Къде в Пловдив??? - 102

• 34 774
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Наблизо
Здравейте!

Търся група планинари,които ходят уикендите..
За разтуха,не спортно..за начинаещи.Може и за пенсионери,въпреки че жената,която търси е по-млада.
Много благодаря!

# 496
  • Пловдив
Здравейте!

Търся група планинари,които ходят уикендите..
За разтуха,не спортно..за начинаещи.Може и за пенсионери,въпреки че жената,която търси е по-млада.
Много благодаря!
Вижте ТД “Руен“

# 497
Здравейте,знам,че е коментирано многократно,но актуална информация за автобусите ЗА София,сутрин ( понеделник сутрин ) -Къде да попитам,на автогара Юг,или някъде на гарата ?
Благодаря предварително !

# 498
Здравейте,

Да попитам какъв е актуалният маршрут на автобус 113? Къде най близо минава до колелото на Централна гара посока Остромила?

Благодаря

# 499
Здравейте,знам,че е коментирано многократно,но актуална информация за автобусите ЗА София,сутрин ( понеделник сутрин ) -Къде да попитам,на автогара Юг,или някъде на гарата ?
Благодаря предварително !
Автогара Юг
Централна гара
Преди 3 месеца щях да пътувам с тях, но нямаше места и си хванах влак накрая. Снимките са от тогава,но не мисля, че са с промени часове.

# 500
  • Пловдив
Здравейте,

Да попитам какъв е актуалният маршрут на автобус 113? Къде най близо минава до колелото на Централна гара посока Остромила?

Благодаря

на спирката на денталния факултет

автобусите за София сутрин са от автогара Юг

# 501
  • Майничка
032638063 това е телефонът на касата.
В събота и в неделя понякога няма рейс в 7.30, а в 8.
Самоцитирам се с телефона на касата на Хеброс бус на автогара Юг.

# 502
Къде мога да намеря дунапрен за пълнене на възглавници? Ще ми трябва малко количество, но дори и на чувал да продават, все ще свърши работа за още нещо.

# 503
  • под тепетата
Знам къде има силиконов пух за възглавници . В Капана има едно малко магазинче, стопанисват го две възрастни дами с малко кученце. Да обясня ли къде е ?

# 504
Знам къде има силиконов пух за възглавници . В Капана има едно малко магазинче, стопанисват го две възрастни дами с малко кученце. Да обясня ли къде е ?

Да. Ще погледна и този вариант, само да ги напълня с нещо, че са много зле вече.

# 505
Къде мога да намеря дунапрен за пълнене на възглавници? Ще ми трябва малко количество, но дори и на чувал да продават, все ще свърши работа за още нещо.
Може да попитате по тел дали в Нани фирмата за матраци на Коматевско предлагат.

# 506
Здравейте! Виждали ли сте някъде на продават от тези? Много искам такива, но всички сайтове в нета, които ги предлагат ми изглеждат измамни и не смея да поръчам, че знам ли какво ще дойде? Joy
От миналата зима ги заглеждам…. Confused

# 507
Клинче с мекичко отвътре имам от Лидъл. Тоз не знам какъв е.

# 508
  • Близко съм
Здравейте, група.
Препоръчайте ми добър психолог става въпрос за ниска самооценка , и проблеми назад във годините. Притеснителност в нова среда, и още повече е добринесло,че в момента от година човекът не работи.
Благодаря Ви.

# 509
  • под тепетата
_Klaeesi_,, магазинчето е за спално бельо и се намира на гърба на халите. Много близо до площадчето с нивото кафе на мястото на железарията.

Общи условия

Активация на акаунт