Азиатска козметика и грим - тема 26

• 81 965
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Моите косми са руси. Няма как да ги хване фотоепилацията.

# 496
Не е задължително. Нито косми, нито мъх имам по лицето Grinning  Grinning

# 497
Аз поръчах миналата седмица от SV до UK и днес ми шипнаха поръчката без изисквания за такива данни. Платих с пейпал. Много ще се радвам и аз, ако някой даде актуална информация как стои въпросът с поръчките до Германия.

# 498
  • София
Момичета, изгубих ви... не бях купувала нищо повече от половин година, но ми се поизчерпиха запасите и ще пускам поръчка от SV, някой поръчвал ли е скоро, до Германия нали не отиват на митница?

nad_tab ,
това е моят скромен последен опит днес получих потвърждение ,че ми анулират поръчката.
До БГ ли поръчвате? Аз поръчвам с GGBG до Германия.

# 499
  • Варна
Момичета, изгубих ви... не бях купувала нищо повече от половин година, но ми се поизчерпиха запасите и ще пускам поръчка от SV, някой поръчвал ли е скоро, до Германия нали не отиват на митница?

nad_tab ,
това е моят скромен последен опит днес получих потвърждение ,че ми анулират поръчката.
До БГ ли поръчвате? Аз поръчвам с GGBG до Германия.

До Германия

# 500
Моята последна поръчка от SV до Германия е от 13.10. Изпратена и получена. Не са ми искали такива документи. Платих, както обикновено - с кредитната си карта.

# 501
  • Prismatica Aerie
Това изискване за верификация не е практика. Случва се рядко.
 Че е тотален bs е ясно, но го има в условията на сайта. И при приключване на поръчката пише, че при нужда имат право да искат допълнителна информация.
Проблемът е, че няма яснота кое конкретно провокира съмнения, че нещо не е наред с поръчката. Т.е. не се знае от кого ще изискат.
Може би е нещо свързано с билинг и шипинг адреса, с българското айпи, с адреса по банкова карта и т.н.

# 502
  • София
Това изискване за верификация не е практика. Случва се рядко.
 Че е тотален bs е ясно, но го има в условията на сайта. И при приключване на поръчката пише, че при нужда имат право да искат допълнителна информация.
Проблемът е, че няма яснота кое конкретно провокира съмнения, че нещо не е наред с поръчката. Т.е. не се знае от кого ще изискат.
Може би е нещо свързано с билинг и шипинг адреса, с българското айпи, с адреса по банкова карта и т.н.
Възможно, аз плащам с РР и няма как да хванат нали е БГ картата.

# 503
Здравейте дами! Един въпрос - възможно ли е поради прекаляване с ретинолови серуми и AHA киселини, да излязат пъпки без връхче, които минават доста бавно. Всичко беше чудесно с кожата ми, докато не реших да започна отново с ретинола, позасуши се кожата ми и се появиха тези пъпки...

# 504
Да, възможно е, особено когато се прекали с киселини.

# 505
  • София
Появата на такива пъпки може да е т.нар. пърджинг - избиват вече оформени гнойни гнезда от използваните активи. Това става при въвеждането на нов продукт. Сега и мен ме мъчат едни такива от азелаиновата киселина, която не бях ползвала повече от година.
Тук във форума, когато се оплаках миналата година, че третът изглежда, ми се запушва порите, ми обърнаха внимание на адекватна последваща грижа - хидратация и подхранване на кожата - която е необходима, за да не се получава подобен проблем.

# 506
Нарушена е кожната бариера може би -хидратиращи тонери ,серуми с центела или серамиди .
Аз имам два дни без киселини и ретинали .

# 507
И на мен ми прилича на нарушена кожна бариера. А тези пъпчици без връх може и розацея да е.
Минете на базисни продукти: измиващ, хидратация и слънцезащита и изчакайте да видите как ще реагира кожата.

# 508
Имам един пилинг на Клиник, лосион, който се нанася с тампон и не се отмива. Как да го вмъкна във вечерната рутина - преди тоника, или вместо него?

# 509
  • Germany
Преди тонер. Почистваш, правиш пилинг, може малко изчакване и след това хидратация. А може и без тонер, а направо другите неща, ако се редуват рутините в различните дни.

Общи условия

Активация на акаунт