги ражда)! Бързо възстановяване и много да я слушкат тримата мъже!
Тони,
Таня е истинска малка госпожица с онзи тоалет с полата - потресаващо чаровна е! Дано да овладеете тая пуста Т по-бързо, че да си отдъхнете всички.
Ние сме добре. Изкарахме чудна седмица на Банско, където ние с Кирил карахме ски на воля, а Косьо беше дундуркан от една кохорта приятели и познати. В крайна сметка всички сме доволни.

# 82
Честито момченце на Зори,да е здравичко и да радва цялото семейство!

Тони,бързо оздравяване на Таня,толкова е пораснала и променена,как минава времето!
Диде,Али си е още у нас с мен,но да избрахме градина,но не я искат преди да навърши 3,ще ходи на ясла лятото и така.И Вики да се оправя бързичко!
При нас все същото,няма с какво да се похваля,аааа освен с гърнто,чак не ми се вярва ,но Алисия има напредък.Мисля и навън да сме без памперс ве4е,до сега се притеснявах ,4е е студено и ще се намокри цялата,но тук е доста топло ве4е.
Етои малко нови и не 4ак толкова нови снимки,който има време за гледане разбира се  http://family.webshots.com/photo/2872515100086644171QWiJYn

Поздрави на вси4ки от нас!

# 83
  • в мъжки прегръдки
Честито детенце на Зори и от нас.

Разгледах снимките на девойките. Много са се променили. Големи сладурковци са тия деца.
Тони, аз не знаех че ангината е с такава висока Т. Вдига се, но чак пък толкова. Какво казва лекарката?
Марти е добре. Още задържа урина и пие антибиотици. Но лекарите казаха че най-рано след 6-7 месеца трябва да се види някаква промяна а антибиотиците ще ги пием година за да не получи пиелонефрит.

Диде, Георги с варицелата вдигна първите 1-2 дни по 38 Т и това е . Не е имал разстройство. А и пъпките както ти казва Тони са много характерни.

Лейле, пак сме се разинали по курортите.  Ние пък бяхме няколко дни на боровец.  Как е на Банско? Нещо не ми се ходи на мен тази година натам.

# 84
А стига с тия болести бе Close
Да се оправят всички бързо Laughing  bouquet
Божееее тия девойки колко са пораснали, те направо са си моми за женене Mr. GreenИ са станали още по-красиви HugДа ги нацелувате от леля им Цомба Mr. Green

# 85
Здравейте малки и големи...
Отдавна не съм се включвала...само преминавам,преглеждам кой какво написал,за друго време не остава.Тук времето последните седмици е страхотно и все гледаме да поизлезем ако сме свободни,което не се случва  много често,но все пак...
Янчо расте като зелка,дърдори все повече,но малко неща му се разбират.В градината е добре,участва дейно във всички занимания,най вече в похапването-там е пръв Laughing Laughing Laughing
Малко го е налегнал детски пубертет,отговаря не на всеки въпрос и трябва все да е на неговата,инак следва тръшкане и рев.Вчера се смях със сълзи:беше взел лист хартия и химикал и си рисуваше нещо.По едно време ми носи да видя а аз реших да му нарисувам нещо-мале грешка голяма.Като писна това дете ,че съм му надраскала рисунката,като сочи със пръстче какво съм нарисувала и плаче и нарежда...голяма картинка.После гледахме  Анимал Планет и го учих да казва маймуна,като превключихме на МТВ всички момичета по клиповете наричаше маймуна.Ей такива ти ми работи...
С гърнето до  под кривата круша,а уж  и в градината ги  учат.Пробвах без памперс,ама си пишка в гащите и си кротува-хич не му прави впечатление.
Ще си идваме на България на 9 юни.Две седмици ще стоим в Плевен при наште а за последната седмица сме   наели  вила в Черноморец.Майка ми и брат ми ще дойдат с нас и там.Може и до София да идем,а може и направо  във събота като пристигнем да пообиколим преди да се приберем в Плевен.Решили сме и до някой манастир да идем,и до Търново  например....абе пълна програма.
На Джей всичко много бързо му омалява,само събирам в торби и изпразвам шкафа.И все нови дрешки трябва да се  купуват,и обувки и сандали,и става все  по   скъпо и по скъпо.Иначе тук избора голям,има  много хубави  дрешки.Кажете вие къде купувате дрешките на вашите дребосъци,къде има хубави нещица и си заслужава да се погледне евентуално ако правя шопинг в България.От там ще му купя при всички случаи обувки също,тук са много скъпи и не  много качествени.С какви размери сте вече?Джей носи  98 номер дрехи и 25 обувки.
Аз също трябваше  да си поподновя гардероба,че отслабнах адски много,вече съм с номер XS  или по другата номерация 32-34...ужас,но то се държи на стреса и работата инак си хапввам нормално.Сега като работя в бутик е много заразно,всичко ми се иска да си  купя от тия хубави дрешки и обувки дето получаваме.Ах....
Сложила съм снимки да се зареждат и ще поразгледам и вашите.Купихме нова камера  и бая понащтракахме,като се заредат ще кача   линк.

Честито момченце на Зори и от мен.Да ти е жив и здрав и да ти носи само радост  bouquet
На  болничките   бързо оздравяване Hug
Джей и той поболедува тази зима.И се беше изпъпил по време  на шарковата епидемия в градината,но беше малко и мина за няколко дни-така и неразбрахме-шарка ли беше,какво ли...малко температура имаше.Сега му давам комплексни витамини и сенадявам да не се разболява толкова бързо.
Иве,само си сменяш никовете и аватарите жена,не мога да те разпознавам Laughing
Айде аз   ще оправям снимките и ще пусна линк след малко.
Чао за сега Heart Eyes

# 86
# 87
  • София
честито момченце на Зори!!! браво, много се радвам! още една мама на юнаци!!!  bouquet

Тонии, Танчето е страхотна!!! каква хубава и гъста коса има! страхотна сладуранка е!!!

мими23, радвам се да те видя! Янчо е пораснал и е много сладичък!
ти си наистина много слаба, това не е лошо, стига да ти се отразява добре и да се чувстваш ок!

ние сме добре, ще водиме Ники на цирка Монте Карло, баща му днес е купил билети. вчера като минахме през цирка и той пита "какво е това, мамо? замък"...и аз му отговарям, че е цирк и му обяснявам какво е това. и той  след това цяла вечер разправяше, че "Нико иска на цирката" Mr. Green
мерихме го скоро, 93 см е висок и е 14 500 кг. много е палав, както винаги и пълен с номера и смешки, дето разправя. ще пусна снимки и аз тая седмица!
целувки на всички!

# 88
  • Карлово
Здравейте, мамчета!
Нахълтвам в прекрасната ви темичка, за да ви поканя да се заредите с малко великденско настроение и същевременно да подкрепите инициативата на  "фотошопските" мами и ДБМ. Погледнете тази тема, може нещичко да си харесате и вие.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174878.new#new

# 89
Здравейте,

най-накрая и аз да се похваля,4е махнахме памперса,3-4 дни Али се справя чудесно.Даже нощем самичка се събужда и казва /дай генето имам пиш/,толкова се радвам.Разбира се слагам й памперс за през ноща,но ве4е се събужда със сух памперс,като нощем става 2-3 пъти.

И с бибата се раздели,преди 3 седмици,казахме й,4е 4и4о доктор я е взел.Даже не плака,пита,настоява да идем да я търсим и заспа.Има си заместител,гушка едно ме4е,до сега не е имала любима играчка.А мислех,че ще е ужасно трудно да махнем любимата биба.

Такива са новинит при нас,поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт