Съвети за запознанство (за жени)

• 26 129
  • 619
  •   1
Отговори
# 495
Може да си търси просто флирт или да обича закачки. Повечето мъже са така. Всъщност иначе са доста пасивни и просто обичат закачките. Това им повдига... егото.

# 496
Той и да няма кой знае какъв интерес ако тя продължи с усилията да го заинтригува може и да проима. Кани го на кафе през уикенда, карайте си обедните почивки заедно, пушете заедно и т.н.

# 497
Оф, много си хубава, ама като му пишеш не отговаря. Ай сиктир, поне отстрани наистина изглежда, че иска да те закачи на кукичката без да си дава зор.

# 498
обикновено като се чудиш дали те харесва, значи не те харесва, ама ставаш за резерва, ако закъса..

# 499
E може просто да не е сваляч, може да иска да го свалят него и да чака сигнал, тя още не го е поканила никъде, само се заобикалят около бюрата.

# 500
Аз не знам до колко е удачно да излезеш с колега с цел свалка Rolling Eyes смисъл, ако примерно стигнете до секс и се окаже зле или с малък и го отсвириш, после как ще се гледате на работа Scream ще супер неловко, не бих се занимавала с колеги. Пийте си кафето там в почивките, лафете си като ви харесва, ама до там.

# 501
Да, да, стеснителен е и не знае какво да предприеме, сигурно. Много добре знае как успешно да ти "подпали фитила", та чак във форум да питаш, но по-нататък не знае какво и как се прави.

Сарказмът настрана, има нещо много сбъркано в ситуацията според мен. Точно наобратно би трябвало да се развиват нещата - ти да го провокираш и стимулираш, той да се чуди, да тества нагласата ти и да прави крачки към теб. Извинявай, но си не "нахендрила" в много неизгодна позиция. Според мен въпросният само си играе, за да си вдига акциите. Ако имаше интерес, досега хиляда пъти да е предприел нещо.

# 502
Аз стеснителни мъже не познавам.
Но познавам много, който чакат жената да хлътне добре.

Отишъл шопът в зоологическата градина.
Обиколил, спрял пред клетката на жирава, стоял, гледал, стоял, гледал...
Накрая казал: - Епа такоа жувотно нема!

# 503
Аз не знам до колко е удачно да излезеш с колега с цел свалка Rolling Eyes смисъл, ако примерно стигнете до секс и се окаже зле или с малък и го отсвириш, после как ще се гледате на работа Scream ще супер неловко, не бих се занимавала с колеги. Пийте си кафето там в почивките, лафете си като ви харесва, ама до там.

И мен това ме спира винаги.
Иначе съм имала 3 "кръша" по колеги Grinning
Ама като стане фал и работата ще е гадна после.

Иначе моя мъж е точно мълчалив и не много флиртаджия и аз бях инициаторът на цялата работа, но аз не обичам да чакам и да намеквам, нямам търпението за тия неща.
Каквото стане, стане, ако не - поне не съм си губила времето в чудене и маене.

Интровертите веднъж като ги изкараш навън и става работата много бързо.

# 504
  • SF
И какво, ако го покани на кафе, и той откаже? А може да приеме Simple Smile Отделна е темата дали иска романтични отношения с колега... Може това да е истинското опасение.

Ми нищо. Само става доста неловко.

# 505
Да го покани на среща, мдаа..То само това липсваше.
И накрая разговор между аверите:
"Имам една колежка, здраво е хлътнала по мен. Аз не й отговарям на въпросите по работа, тя се закача и фреш си проси. Аз й правя най-обикновен комплимент, като на всяка по-засукана жена, тя специално на мен носи бонбони от командировка. Аз пасувам, а тя сега даже и на среща ме покани".
Това, ако е честен. Съкратената версия е "Една от работа ми е много навита - фрешове си проси, бонбони от командировка ми носи, покани ме на среща. Аз съм егати пичът".

# 506
Да го покани на среща, мдаа..То само това липсваше.
И накрая разговор между аверите:
"Имам една колежка, здраво е хлътнала по мен. Аз не й отговарям на въпросите по работа, тя се закача и фреш си проси. Аз й правя най-обикновен комплимент, като на всяка по-засукана жена, тя специално на мен носи бонбони от командировка. Аз пасувам, а тя сега даже и на среща ме покани".
Това, ако е честен. Съкратената версия е "Една от работа ми е много навита - фрешове си проси, бонбони от командировка ми носи, покани ме на среща. Аз съм егати пичът".

Това ако е пълен г*з, иначе ако е свестен мъж няма да го приеме така.
И всъщност какво толкова ако е така?
Голяма работа

А пък ако все пак я харесва ,може и да се получи.

# 507
По мои впечатления и свестни мъже си помпат егото по този начин, подочувала съм разговори.
По принцип няма лошо. Ако прочетеш други мои постове, се вижда, че съм за проактивност на жените, но всичко с мярка. Напр. тя е можела в началото просто да му се усмихва по-често или да завърже кратък, лек смол толк при неговите поздрави и погледи. Но аз не познавам мъж, даже и в "гнилия, лош" Запад, където "мъжете вече не са това, което бяха", който в някаква степен не е ловец, и според мен не трябва да му се изземват функциите. Лично мнение.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 11:30 от Анонимен

# 508
Да добавим и че този, който й е дал информацията, че е необвързан, може да е споменал пред него кой е питал. Аз наскоро така попитах една колежка: "Еди-кой си се интересува дали си обвързана." Ами да няма да ходя да питам има ли гадже, все едно аз се интересувам, защото съм най-голямата клюкарка?! Питането си има причина. Ако не ми беше възложено да разбера, най-последното нещо, което ме интересува, е дали тя си има гадже. Момъкът нямаше възражения за начина, по който съм попитала. Но беше обвързана. Rolling Eyes

# 509
Изчетох поста на авторката с колегата няколко пъти, да не би нещо да ми убягва. Според мен този човек няма никакъв интерес, просто се държи любезно ("много си хубава" - сигурно е имало и допълнение "днес", или е било свързано с нещо конкретно - прическа, рокля, цялостна смяна на имиджа) и се шегува ("ако знаех къде живееш шях да дойда"). Да донесеш фреш от барчето на входа е любезност. Да донесеш бонбони от командировка е интерес. На вайбър не отговаря, на намеци също, разговори той не инициира - дори от добро възпитание да се съгласи да излязат при директна покана, пак не ми звучи добре, съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт