🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 921
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Щастливото прасее не работи отдавна. Има заведение за пържено пиле на Шишман. В социалните мрежи с Рене качват и доста рецепти със сезонни, локални продукти.
Преди организираха и вечери у тях - публикуват какво ще е менюто и датата, запазваш си място и отиваш.

# 332
Като за финал на Черешата, уникална седмица ще я гледам пак в Нова плей.
За съжаление от другата седмица от 20ч. стартират нови 2 тъпи сериала със същите  изтъркани и неможещи да играят актьори. В същия ни познат типаж от предишните сериали.

# 333
  • София
Жалко за черешката, български сериали не гледам отдавна, от първия сезон на "Откраднат живот", направих изключение само за "Дяволското гърло".

# 334
Отдавна не съм влизала в темата. Вече не качвате ли линкове без реклами?

# 335
Сега гледам Джун и изборът му на пазар. Човекът със зеленчуците наистина е топ, производител и т.н. Другите са като "помаците" -  мошеници. Мда ...

# 336
...Другите са като "помаците" -  мошеници. Мда ...
не те разбирам?

# 337
...Другите са като "помаците" -  мошеници. Мда ...
не те разбирам?

Който познава пазара знае. В определени дни идват уж производители помаци и предлагат огромни количества уж домашни яйца, млечни, мед....пълна измама. Коментирали сме ги многократно. Даже след скандал бяха признали за някои стоки (китайски мед например).

# 338
# 339
  • софия
Сега гледам Джун и изборът му на пазар. Човекът със зеленчуците наистина е топ, производител и т.н. Другите са като "помаците" -  мошеници. Мда ...
Джун му казва "Кривачето", аз му викам "мърлявия дядо" 😊 Доматите му са жестоки. Винаги подарява по нещо "да опиташ", винаги му е разхвърляна сергията.

Джун е вълшебник.

# 340
Джун му казва "Кривачето", аз му викам "мърлявия дядо" 😊 Доматите му са жестоки. Винаги подарява по нещо "да опиташ", винаги му е разхвърляна сергията.

Джун е вълшебник.

Александър се казва. страхотна продукция има, да. уникална земна ябълка има, но е рано още, де.

# 341
А пазарът кой е?

# 342
  • софия
Женският. Джун каза.
Продавачът е в началото от страната на канала.

# 343
  • Sofia
От понеделник 04.12.започва нов сезон.
Разпознах само един забавен д-р,който често е по тв-Мирослав…. и певицата Бони.

# 344
  • софия
Д-р Мирослав Ненков?
Любим образ ми е. Толкова сладко разказва, смее. Мога да предположа, че се справя добре с готвенето, ще създаде хубава атмосфера със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт