Къде в Пловдив??? - 102

• 34 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Майничка
Уличката между пирожките и Халите излиза точно на това магазинче.

# 511
Топли клинчета и чорапогащници имаше в КиК миналата зима. Скоро не съм ходила.

# 512
Може ли да попитам живеещите в близките села около Пловдив, имат ли намалени ученически карти за транспорт до съответното село и каква е цената?

В Ягодово няма.
В Катуница е 40лв.
точно заради казуса в Ягодово/ Катуница исках да разбера и за другите населени места
особено в община Родопи-Марково, Първенец, Белащица и т.н.
но ще ми е полезно и от други общини
Картата за личнията Пловдив - Марково е 63 лева. Редовна/ученическа няма разлика. Но казусът с Хеброс бус и не изпълнението на разписанието е епичен, не знам до къде са стигнали, най-редовно липсват автобуси. В един момент лятото пускаха един автобус за Храбрино, през Марково и Първенец. Ужас беше. Имаше искания община Пловдив да развали договора с Дошков, ама кой ще дойде на негово място, не се знае. Иначе цената на редовен билет е 1.80 лв.

# 513
2.10 е до Храбрино, карти не знам да има, още по-малко за ученици. Всеки път съм в потрес от автобусите... да пуснат едни като маршрутки 16 местни поне и да са редовни, вместо тия мамути, които ги има, когато си искат. Накрая с по 5 човека едва пъплят по завоите нагоре...
Като слушам и разговорите на шофьорите... положението е мега зле. "Има ли нафта за другия курс или отивам на Либхера"... да речем

# 514
Здравейте на всички. Влизам в темичката ви с въпрос къде може да си направи ключ моя разсеян синковец. Загубил е ключа за стаята в общежитието, а е първи курс и не е опознал още града. Настанен е в общежитията до Нова сграда, ако наоколо има ключар или пък на друго място.

# 515
В Алати или Практис мисля,че  има ключар.

# 516
Здравейте на всички. Влизам в темичката ви с въпрос къде може да си направи ключ моя разсеян синковец. Загубил е ключа за стаята в общежитието, а е първи курс и не е опознал още града. Настанен е в общежитията до Нова сграда, ако наоколо има ключар или пък на друго място.
Ако не, на кръстовището на бул. България и ул. Васил Левски (до денонощната аптека) има един червен фургон с ключар. Но не работи в неделя.
Качва се на автобус 4 за няколко спирки и слиза преди Панаира. Да се върне назад до светофара и да пресече бул. България от другата страна.

# 517
  • Пловдив
Ако не, на кръстовището на бул. България и ул. Васил Левски (до денонощната аптека) има един червен фургон с ключар. Но не работи в неделя.
Качва се на автобус 4 за няколко спирки и слиза преди Панаира. Да се върне назад до светофара и да пресече бул. България от другата страна.

Бях останала с впечатление, че там е само часовникар. Не знаех, че има и ключар.

# 518

Бях останала с впечатление, че там е само часовникар. Не знаех, че има и ключар.
Ключар е. Щерката няколко пъти си е правила ключ там.

# 519
Ключар, правих дубликат лятото лятото при него.

# 520
Здравейте! Може ли, моля, да ми препоръчате ресторант за вечеря за двама? Тъй като става дума за събота вечер, търся идеи за тихо място без дандания, оркестър и чалга, с хубава храна. Ще ми се да не са типичните туристически места.

# 521
Ресторант Valere.

Здравейте! Може ли, моля, да ми препоръчате ресторант за вечеря за двама? Тъй като става дума за събота вечер, търся идеи за тихо място без дандания, оркестър и чалга, с хубава храна. Ще ми се да не са типичните туристически места.

# 522
  • Plovdiv

Панорамата на последния етаж на хотел Санкт Петербург
Мемори
Сол и пипер
Съборна 23

# 523
Къде мога да си намеря скандинавски мъх за домашна употреба малко количество?

# 524
  • Plovdiv
Къде мога да си намеря скандинавски мъх за домашна употреба малко количество?
На ъгъла като тръгнеш от Света Петка църквата към Понеделник пазара. Преди там беше един магазин за алкохол и цигари, а сега видях, че продават Скандинавски мъх, даже се зачудих за какво служи

Общи условия

Активация на акаунт