Поздравил е колежката си Саадет Аксой по повод нейния рожден ден, наричайки я кралица
да вземе да ни пусне и стори с Кенан, няма само хубавицата Лейля да публикуваме 

Прекрасна Ханде, с фенка на снимачната площадка днес

след него изгледах на един дъх “Любовта не разбира от думи”, който ми е топ 1 в сърцето засега
От видяното от трейлъра, мисля, че Ханде ще се справи с Лейля, би се справила с всичко мисля, все пак е талантлива, млада и решителна жена, преживяла не малко лошо за възрастта си, така че надали нещо може да я спре да върви към още по-големи успехи. Малко като че ли се прехласна по снимките от почивки в инстаграм със Сабанджъ бей, тръгнаха веднага дискусии, че ще загърби кариерата си, бързайки да стане снаха, но очевидно опровергава тези мнения с новия си проект с Бурак.

понеделник ще дочакам, но чакането на превода със сигурност ще ми е по-голяма мъка…

Добро утро, момичета! 3 дни 

“
най-вероятно майката е тази, с която Лейля е по-отдалечена заради слабостта на майката към брата на Лейля, най-интересно остава каква ще е тази грешка от миналото на бащата на Лейля и дали няма да е свързана по някакъв начин със семейството на Кенан?…

Препоръчани теми