Къде в Пловдив??? - 102

• 34 894
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро.Знаете ли дали лабораториите ще работят в петък?Интересуват ме тези в Кичука- Писанец, лабораторията на св.Анна или  Нолекс?

# 286
  • Пловдив
Добро утро.Знаете ли дали лабораториите ще работят в петък?Интересуват ме тези в Кичука- Писанец, лабораторията на св.Анна или  Нолекс?
Точно за тези се съмнявам, че ще работят в почивен ден.
Тази в Св. Анна е към болница Света Каридат, можеш да питаш по телефона дали в болницата може да дадеш изследавне.
Иначе в почивни дни - Рамус на колелото на панаира, Бодимед срещу областната управа и Писанец в Гранда.
В общи линии всички имат телефон и може да се пита.

# 287
Момичета, имам питане относно подаване на декларация за детски надбавки - по настоящ адрес се водя в Западен, но не мога да се ориентирам Социална служба в района къде се намира? Да не би да е в сградата на Общината на Западен? Или някъде наблизо?
Благодаря предварително !

# 288
За район Западен - бул 6-ти септември 77А. Някъде на ресторант Стадиона било.

# 289
В едни бараки, зад Т-Маркет, който е на мястото на Ресторант стадиона. Ако идваш от към Руски, пресечката преди светофара свиваш в дясно и отзад се пада.

# 290
  • Пловдив
В едни бараки, зад Т-Маркет, който е на мястото на Ресторант стадиона. Ако идваш от към Руски, пресечката преди светофара свиваш в дясно и отзад се пада.
Там са социалните на район "Централен"

# 291
  • Пловдив
Какво да хвана от х-л Лайпциг и да стигна до Тунела? От Руски...кой автобус?

# 292

116 и 6 от спирката срещу Търговската гимназия до Съединението.  После пеша или сменяш автобус.
От спирката до "Борис Христов " - 10 и 66 и слизаш в тунела на пощата.

# 293
  • Пловдив
Ще стигнеш по - бързо пеша.

# 294
# 295
Момичета, откъде да купя сух яйчен белтък? Проверих в Лекси, казаха ми, че не предлагали?

# 296
Къде  сте виждали да продават краве сирене на Ел Би?
В Лекси днес не намерих.

# 297
Момичета, откъде да купя сух яйчен белтък? Проверих в Лекси, казаха ми, че не предлагали?
Имаше един магазин в Тракия, около блок 100… който предлагаше суровини за сладкарството. Освен там да провериш.

# 298
Ел Би има  в Била.

# 299
В Балев био маркер има белтък, но може за всеки случай да звъннеш на телефона/ от Гугъл/ преди да отидеш.

Общи условия

Активация на акаунт