Къде в Пловдив??? - 102

• 34 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Сравнително скоро се търсеше човек за ремонт на пералня, но не намирам поста. Дали някой може да даде координати или насока в коя тема да ровя? Ако може и в първия пост да се добавят препоръки или координати на майстори ще е по Аспарух, 0886898832 Добър е и се отзовава.

Благодаря!
Записвам си го. И мъжът ми не се справи до 1-2 дни ще му звъня. Не става без пералня.

# 256
Вени стил са Etere, евентуално може да попитате в техен обект.

# 257
  • Пловдив
В Джъмбо продават ли малки гипсови фигурки за оцветяване?
Приемам идея и за друго дребно нещо, което планувам да е добавка към торта от книжки, подходящо за 3 гадишни.

От къде се качва за детската железница?

# 258
В Джъмбо продават ли малки гипсови фигурки за оцветяване?
Приемам идея и за друго дребно нещо, което планувам да е добавка към торта от книжки, подходящо за 3 гадишни.

От къде се качва за детската железница?

За Детската железница мо е да спреш колата зад Стоматологичния факултет и се качваш по тепето. Има си пътечки и няма да се объркате. Може да дойдете и от към ресторант Сентрал парк, паркирате там колата и по пътеката.

# 259
И в Лекси съм взимала Ралица.

За блузата на КК - от сайта на КК, ако искате оригинал. Може би турски/китайски да има реплики нейде, ама аз не бих рискувала. Зависи каква искате да бъде.
Искаме оригинална тениска , но от физически магазин за да се пробва и тн . Иначе търсим точно определен модел тениска ( тази която показах на снимка ) намерили сме е за добра цена - около 100 лв , но ще е кофти без да се пробва .

# 260
  • Пловдив
Виждала съм гипсови фигурки в Джъмбо.

# 261
Виж "Гипсови фигурки Ина" имат единични и  комплекти, които излизат супер изгодно.

# 262
Препоръки за адвокат по семейно и имуществено право?
Благодаря.

# 263
Георги Баев

# 264
Моля, напомнете ми къде се премести ателието за ремонт на обувки и чанти, което беше в подлеза до БНБ.

Ако не там, къде да занеса за зашиване ученическа раница, която е с поразшити тегели на презрамките и дръжката?

# 265
Обущар има на Преслав,срещу пресечката,която води до училище Алеко Константинов,до Оптиката,срещу ключаря. Още в началото на улицата,идвайки от Руски,отляво се пада.

# 266
Къде мога да занеса на детето използваните буквари от първи и втори клас, едно поне 10кг хартия са това, която ми е жал да хвърля в контейнера?

# 267
https://papirbg.com/services/
Обаче последно знам 40 лв/тон
10 кг... никакъв смисъл. Изчакай някоя кампания книги за смет, примерно.
Стари тетрадки и подобни използвам за подпалки на палатка като ходим или печката на вилата.

# 268
Моля, напомнете ми къде се премести ателието за ремонт на обувки и чанти, което беше в подлеза до БНБ.
Като излезеш от същия подлез, посока пешеходния мост - в ляво.

# 269
Новата лаборатория на Бодимед в Олимпия до гара Тракия вече работи.

Общи условия

Активация на акаунт