Къде в Пловдив??? - 102

• 34 788
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Къде ще отварят Айко/Мьомакс?
На Асеновградско шосе. В края на годината.

# 481
  • Пловдив
През юни в ДКЦ-то в Тракия ми казаха,че д-р Якова вече не работи при тях.

Косев и аз не желая да го виждам. Грубо,надменно и гадно отношение към пациентките. Не ти позволява да си отвориш устата,камо ли да го попиташ за нещо. Стоиш и мълчиш. Попитах го дали вижда нещо,той ме изкара луда - без да кажа нищо повече или да говоря каквото и да било-казваш 1 дума и си луд. Не препоръчвам на никой да си го причинява.

Дачев е страхотен,обяснява,дава насоки. Да,чака се и не е приятно,но половин ден всеки може да отдели. Трябва да се отиде към 6.30 или малко по-рано,защото в 7 вече има над 30 жени.

# 482
Е, как, аз бях на преглед при Якова в ДКЦ-то в средата на август.

# 483
Момичета, хладилен техник ми трябва...за нов и скъп хладилник...издава страшни тропащи звуци като се включва и изключва...
В гаранция е, но не знам дали трябва да го карам на място, или може да дойде човек, затова предпочитам да се консултирам с някой хладилен техник извън гаранцията. Мисля, че е по-лесно така, знам ли.

# 484
  • Пловдив
Знам, че тези звуци са нормални. Ако те притесняват все пак, звънни си на гаранционния сервиз. Не вярвам да те накарат да "носиш" хладилник на място. Всяка външна намеса може до доведе до загуба на гаранцията.

# 485
Хладилник в гаранция, би следвало да бъде обслужен от гаранционния сервиз( в случай, че друг го е пипал, ще Ви отпадне гаранцията). И не- няма да Ви карат да го носите до сервиза- трябва да дойдат на място.

За ехография на МЖ- мога да споделям много опит, но след като неколкократно бях възмутена от отношението на Косев( наистина получава факсове и  е на късмет след кой ще го свариш, но пък е добър диагностик), известно време ходех при Христов...., но той пък е толкоз деликатен, че ми неглижира проблема и след няколко месеца се оказах с напреднал РМЖ и съответно пак стигнах до Косев, а после и до тежко и продължително лечение. В онкологията се сблъсках с Измирлиева- много добър диагностик, но и тя е доста "дръпната"....Мисля, че има и частен кабинет, но не съм ходила при нея извън онкото( там ходя на диспансерни прегледи, като час ми записват от регистратурата). Последната ехография, обаче, направих във Втора градска болница- с направление, по ЗК, чаках не повече от 5 минути и бях прегледана много обстойно и внимателно от д-р Любка Устичкова, та определено препоръчвам.

И понеже одеве забравих, се дописвам: В момента тече кампания по случай месеца за борба с РМЖ и може да се възползвате от безплатен преглед в КОЦ Пловдив:
https://www.marica.bg/plovdiv/zdraveopazvane/v-koc-plovdiv-shte- … za-rak-na-gardata
Надявам, се че все още има свободни часове!

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 20:01 от =-=-=-=

# 486
  • Пловдив
Е, как, аз бях на преглед при Якова в ДКЦ-то в средата на август.
Нямам престава. Това ми казаха в началото на юни - ще отсъства за неопределено време и останах с впечатление, че вече не е при тях. Може да се е върнала.

# 487
За ехография на млечни жлези препоръчвам доц. Дойкова в Каспела. Часовете се записват през супердок. Много внимателна и любезна, обяснява всичко.

# 488
  • Пловдив
Час за доц. Дойкова има за 20.11. Кога смогна да завърши през 2013 и след 10 години доцент. Стремглаво препуска науката.....

# 489
Час за доц. Дойкова има за 20.11. Кога смогна да завърши през 2013 и след 10 години доцент. Стремглаво препуска науката.....
Ццццц
Кога е завършила 2013, взела специалност през 2020… и кога докторската степен е защитила, за под три години доцент ... нямам думи просто.

# 490
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър хирург за дребна външна манипулация на нещо като голяма гнойна пъпка в капсулиран вариант?

# 491
Може ли да попитам живеещите в близките села около Пловдив, имат ли намалени ученически карти за транспорт до съответното село и каква е цената?

# 492
Джъмбо в Плаза кога го откриваха?
Ноември месец

# 493
  • Пловдив
Може ли да попитам живеещите в близките села около Пловдив, имат ли намалени ученически карти за транспорт до съответното село и каква е цената?

В Ягодово няма.
В Катуница е 40лв.

# 494

В Ягодово няма.
В Катуница е 40лв.
точно заради казуса в Ягодово/ Катуница исках да разбера и за другите населени места
особено в община Родопи-Марково, Първенец, Белащица и т.н.
но ще ми е полезно и от други общини

Общи условия

Активация на акаунт