🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 872
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Мога да ви уверя ,че когато си в семейство ,само с едното възпитание не се живее.

# 481
Пълен дечко и разгезлено момченце.Всичко ми хареса,но негова е заслугата само за салатата.

# 482
  • софия
Мога да ви уверя ,че когато си в семейство ,само с едното възпитание не се живее.
Мога да те уверя, че откакто съм се родила живея в семейство и имам собствено такова от 20 г.
Все нещо знам и няма нужда случайни непознати да ме поучават.

# 483
Ако не беше син на баща си едва ли някой щеше да е чувал за него. Но не е твърде зле, поносим е, дори симпатичен. Ако можеше и да готви щеше да е много добре. Simple Smile

# 484
Мога да те уверя, че откакто съм се родила живея в семейство и имам собствено такова от 20 г.

Най-малко се обръщам точно към Вас...
Имам семейство от много повече години и споделям личен опит .

# 485
Бона голяма простакеса...

# 486
Оххх, Бонка е отвратна. Простакеса от класа.

# 487
Бонка пресоли с циганията. Не помня, да се е държала така е предишни нейни изяви.

# 488
Казармата е възвеличана. Нищо добро не съм чула за нея.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 20:49 от Джаста Праста

# 489
  • софия
Най-малко се обръщам точно към Вас...
Имам семейство от много повече години и споделям личен опит .
Предаването е за готвене и се обсъжда това, което се вижда в него, а не за личните семейни истории и непоискани съвети.

Казармата?! Да пази Господ! Една от върховните комунистически простотии. Вкъщи майка му не го е възпитала, в казармата разни шапкари ще възпитават как се бръсне портрета на Ботев, как се прави сапунка, как се мие под с четка за зъби.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 21:35 от zvаnchе

# 490
  • София
Прекалено свойски ми идва държанието на Бонка, все едно ги познава тия хора от 20г., а тя ги знае от 2 дена..
Ръкомаха и потупва момчето, разпитва го някакви негови си неща, които не е длъжен да споделя..А другите две госпожици мълчат кат риби, ама то от Бонка може ли да вземат думата..

# 491
  • Пловдив
Яд ме е, че в тази тъпа компания, доктора не може да се разгърне и да ни забавлява. Но то с Бона на масата...

# 492
И на мен ми допадна момчето, симпатично е.

# 493
Тя си каза,де-"вече сме едно семейство".И затова  е фамилиарна.
Вярно е много трудно да се гледа тази жена.✌️

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 08:39 от red soul

# 494
Каза ли, какво работи? Не гледах отначало. Симпатичен ми е.

Общи условия

Активация на акаунт