🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 917
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Боже, какви са тези джофри Joy
Бони изглежда потресаващо зле! Както и русото, което мрази лук.
Менюто е добре, домашно

# 361
Хубаво меню. Сготви докторът с размах и лекота. И му се получи. Не знам само месото, дали няма да му стане на джапанка. Не за друго, а защото доста рано го приготви.

Някой дали разпозна, каква марка е робота?

# 362
А кои са тези двете перхидролки ?!

# 363
  • Брюксел / София
Може ли някой да потвърди продуктите за лютата разядка: люти чушки, чесън, магданоз, сол, малко захар и лимонов сок. Това ли беше?

# 364
Пак се почна с кокошките ...Е немога да ги понасям този тип жени - и трите !!!

# 365
Да бе, какви са тези грозно-капризни персони?!

# 366
Длъжна ли съм да имам, харесвам и сервирам самардала? И ако не, смотана ли съм?🤪

# 367
  • Пловдив
Някой дали разпозна, каква марка е робота?
Прилича на Kenwood.

Много го харесвам Ненков и ме е яд, че се падна в една седмица с тези квачки.
Едната не яде лук, другата пък искала самардала.
Ненков със сигурност не се чувства в свои води.
Бонка се обезобразила съвсем 😯

# 368
Бона, на фона на тези стекове, пити и баклави, за самардалата ли се хвана да измрънка?

# 369
  • Стара Загора
Лелеее, добре , че прочетох кои са участниците (гледам го заради доктора). Чудех се коя е тая позната физиономия, а то...Бони
. Вместо да се разкраси , тя толкова се тунинговала, че е неразпознаваема и неприятна за гледане.

# 370
  • Буркина Фасо
Може ли някой да потвърди продуктите за лютата разядка: люти чушки, чесън, магданоз, сол, малко захар и лимонов сок. Това ли беше?
+ копър и лимонова кора

# 371
Нямам симпатии към д-ра.Един път при Л.Крумова с негов колега разказваха случаи с пациенти и си беше подигравка.Водещата се заливаше от смях.Точно пък тя.Сигурно се има за застрахована щом е известна.
Абсурдно е участниците да отнемат точки,заради лични предпочитания или непоносимости.Аз много обичам чесън,но ненавиждам тиква.В такъв формат никой не може да нацели вкусовете на другите.Ако храната ми е била вкусна,ще оценя според това,а не според какво не ям.Ще я видим утре вечер разкрасителката.Бонка и тя не знае какво да каже.Домакинът не работел това,но се справил.Нещо в този смисъл каза.Ами и аз не ''работя това'',но също умея да готвя.Както повечето хора.

# 372
Е каква е тая разкрасителна, тя на нищо не приличаше. А Бони е страшна!

# 373
Много го харесвам Ненков и ме е яд, че се падна в една седмица с тези квачки.
Едната не яде лук, другата пък искала самардала.
Какви вицове ще тръгнат от това преживяване... 😂👌

# 374
Как пропуснаха да заклещят някой веган, който да омрънка света, че не са му задоволени всички потребности. Но трите квачки са достатъчни, за да заместят един веган.

Общи условия

Активация на акаунт