Къде в Пловдив??? - 102

• 34 782
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Тра-ла-ла
В някоя оптика извършват ли безплатни очни прегледи без да се поръчват очила от тях?!
Скрит текст:
Скоро минах на преглед при моята офталмоложка и доста ми е завишила диоптъра/сферата/ на едното око спрямо този на другото око. Обикновено разлика между двете очи е от +0.25. И се чудя дали е грешка. Офталмоложката беше изморена, та допускам такъв вариант.

# 241
В някоя оптика извършват ли безплатни очни прегледи без да се поръчват очила от тях?!
Скрит текст:
Скоро минах на преглед при моята офталмоложка и доста ми е завишила диоптърс/сферата/ на едното око спрямо този на другото око. Обикновено разлика между двете очи е от +0.25 и качвам сферата с +0.25 през годините. И се чудя дали е грешка. Офталмоложката беше изморена, та допускам такъв вариант.
Не. Навсякъде условието е, ако поръчаш очила при тях, прегледът да е безплатен. Няма ли поръчка, прегледът е платен. И си е логично да е така.

# 242
  • Тра-ла-ла
Да, знам, че е логично. Но преди години съм била в оптика в София, където беше безплатно и беше на някоя от големите вериги. Явно вече не става така.

# 243
Имало е някаква кампания. По принцип не е практика.

# 244
Знаете ли в кой магазин в Пловдив има блузки на calvin klein . Харесали сме определена блузка , но не ни се рискува с поръчване от някой сайт

# 245
  • Пловдив
Някъде да сте виждали да продават това мляко?

Къде да търся пантафи за детска градина,от плат? Обиколили сме Дайхман, Кик, Пепко...в Декатлон има едни, но няма номер, та ако не ще поръчвам онлайн. Държа да са леки и гъфкави.

# 246
В кварталния ни магазин се продава не само това кисело мляко на Ралица, но и кашкавал, сирене и малки кофички с кисело мляко, различен процент. Ако те устройва Кършияка, пиши ми на ЛС.

# 247
  • Пловдив
За пантофи препоръчвам марка Беко.Има от летни модели с мрежа , пролетно есенни от плат и ватирани зимни.

# 248
И в Лекси съм взимала Ралица.

За блузата на КК - от сайта на КК, ако искате оригинал. Може би турски/китайски да има реплики нейде, ама аз не бих рискувала. Зависи каква искате да бъде.

# 249
  • под тепетата
Много харесвам пантофите и сандалите на Бефадо. Жалко, че вече нямат магазин и само онлайн купувам.

# 250
Леки и гъвкави са "босите" пантофи в Коала бейби например, в Кючука са, мисля че трябва да пишеш да се уговорите предеарително.

# 251
  • Хасково
За пантофи препоръчвам марка Беко.Има от летни модели с мрежа , пролетно есенни от плат и ватирани зимни.
Има ги в моите обувки във Форума

# 252
Сравнително скоро се търсеше човек за ремонт на пералня, но не намирам поста. Дали някой може да даде координати или насока в коя тема да ровя? Ако може и в първия пост да се добавят препоръки или координати на майстори ще е по лесно.

# 253
  • Пловдив
Сравнително скоро се търсеше човек за ремонт на пералня, но не намирам поста. Дали някой може да даде координати или насока в коя тема да ровя? Ако може и в първия пост да се добавят препоръки или координати на майстори ще е по Аспарух, 0886898832 Добър е и се отзовава.

# 254
  • Пловдив
Здравейте момичета,попадна ми информация,че в Пловдив Вени Стил шият ишлемета за Макс Мара и Армани -знаете ли дали пускат бройки или по принцип от къде могат да се купят ишлемета?

Общи условия

Активация на акаунт