🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 920
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
И аз го харесвам.

# 346
Твърде логореест и екзалтиран ми идва. Иначе е интересен, но по-обрано така, ако може...

# 347
Бях се зарекла повече това предаване да не го гледам, но заради д-р Ненков ще направя изключение.
Симпатяга е.

# 348
Много харесвам д-р Ненков. Гаранция ще е кулинар без да го познавам лично. Ще гледам с удоволствие.

# 349
И аз ще гледам заради доктора. Но като си помисля, че ще продължат да ни натрапват това тъпо предаване всяка вечер, ще се опитам да намеря по интересен канал.

# 350
  • София
Много фенки се събрахме на доктор Ненков. Ще съм доволна, ако не спре да приказва, той поне има какво да каже със сигурност. Любим ми е и заради него ще гледам Черешката.

# 351
  • София
А другите участници кои са?

# 352
Взето от сайта на Нова:

Талантливите домакини, които още тази вечер се впускат в щуро приключение, са бившият министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков, бюти експертът с нежно присъствие Виктория Естефан, попфолк фурията с много таланти Бони, музикантът и син на един от най-известните изпълнители от 90-те Илиян Михов-Баровеца - Станислав Михов-Сенто и чаровната спортна репортерка в БНТ Моника Симеонова

# 353
Момичета, много станахме почитетелките на д-р Ненков "горе, горе на черешката" Ще гледам предаването заради него.

# 354
  • софия
Ако не беше д-р Ненков, нямаше да забележа, че има нов сезон.

# 355
  • Sofia
Какви са другите  “много таланти” на Бони? 🤔

# 356
Какви са другите  “много таланти” на Бони? 🤔
Joy
И аз не съм ги забелязала...

# 357
Е как,нали и като актриса се е изявявала.Simple Smile

# 358
Е как,нали и като актриса се е изявявала.Simple Smile
Е, това, че се е изявявяла не значи, че го може...! Joy

# 359
Хаха този Ненков е запомнил точно като мен щрудела със сметаната от филма Гадни копилета.И аз само си повтарям,че някога така ще си го направя.И мой е любимец е Кристоф и тази сцена съм я запомнила,той така апетитно си го хапваше щрудела.
Знае какво прави в кухнята човека,и то със замах и мерак готви.

Общи условия

Активация на акаунт