🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 941
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
досега е голям кеф седмицата. всички шефове ми харесват. храна, отношение, атмосфера.
само този сайдер с кьопоолуто....трябваше някаква хубава ракия да предложи.
чудесно е, че има места, на които не допускат деца.

# 301
Освен, че храната е впечатляваща, ми харесват с премереното си самочувствие и поведение. И с приятелското отношение към останалите.
Поне това показват.

# 302
  • София
Много приятна седмица за Черешката на тортата. Отношението между шефовете, приятелските вечери и менютата, които приготвят са наслада за очите.

# 303
  • Варна
  Присъединявам се към положителните коментари за тези участници. Менюто на Цветомир -започна и завърши с българско/ балканско, но наистина защо сайдер, а не ракия? Убедена съм, че всичко бе вкусно.И все пак - скариди за топло предястие и в основното ? Може би една поничка и една скарида с картоф заедно щеше да е по-добре.

# 304
  • софия
Ако ви е интересно, можете да чуете нещо повече от днешния домакин. Вероятно ще има френска кухня.

# 305
  • Sunshine state
Направо съм впечатлена от вчерашния домакин и с кеф бих му посетила ресторанта другата година като се приберем в България.
Нямам търпение и аз за вечерята на Джун. Simple Smile

# 306
Честно, мен много ме впечатли радикалното решение да се готви изцяло без лук и чесън в менюто на ресторанта дори за типично изискващи го манджи. Вярвам, че не е пострадал вкусът!
Впечатли ме и забраната за деца, както и абсолютната готовност да я игнорират при молба 😏😁!

# 307
  • София
Почват. И на мен ми харесва забраната за деца. Така е редно. Все пак отивайки на ресторант от този клас, отиваш да се насладиш на храната, обслужването и обстановката. Децата, винаги има кой да ги наглежда за 2 часа.
Има си ресторанти където може всичко.

# 308
Ммм, виж ти! Как професионалистът раздели нещата на "карантия и субпродукти"... Grin

# 309
Днешният домакин ми е изключително симпатичен.
Кой е неговият  ресторант ?

# 310
Ммм, виж ти! Как професионалистът раздели нещата на "карантия и субпродукти"... Grin

Ай, сакън да не кажа дума накриво, цялата тема ще ме изядете.
Ало, не съм свинска пържола. Човек съм.

# 311
Днешният домакин ми е изключително симпатичен.
Кой е неговият  ресторант ?
https://www.capital.bg/light/neshta/2023/04/25/4475704_novo_miasto_fake_french/

# 312
  • София
- Рибата е страхотна, как я направи?
-Ами нарязах я! Simple Smile

# 313
Гледах с половин око предходните вечери и май ще трябва да се поправя, защото тази вечер беше изключително удоволствие за гледане. Домакинът обича да готви и това се видя. Гостите приятни. Ще ми се повече такива вечери, дори и не с професионални готвачи, просто с хора, имащи отношение към храната.

# 314
  • Sunshine state
Много симпатичен и забавен мъж. С такава лекота приготви 100 предястия, че аз като един любител готвач се засрамих. 😆

Общи условия

Активация на акаунт