Азиатска козметика и грим - тема 26

• 80 508
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Prismatica Aerie
А от Англия има ли допълнителни такси?
От SV UK до превозвач няма проблем. До Бг можe само от SV EU.
В Yes серумът e US$ 21.26, намираш код за 15% + още 2% реферален, VAT e включен в цената и пратката пристига в пощата, нищо допълнително не се дължи. Минималната сума за доставка е US$ 79 до БГ, до UK -  US$ 59.(Yesstyle)

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 21:53 от Catalano

# 181
  • софия

[/spoiler]
^^^ обаче продължават да изглеждат като вибратори Wink
Абсолютно, а последната снимка си е направо BDSM сет.
Аз обмислям MISSHA Chogongjin Youngan Jin Cream, четох/гледах (вкл. онази неслушаемата, със скрибуцащия глас и филтър тип 144p), че го спрягат като слъгинг алтернатива, защото си е ойнтмент+разни прелести.
Та ако някой има впечaтления, ще се радвам да прочета.

Ще прочетеш, като го отворя и помажа малко.Kissing Heart
Не е дадена нощта за спане, не е Blush
Направо съм наредила зимнин ата (като по списък на Catalano).То, Dr Different ли не щеш, то Хибрида ли(за без пари от SV), то Niacinamid 10%на One thing... Абе скромно, както обикновено за 2000лв Stuck Out Tongue Winking Eye
И
Скрит текст:
, я, да спрете с тези коментари за опаковката на Missha..
Имаше един виц за милиционери и асоциации.. Kissing Heart

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 00:02 от swetulka

# 182
  • Пловдив
Catalano, благодаря! Ще разгледам и там.

# 183
  • софия
Боже, какъв пост съм пуснала! Не се научих как да слагам скрит текст!
Наистина се извинявам и ме е срам!

# 184
Здравейте, включвам се по темата за поръчка от немската страница на Stylevana- направих скоро две поръчки в два последователни дни, до адрес на Габиели. Едната е със статус изпратена, чакам да видя кога ще стигне до техния адрес. Другата обаче се закучи. Единият серум е изчерпан явно и поръчката стои със статус “ Обработва се”. Не знам как процедират в този случай- чака се зареждане, анулират поръчката или я изпълняват без липсващия артикул? Другият път да си знам да не поръчвам твърде нашумели продукти…

За нощната маска- не е по темата, но на мен ми допада нощната маска на Origins с авокадо.

# 185
Аз обмислям MISSHA Chogongjin Youngan Jin Cream, четох/гледах (вкл. онази неслушаемата, със скрибуцащия глас и филтър тип 144p), че го спрягат като слъгинг алтернатива, защото си е ойнтмент+разни прелести.
Тази? Grinning

... я, да спрете с тези коментари за опаковката на Missha!
Имаше един виц за милиционери и асоциации.. Kissing Heart
Oпитвам се да се засрамя, но не знам вица! Grinning
А я ти ни кажи каква асоциации предизвикват у теб!?!

# 186
  • софия
Tака обяснено, изобщо няма да прилича на виц, но смисълът е, че каквото и да му покажели, все на едно му приличало...
Подсъзнание...
Ми... На к'во да ми прилича?! ...
На архитипа на вибратора Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз гледам каката, не мисля..
Agent, беше пуснала линкове за The history, Sulwasoo.  Тези ги знам, но имаш ли нещо подобно за O' HUI?
Ти всичко имаш и пазиш и намираш, знам аз!
Мерсии, полезна! 🥰

# 187
  • Prismatica Aerie
Тази? Grinning

🙌🏻😀Уникална е нали!

Единият серум е изчерпан явно и поръчката стои със статус “ Обработва се”. Не знам как процедират в този случай- чака се зареждане, анулират поръчката или я изпълняват без липсващия артикул?
Дали даден продукт е в наличност е ясно по време на поръчката. Пише под него, че обикновено се изпраща след 24 часа.
Ако не е в наличност, го заявяват и пращат цялата поръчка, когато дойде - след около 30 дни и повече. И това го пише под продукта.

# 188
Момичета, дайте бърз съвет за един 18 годишен пъпчасал младеж. Склонен е да пробва много неща. Кожата е смесена.

# 189
Колко е пъпчасал? Цялото лице ли е или е на зони? Много ли са, ситни например, или са по-нарядко, но са едри и с гноен връх? Лентички от този тип са много добри, издърпват гнойта и са невидими:
https://makeup.bg/product/494191/?gclid=EAIaIQobChMIs-bgt4KygQMV … AYASAAEgLxePD_BwE
Обтриване с азиатска центела +  бета хидрокси киселини също помага. Първото има силен лечебен ефект, а второ е слаба киселина, която разгражда натрупаната мръсотия в порите. Например тези:
https://makeup.bg/product/494165/?gclid=EAIaIQobChMIxouAhoOygQMV … AYASAAEgJ8qfD_BwE
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/one-thing-toner-za-litse-s-aziat … 809704190022.html
Също така, яде ли много вреди храни младежът, сладко и т.н? На тази възраст едно по-изчистено хранене и няколко почиствания при козметик правят чудеса. А между почистванията, може да пробва някое от изброените неща.

# 190
Не е корейско, но да пробва според мен Anti blemish solutions на Clinique

# 191
И аз на тази вълна с пъпките, сега сме в затишие, да не чуе дяволът, започна да се мие редовно двустъпково и спря да се чопли, на пъпките слагаме пачове, даже почна и сам да си слага крем на пъпките, сед като му казах че е лекарство и да не се  маже целия, в този вид го прие, аз продължавам да го мажа с хидратиращите за сухотата, но с другото вече действа сам, видя подобрение и сега само дудна, че не трябва да спира.
Продукти няма да препоръчвам, че е със суха кожа.
Пробвах машинката за почистване на пори, нищо не стана на най-слабото, пък и аз не смеех да задържам, че да не го насиня. Взела съм и една четка за почистване на кожата, направих едни такива импулсни покупки, чакайки мъжете в един магазин за електроника, но още не съм решила на него да я дам или аз да я ползвам, пък и като я включих се сетих, че и нея ще трябва да дизенфекцирам постоянно и ми спадна малко ентусиазма.

И аз съм за козметик, с дъщерята нямах този проблем, ходеше без проблем на козметик и беше по-лесно, но него още не мога да го убедя.

# 192
Zari, недей четка на кожа с пъпки, чревато проблемами!

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 01:12 от Agent Provocateur

# 193
Агент, благодаря за включването, спести ми мисли и четене да достигна до този извод.

# 194
Момичета, виждали ли сте ампула или есенция с повече от 1% бакучиол, където не е комбиниран с ретинол/ ретинал?

Общи условия

Активация на акаунт