🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 931
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Аз защо останах с впечатлението че този е брата на Владо Карамазов , а той е съвсем друг Grinning. Очите ме объркаха. Мяза на Тото. Grinning Иначе страхотно меню.

# 316
  • София
Манчев се учи от видяното...
Интересна седмица беше, нетипични ястия, аз не готвя така 🤣 Скариди със саздърма не ми е в менюто..

# 317
Леле, намери се Манчев и на Джун Йошида да прави забележки! Много бил доволен от него Grin ама другият път по-малко подправки да слага. Joy

# 318
Ъъъ каквооо?
Не е моята кухня но залагам, че е вкусно.
Физиономиите на Манчо безценни 😄.

# 319
  • София
Почти нищо не видях, щото се опитвах да гледам две предавания.

# 320
Кой спечели плакета?

# 321
  • Sofia
Вчерашният участник.

# 322
Никой не коментира интериора днес.
Не е мръднал от преди години, когато готви жена му.

# 323
Никой не коментира интериора днес.
Не е мръднал от преди години, когато готви жена му.
Да, но не е нужно смяната на обзавеждането да се прави в някакъв срок. Колко често се очаква да си сменят кухнята?

# 324
Не, е нужно.
Но не му отговоря на стандарта.
Семпло и бих казала, остаряло и леко захабено.

# 325
Хората ги вълнуват други неща. А ремонт на кухня не е и от най-приятните изживявания. Все пак не се снима за списание за интериорен дизайн, а за готвене.

# 326
Боже, за кухнята на човека ли се захванахте? Ще припадна.
Изключително скромен човек, живее минималистично и екосъобразно. А готвенето му е един път! Наслада за сетивата и то без да го опитам...

# 327
А той има ли също заведение?

# 328
Не съм се захванала с кухнята.
Споделих мнение, че не му отговоря на стандарта. За готвенето също съм изказала мнене.
,,Изключително скромен човек, живее минималистично и екосъобразно. ,,
Точно това ме провокира. Опитва се да покаже минимализъм в ежедневието но не и в професията. Всички тези подправки и хранителни продукти от цял свят са далеч от минимализъм 🙂.

# 329
  • ВАРНА
Ще има ли и другата седмица,защото не представиха нови участници?Много ми хареса снощи!Търсих материали за супа даши преди време,но освен доставки от амазон нямаше друг вариант.

Общи условия

Активация на акаунт