🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 834
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Кое не им хареса за десятка?

# 571
Миската(Мудева) очаквала салата от Симитли,а Гатьо нещо длюлята не му била по вкус

# 572
Дюля не всеки яде, а какво остава в комбинация с панакота.
Да беше поширана круша,сякаш повече си отива.

И аз бих дала 9 за ястията и 10 за Рълев. Харесва ми като човек.

# 573
Миската(Мудева) очаквала салата от Симитли,а Гатьо нещо длюлята не му била по вкус

Кашлял от дюлАта😄

# 574
  • Стара Загора

Кашлял от дюлАта😄
   ....и то само като заговорел за нея (дюлята)....Това буквално ме разсмя.

# 575
  • Sofia
Не разбрах точно как я приготви дюлята.
Трябва да е добре подсладена и сварена/запечена,за да е крехка и сладка.
Яла съм преди 4-5год.в Гърция и беше невероятно вкусна
😋
След това успях и вкъщи да я приготвя  няколко пъти и на всички се хареса много.

# 576
Хареса ми менюто, заедно с десерта. Ама аз обичам печена дюля, пък с карамелизирани орехи... мммм.

Рълев се справи добре за младо момче на 25г, което няма опит с готвенето. Поздравления, че само за питката  ползва помощ от баба си.

Компанията беше малко "стипцава" (по Гатьо Grinning), но предполагам ще се поотпуснат следващите вечери.

# 577
  • София
Добре се справи Рълев, но в нормална Черешка не би бил също за 10 като храна. Все пак имаше огромна помощ с всичките неща от буркани, баба му също с питката. Десертът май наистина не се беше получил, щом и Оряшкова каза, че не си го е изяла. Беше се постарал обаче с изненадите и щях да му дам 10.

# 578
Компанията беше малко "стипцава" (по Гатьо Grinning), но предполагам ще се поотпуснат следващите вечери.
Е те се познават перфектно. 2 месеца са си делили залъка, дето се казва, спали са един до друг в спални чували под един навес колко време.. И в стопанството легло до легло. Знаят си и кътните зъби.

# 579
Не бях виждала нито един от участниците до снощи, но домакинът ми допадна като държане и отношение. Постара се човекът, въпреки, че не готви в ежедневието си. Всичко бих си хапнала, без дюлята и то не, защото не обичам дюля, а защото не харесвам печени плодове. Нямам изградено мнение за другите, освен за един - Гатьо. Писнало ми е от такива простаци, които си мислят, че като казват всичко, което им минава през тъпите глави и обиждат са много оригинални и готини. Ама аз съм откровен - типичното извинение на простака. Буквално не мога да дишам такива елементи. А на този - дори и името му подхожда.

# 580
Е те се познават перфектно. 2 месеца са си делили залъка, дето се казва, спали са един до друг в спални чували под един навес колко време.. И в стопанството легло до легло. Знаят си и кътните зъби.

Когато извадиш група хора от обичайната среда, в която имат контакти, може да стане тегаво за общуване. Пример - колегите, с които прекарваш всеки ден по 8 часа. Реално, с никой друг човек не си толкова близък Grinning но в неформална обстановка (извън работната) често се получава спичане, неловкост.

# 581
Да... диалектът е по-изморителен и от съдържанието на казаното! И то с тон, все едно ще те набие след малко. Много, ама много неприятен тип е този ГаНьо!

# 582
Е той нонстоп им говореше императивно в "Игри на волята", в началото, в племето дето са само мъже... ги будеше рано и само дето не ги строяваше за бойна подготовка. Свикнал е да командори в живота си, да има подчинени... и видя, че в предаването няма да му се получи. Не можеше да приеме, че всеки ще яде когато си иска, не когато той му каже. И че думата му няма да се чува. И само правеше синхрони каква разпасана команда са всички, нямат никакво уважение, нямат възпитание и т.н. Ама той да не им е някакъв бащица, че трябва да го слушат? Представям си у тях какво е... жената и децата слушат и изпълняват.

# 583
О,аз не само не кашлям от дюлАта,ами я обожавам.Не ям пеКани плодове дори,а нея я ям сурова и в количества.
И аз съм от Пловдив,не говоря така/освен понякога и аз пеКа😄,но се усещам бързо/

# 584
А защо казват дюлА, а не дюлЯ?
Мисля, че второто е правилно...

Общи условия

Активация на акаунт