Азиатска козметика и грим - тема 26

• 79 374
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Здравейте,

Мога ли да ползвам корейски серум с обичайните си кремове и без рутината, която е описана в първия пост? Т.е. като стандартен серум преди нощния крем?

Тези два съм си харесала + околоочен:
https://barecare.bg/axis-y-dark-spot-correcting-glow-serum-50ml
https://barecare.bg/medi-peel-bakuchiol-lift-firming-ampoule
https://barecare.bg/okoloocen-krem-s-xialuronova-kiselina

40 + години, след химиотерапия, в критическа... не знам вече каква ми е кожата. Трябва ми за контура, че отслабвам и взе да се свлича.

# 556
Може, без притеснения.

# 557
  • Den Haag
Агентче може ли линк от където си поръчала тестерите? Simple Smile

# 558
Didi, от една корейка, която живее 2 щата надолу, има Ибей магазин и ми доставя поръчките в рамките на 2 дни и цените и често са доста добри. Но не зная дали международен шипинг от САЩ ще е изгоден за вас в Европа. Иначе жената е директна като истинска азиатка, но много, много точна!
https://www.ebay.com/usr/quangcung2008?_trksid=p4429486.m3561.l2559
Преди да си я намеря тази и една две други поръчвах винаги от корейски продавачи в Корея, стига рейтингът им да е над 99%

# 559
  • Prismatica Aerie
Аз поръчвам от този

# 560
  • Den Haag
Благодаря ви Агентче и Catalano ще погледна до Холандия дали ще е възможно да поръчам Simple Smile

# 561
Момичета ,това почистващо олио хубаво ли е ,дали дразни очите ?
https://www.ebay.com/itm/124992328154?hash=item1d1a1f91da:g:dX8AAOSwnKxhh48e

# 562
Deluxe тестери аз последно отново поръчах от TesterKorea, но супер много се ядосвах с “експресната“ доставка на Fedex за 50 евро, че и ме накараха да платя мито, а никога преди това не ми се беше случвало такова нещо.

Ако някой има по-добра оферта съм готова да пробвам, че не ми се занимава пак с тях. То не че и съм стигнала да пробвам всичко, което купих.

Аз харесвам много Essential серията на Sulwhasoo, която поръчвам от години, както и Overnight Vitalizing Mask. Серията с женшен я намирам за малко разочароваща, особено пък ако трябваше да ѝ платя пълната цена.

# 563
Здравейте , на 42 години съм , много суха кожа.  От скоро ползвам азиатска козметика и съм много доволна .Почнах с medi -peel някои продукти ,  за нощна грижа взех MISSHA Time Revolution Night Repair set . Още не съм избрала тонер , може ли да ми препоръчате?
 Направих поръчки от jolse и stylevana.de . Прочетох за ретинал и стигнах до medik8 retinal crystal . От къде изгодно мога да поръчам ?

# 564
Благодаря за всички съвети! Вече получавам комплименти от близки и познати.
В създаването на рутина с азиатски продукти стигнах до въпроса за нощна маска. Моля за препоръки! Досега ползвах нощна хидратираща на Clinique. Кожата ми е смесена, сега в зимния сезон и активно ползване на ретинол - нормална към суха, без проблеми, реактивна към чист Вит.С.

# 565
  • Germany
Mama xxl, каквото и да си харесаш ще е ок. Всички са хубави 😉  Ако ти попадне Sulwhasoo Overnight Vitalizing Mask (има и травел размер) пробвай я.

# 566
Deluxe тестери аз последно отново поръчах от TesterKorea, но супер много се ядосвах с “експресната“ доставка на Fedex за 50 евро...

Аз харесвам много Essential серията на Sulwhasoo, която поръчвам от години, както и Overnight Vitalizing Mask. Серията с женшен я намирам за малко разочароваща, особено пък ако трябваше да ѝ платя пълната цена.
Защо не от Ибей?

От серията с концентриран женшен харесвам най-много серума и крема им за очи. От Essential - First Care Activating serum-a, тонера + емулсията. Overnight Vitalizing Mask ми харесва на мен повече от нощната им маска от Timetreasure линията. Да не забравя и олиото за почистване - любимо! Пяната също не е лоша, но олиото го обичам много повече (ползвам ги като 1 и 2 стъпки)

Имам и сет със Snowise, най-вероятно напролет ще му дойде времето, интересното е, че не помня кога съм ги тествала, обикновено не купувам сетове без тестване!

.. каквото и да си харесаш ще е ок. Всички са хубави 😉
Абе не са всички хубави! Ако си на 20-30 може би да, но като минеш 40 престават Simple Smile

# 567
  • Germany
Знаех си, че съм към младите аз 😉 Честно на мен всички нощни маски, които съм пробвала ми харесват, а аз съм пробвала доста  (това ми е най-любимият продукт след тонерите). Дори с лепнещият Dr.Jart се разбрахме, явно не ми е много претенциозна  кожата, всичко мога да и мазна за през нощта 😆

# 568
Agent на Snowise e невероятна почистващата пяна. Тя от много години беше тотален хит и напълно разбирам защо, прекрасна е.

Аз си поръчах почистващите маски и ми харесаха и трите ми харесаха, бих си ги купила отново.

И аз много харесвам нощните маски, но съм със суха кожа и особено зимата имам нужда от сериозен слой хидратация и нещо оклузивно отгоре. За майка ми взимам серии за по-млади, а за мен тя знае да ми взима винаги за 50+, хаха.

Иначе спрях да поръчвам от eBay от 2020-та защото все имаше проблеми с доставките и доста завишиха цените. Въпреки разправиите с Fedex Sulwhasoo пак излизат доста по-изгодно от TesterKorea. Останалите неща поръчвам от Yesstyle.

# 569
Grinning И аз сега ще се подмладя с 4 минита от този
The History of Whoo - Hwanyu Imperial Youth Cream  / седя и гледам първата думичка Hwanyu и се чудя как да я прочета/

2 те поръчки от yestyle, направени в един ден ми дойдоха с 10 дена разлика. Днес взех втората.
Поръчах 2 комплекта от черния чай на PY, единият за подарък на приятелка. Добре, че не съм отворила първия, че втория дойде леко смачкан в ъгъла и пластмасата вътре е счупена. Добре е опакован, което ме навежда на мисълта, че направо така си е пуснат.
Много тъпо, ако не бях взела 2 комплекта, как да подариш нещо с потрошена опаковка.
Ще им напиша един мейл да се оплача.

Общи условия

Активация на акаунт